- 28 Aralık 2016
- 1.842
- 4.602
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabiki. Neden Bosanmak cozum olsun ki, bence goz yumun. Karısmayın yetinmeyi ogrenın. O gezsin sız evde bekleyin bence cozum bu.Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen
üstüne gidemiyorumki
kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
![]()
sizin eşiniz gibi bir arkadasımin esi vardı, cocukları oldu.. her sey daha beter oldu, kadincagız sürekli cocukla tek basina ilgilenmek zorunda kaldı, en sonunda pes etti, bosandılar.. umarım her sey gönlünüzce olur ama gercekleri görmekten cok uzaksınız gibi.. cocuk olunca düzelecegini sanmak en büyük yanılgı bence.Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyobi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo
ıkı ucu b.degnek
![]()
Yani kocan rüşvet yiyor.Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyobi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo
ıkı ucu b.degnek
![]()
Boyle bı erkege evet bosanmak cozum senın ıcın degılse kabulleneceksın baska yolu yok olsa zaten senı dınler otururdu bu konuyu acmazdın. Bosanmak ıstemıyorsan otur kabullen sende cık.Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen
üstüne gidemiyorumki
kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
![]()
Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok
ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo
kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım
kimsenın karısı aramaz sormazmıs
ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Büyük ihtimalleYani kocan rüşvet yiyor.
Demek ki oralarda dönen pis işlere göz yumuyor belki de o işlerin içinde.
Tabi karı kız ayaklarını da unutmayalım.
Sen hala kocişim tövbekar olacak diye kandır kendini.
Yani.Büyük ihtimalle
haftada 3 clup pavyon tarzı yere giden adam ayda 10 bin kazansa yetiştiremez
Ya çok zengin ya zabıta ya oda bu işlerin içinde dediğiniz gibi
Bir birayla 750 saat oturuyorlardır belki en ekonomik böyle olurYani.
Hangi işletme haftada üç-dört gece 3-4 kişiye sabaha kadar bedava hizmet eder.
Yaklaşık 6-7 saat alkol, meze, kons. hizmeti veriyor ama bedava.
Konu sahibi ve ailesi çok aciz nedense.
Mümkün mü bilmem.Bir birayla 750 saat oturuyorlardır belki en ekonomik böyle olur![]()
Evlılıkte cıftler bırbırınının ozgurlugununu tabıkı kısıtlamamalı ama haftada 2 3 nedır?ayda 1olabılır belkı esınız sızınle mutlu degıl dısarıda arıyor mutluluguMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok
kimseyi bilmem de benim eşim öyle haftanın 2-3 günü bekar adam gibi bar clup gezecek bir daha eve giremez kıskançlık değil bu bana karşı saygısı varsa evli olduğunun bilincinde ise bir yere gidilecekse eşi ile gitmeli ayda yılda bir erkek erkeğe çıkarsada en geç 12 dedi mi evde olmalı..Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok
Olur mu çocuk herşeyi değiştirecek. Kadin çocuk için tedavi olurken kocası eğlence mekanlarında sabahlara kadar vakit geçirsin, o kadar saat haftanın 2-3 günü erkek erkeğe durduklarını mi düşünüyor acabaYani.
Hangi işletme haftada üç-dört gece 3-4 kişiye sabaha kadar bedava hizmet eder.
Yaklaşık 6-7 saat alkol, meze, kons. hizmeti veriyor ama bedava.
Konu sahibi ve ailesi çok aciz nedense.