• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin garip davranislari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?

Kendi yorumu. Yani al bu lafi nereye cekersen cek ne anlarsan anla demek istemis

"Büyük konuşmayayım daaa" kısmından sonraki "dedi" kelimesini görmemişim.
Adam kafiyeli bir bitiş yapmış sandım, şok oldum :KK70:Uyku başıma vurmuş demek ki.

Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Eşinin düşüncesi çok sacma İlla 2. Evlilik eşi ölünce yapılmaz sana onu yakıştırması garip geri kalanda bir şey yok belki o anlık o tarafa bakmıştır. Laf konuştu bal kabağı deseydin o an keşke.

Hiccc dul kalamam deyip gozunu deviremedin mi bir edayla...Madem saka al sana saka derdin yuksek sesle 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back