Kocamın eski eşine ödemesi gereken parayı benden istemesi

yakında 2.bosanma davası görür eşiniz.
Hakkınızı yedirmeyin böyle saçma şey mi olur ya.
Sizin sorununuz değil onun eski eşle mevzusu

hayırlısı olmuş hakkınızda tebrik ederim sizi

Bir yaşıma daha girdim, hiçbir şeye şaşırmam diyordum. İyi ki kurtulmuşsunuz, tebrik ederim.

Babanızda para olduğunu bilmeseydim keske

PesBoşandığı eşine,ödeyeceği tazminat sizi bağlamaz. 1tl vermeyin,altın maltin hicbir sey kaptirmayin. Bu adamla evlenmek için de acele etmişsiniz konu,eski tarihliymis (Bosanmaniza Sevindim)

Farklı şehirlerde olmanız gerçekten çok iyi. Sosyal medya hesaplarından engelleyin , ekli olmayan kişilerin mesaj atmasını kapatın. Mümkünse telefon numaranızı değiştirin. Onun çevresiyle kimseyle de konuşmayın. İnşallah musallat olmaz. Pislik adam.

Asla vermek zorunda değilsiniz o kesin de
Eski eşiyle mal paylaşımı davası sürüyorken neden bu adamla evlendiniz? Ne zaman tanıştınız? Adamın boşanmasından kaç yıl sonra tanışıp evlendiniz ben onu merak ettim. Bu günlerin geleceğini biliyor olmalıydınız çünkü mal paylaşımı nasıl olsa yapılacak ve siz de ister istemez bu durumdan etkilenecektiniz ,gün gibi ortada olan bir şey.

Şimdi bu adam bu ödemeyi bir şekilde yapacak ama olan sizin maddiyatınıza olacak,o parayı siz vermeseniz de sizin evinizden çıkacak yani.

Edit;pardon eski konuymuş. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…