Ona göre zor zamanında yanında olmayan biriyim. Artık kendimle çelişiyorum ,yanlışmıyım diye sorguluyorum ama yok neresinden tutsam elimde kalıyoTabiki değilsiniz. Eşiniz saçmalıyor
Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
O sona doğru hızla gidiyoruz. ona güvenmiyorsam niye devam ediyo ya geldik.Hadsizligin bu kadari! Kacin kurtulun bu adamdan.
Altinlari da, bir kurus para da vermeyi
Zor zaman var zor zaman var, oldu olacak her ay nafakayı da siz yatırın. Eşiniz yüzsünüz teki üstelik sizi manipüle etmeye çalışıyorOna göre zor zamanında yanında olmayan biriyim. Artık kendimle çelişiyorum ,yanlışmıyım diye sorguluyorum ama yok neresinden tutsam elimde kalıyo
Ortada bir arsa var. Onun değeri üzerinden bu meblağ belirlendi. ki konumuna göre bence az bile. Ve dava bitmediği için oraya bişey yapılamıyor. Ve kendince uyanık koca herhangi bir satış olmasın diye üzerine bir haciz göstermiş. Nakit değilde Taşınmaz olarak var.Dava mal paylaşım davası ise ve eski eşe 300 bin tl üzerinde bir rakam ödenmesi gerekiyorsa ; ortada 600 bin tl tutarında bir mal var demektir.
Bu durumda mal nerede ? Mal ortada yoksa ; malın parası nerede ?
Durumunuz Nasrettin Hoca fıkrasına dönmüş.
Aileniz de siz de herhangi bir para vermek zorunda değilsiniz , vermeyin de zaten.
Evlenirken bu durumdan haberdar mıydınız ? Eşinizin şu anki tavrına bakarak evliliğinizde gelecek görüyor musunuz ?
Haklısınız çok hem deZor zaman var zor zaman var, oldu olacak her ay nafakayı da siz yatırın. Eşiniz yüzsünüz teki üstelik sizi manipüle etmeye çalışıyor
Ortada çocuk falan yok anladığım kadarıyla,eşiniz neden bu kadar yüklü miktarda bir tazminat ödemek zorunda?İlk olarak bu düşündürücü,sizin ailenizden ve ya sizden eski eş için para istemek nedir ya?Eşiniz yüzsüzlükte zirve yapmış resmen.Bu adamla evli kalmaya devam ederseniz,yarın öbür gün parmaginizdaki alyansı bile alıp satmaya kalkar.Bir an önce kurtulun.Ortada bir arsa var. Onun değeri üzerinden bu meblağ belirlendi. ki konumuna göre bence az bile. Ve dava bitmediği için oraya bişey yapılamıyor. Ve kendince uyanık koca herhangi bir satış olmasın diye üzerine bir haciz göstermiş. Nakit değilde Taşınmaz olarak var.
Evlenmeden bu davasını biliyordum. Ama bana davanın uzun süreceğini benim bunu düşünmemem gerektiğini vs söylemişti.
Gelecek görüyor musunuz derseniz yolun sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Bunun altından kalkabilir miyiz yada nasıl yaparız bunu inanın hiç bilmiyorum
Bizim yok ama önceki evliliğinden 2 çocuğu var. Tazminat değilde Evlilik zamanı kazanılmış bir gayrimenkul var ve mal paylaşımdan kaynaklı bir ödeme yani kadının hakkı olan bir paraOrtada çocuk falan yok anladığım kadarıyla,eşiniz neden bu kadar yüklü miktarda bir tazminat ödemek zorunda?İlk olarak bu düşündürücü,sizin ailenizden ve ya sizden eski eş için para istemek nedir ya?Eşiniz yüzsüzlükte zirve yapmış resmen.Bu adamla evli kalmaya devam ederseniz,yarın öbür gün parmaginizdaki alyansı bile alıp satmaya kalkar.Bir an önce kurtulun.
sefasını sürüyorken siz mi vardınız da cefasını siz çekeceksiniz ayrıca sizin ailenizden istemesi nedir ya .Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Tanıştığımızda dava süreci 2 yıldır devam ediyor ve kolay kolay da bitmez, senlik bişey de yok demişti. Ve açıkçası okadar üzerinde de durmadım bu yüzden beklemeyi düşünmedim sonuçta muallakta olan birşey ve yaşımız küçük değil. Ama haklısınız dediğiniz gibi eski hesaplar kapanmayınca yeni sorunlar çıkıyormuş. Benimde 2.evliliğim, o eski eşimin adını bile bilmez ama onun eski evliliği hayatımızın ortasındaHayat musterektir kavramina yeni bir soluk..
Ayrica neden uzerinde paylasim davasi olan biriyle apar topar evlendiniz demek geldi icimden..
Surec devam etmekte iken evlenirseniz bazi sikintilar da beraberinde gelir dogal olarak..
Vermek zordunda degilsiniz,aileniz de degil..
Ama Persembenin gelecegi de Carsambadan belliymis.
Bu biraz da bile bile lades..
Bekleseydiniz,paylasimda sonuclansaydi daha saglikli olurdu bence.
Ayrica arsasini satmak zorunda da degil..
Esiniz ve eski karisi arasindaki huzursuzluk size de sirayet etmis..
Hareket olarak dogru degil ama eski defterleri,eski hesaplari acik olan kisilerle evlilik gerceklestiginde bunlar da yasanabiliyor.
Zaten en sinirime giden de bu. Özelikle söylediğim halde hatta ailem sen demeden teklif dahi etse bişey almayacaksın dediğim halde istenmesi ve bunu babası aracılığıyla yapması. Ki onlarıda çok severim herzaman arkamda durdular, oğlum ayıptır demek yerine bunu yapmalarını anlayamıyorum.sefasını sürüyorken siz mi vardınız da cefasını siz çekeceksiniz ayrıca sizin ailenizden istemesi nedir ya .
allah yardımcın olsunZaten en sinirime giden de bu. Özelikle söylediğim halde hatta ailem sen demeden teklif dahi etse bişey almayacaksın dediğim halde istenmesi ve bunu babası aracılığıyla yapması. Ki onlarıda çok severim herzaman arkamda durdular, oğlum ayıptır demek yerine bunu yapmalarını anlayamıyorum.
Hiç kimseyi çözemiyorum artık kime neye güveneceğiz
Ortada bir arsa var. Onun değeri üzerinden bu meblağ belirlendi. ki konumuna göre bence az bile. Ve dava bitmediği için oraya bişey yapılamıyor. Ve kendince uyanık koca herhangi bir satış olmasın diye üzerine bir haciz göstermiş. Nakit değilde Taşınmaz olarak var.
Evlenmeden bu davasını biliyordum. Ama bana davanın uzun süreceğini benim bunu düşünmemem gerektiğini vs söylemişti.
Gelecek görüyor musunuz derseniz yolun sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Bunun altından kalkabilir miyiz yada nasıl yaparız bunu inanın hiç bilmiyorum
Ortada bir arsa var. Onun değeri üzerinden bu meblağ belirlendi. ki konumuna göre bence az bile. Ve dava bitmediği için oraya bişey yapılamıyor. Ve kendince uyanık koca herhangi bir satış olmasın diye üzerine bir haciz göstermiş. Nakit değilde Taşınmaz olarak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?