- 8 Ağustos 2011
- 10.660
- 3.764
Teknolojiden nefret ediyorum aile kavramini bitirdi resmen yaKızlar bir yıllık evliyim evlendiğim günden beri kocamın elinden telefon düşmüyor. Ayrıca telefonuna dokunama asla izin vermiyor. Acaba bir şey mi saklıyor benden. Youtube'dan sürekli otobüs videosu adanalı rapçileri izliyor. Çıldırıyorum.. Telefonun şarjı bitince açıp Cartoon Network'teki saçma çizgi filmleri izliyor. Gece 4-5defa kalkıp çikolata,dondurma, cips yiyor... Bu arada eşim 30 yaşında ve beyaz yakalı. Ben bu adamla ne yapacağım?
Bunu bi tv programinda gormustum bu bi hastalik adam gece kalkip yemek yiyodu ve sabah hatirlamiyodu ayni esiniz gibi yemeyince olecegini dusunuyodu bi arastirin bence.Kızlar 1 yıldır alıştım artık. Aralık ayında kız kardeşime gittik bizimki gece kalkmış abur cubur arıyor mutfakta. O sırada yeğenim (4yasinda) sese uyanmış. Bunun ikisi karanlıkta birbirlerini görünce ıkiside çığlık attı. Yeğenim korkmuş bizimki ondan daha çok korkmuş. Baktım ıkiside korkudan kendinden geçmiş. Dedimki evde yap ama başka yerde yapma. Napiyim sekerim düştü oleyimmi diyo
Ona eşlik et çocukla çok ol daha ne diyeyimKızlar bir yıllık evliyim evlendiğim günden beri kocamın elinden telefon düşmüyor. Ayrıca telefonuna dokunama asla izin vermiyor. Acaba bir şey mi saklıyor benden. Youtube'dan sürekli otobüs videosu adanalı rapçileri izliyor. Çıldırıyorum.. Telefonun şarjı bitince açıp Cartoon Network'teki saçma çizgi filmleri izliyor. Gece 4-5defa kalkıp çikolata,dondurma, cips yiyor... Bu arada eşim 30 yaşında ve beyaz yakalı. Ben bu adamla ne yapacağım?
Cartoon Networkte ne ince ince mizah serpiştirilen çizgi filmler var... Bilseniz.Cartoon Network'teki saçma çizgi filmler
Kızlar 1 yıldır alıştım artık. Aralık ayında kız kardeşime gittik bizimki gece kalkmış abur cubur arıyor mutfakta. O sırada yeğenim (4yasinda) sese uyanmış. Bunun ikisi karanlıkta birbirlerini görünce ıkiside çığlık attı. Yeğenim korkmuş bizimki ondan daha çok korkmuş. Baktım ıkiside korkudan kendinden geçmiş. Dedimki evde yap ama başka yerde yapma. Napiyim sekerim düştü oleyimmi diyo
Gizli şekeri mi var acaba ?
Hoş artık gizlisi falan kalmamış ama :)