Kocamın elinden telefon düşmüyor!! Yardimm

Benim esimde de son zamanlarda bı telefon bağımlılığı oldu. Sebebi de var olan birikimi adam dolara altına yatırdı. Simdi sürekli parite takip ediyor. Anlık! Yurtdışı gelismeleri, yabancı haber kaynaklarını, borsa yorum analizleri, finans makalelerini... Allah sonunu hayretsin..

Teknolojiden nefret ediyorum aile kavramini bitirdi resmen ya

Bunu bi tv programinda gormustum bu bi hastalik adam gece kalkip yemek yiyodu ve sabah hatirlamiyodu ayni esiniz gibi yemeyince olecegini dusunuyodu bi arastirin bence.

Ona eşlik et çocukla çok ol daha ne diyeyim

Benim esimde cocuk gibi aksama kadar clash of clans oynuyor isin kotusu beni de alistirdi deliler gibi oyun oynuyoruz neyseki telefonu benden saklamiyor ve durmadan kahve iciyor kahve makinasi almis bitane surekli calisiyor kircam valla bigun dayanamayip

Cartoon Network'teki saçma çizgi filmler
Cartoon Networkte ne ince ince mizah serpiştirilen çizgi filmler var... Bilseniz.

Adventure Time, Gumball, Kafadar Ayılar,Sürekli Dizi..

Bunları 5 yaşındaki kuzenimle izliyorum etkikendiği tek şey renk cümbüşü. 20 yaşındaki erkek kardeşimle izlediğimizde karnımıza ağrılar girecek kadar güldüğümüzü bilirim. Şiddetle tavsiye ederim. Eşinizin yanına sokulup izleyin.

Benim eski eş de geceleri uyanıp zombi gibi mutfakta gezinirdi. Sabah uyandıpımda yatakta ekmek kırıntıları, üzüm sapları, zeytin çekirdeği bulduğum olurdu. Kendisi hiç hatırlamazdı ama. Mutfakta ne yiyosan ye ama yatapa niye getiriyosun be adam

Ahahahahahah ya kusura bakma hiç bu kadar sevimli bir dert görmedim :)
Tabi yaşarken bu kadar sevimli değildir ama ne yapayım :)

Nörolojik bir problem gibi geldi. Yani çoklu kişilik bozukluğu seziyor musunuz eşinizde?

istemsizce sesli güldüm ya iş yerinde:))allah yardımcınız olsun.

What? Eşinizde kişilik bozukluğu olabilir çünkü bu davranışlar hiç normal değil, çocukluğunda yaşadığı bir şeyler de olabilir profesyonel yardım alması gerekebilir. Bi de böyle bi dizi vardı kill me heal me diye belki adamın size göstermediği daha farklı yanları da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…