Ne yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.Gece başlarken iyi geldi bu kahkaha attım
Otobüs videosu Adanalılar dondurma çikolata ve beyaz yaka
Sanki bütün ilgisiz kelimeleri bir arada kullanıp kompozisyon yazın denmiş gibi olmuş
Ne yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.
Msj tekrarıNe yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.
Bu konu dalga geçmek için açılmadıysa büyük sorunlarınız var demektirNe yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.
Yahu konu niye fake olsun adam 30 yasinda muhendis (yasini ve sosyal statüsünü belirtmek için yazdım) evliligimin ilk aylarında çok yadırgamıştım. Evin tek çocuğu annesiyle konuştum bu durumu k kayinvalidem kızım oğlumun tek kötü alışkanlığı bu dedi. Biz onu böyle yetiştirdik dedi.Eşiniz büyümemiş ki ,çizgi film ne yani
Konu fake galiba .
Beyaz yakalı ne demek onu da anlamadım .
Gerçekten şaka gibi .Yahu konu niye fake olsun adam 30 yasinda muhendis (yasini ve sosyal statüsünü belirtmek için yazdım) evliligimin ilk aylarında çok yadırgamıştım. Evin tek çocuğu annesiyle konuştum bu durumu k kayinvalidem kızım oğlumun tek kötü alışkanlığı bu dedi. Biz onu böyle yetiştirdik dedi.
Sen bir süre çocuk yapma önce kocan büyüsün sonra ikinci çocuğa sıra gelsinKızlar 1 yıldır alıştım artık. Aralık ayında kız kardeşime gittik bizimki gece kalkmış abur cubur arıyor mutfakta. O sırada yeğenim (4yasinda) sese uyanmış. Bunun ikisi karanlıkta birbirlerini görünce ıkiside çığlık attı. Yeğenim korkmuş bizimki ondan daha çok korkmuş. Baktım ıkiside korkudan kendinden geçmiş. Dedimki evde yap ama başka yerde yapma. Napiyim sekerim düştü oleyimmi diyo