Kocamın cinsel isteksizliği

Bu konuda yalniz degilsin benim esimdede var bu durum hatta suclamalari bile aynı bana suc atiyor uzulmene gerek yok yani hatayi kendinde arama keyfine bak
Nereye kadar peki. Sen ne yapıyorsun. Hafta değil ay değil ev arkadaşı gibi mi geçecek ömrümüz. Birgün sevilip istenmeyecek miyiz. Şükür bir problemimiz yok elimiz kolumuz boş. Ama hiçbisey yok. Yine hafta sonu yine evdeyiz yine iki yabancı gibi. Çok üzülüyorum. Çünkü bu sadece cinsellikle alakalı değil. Elimi bile tutmaz sarılmaz bile. Yatağa girince gözünü kapatır iki dakikada uyur . Tabi ben sinir olurum.

Nereye kadar peki. Sen ne yapıyorsun. Hafta değil ay değil ev arkadaşı gibi mi geçecek ömrümüz. Birgün sevilip istenmeyecek miyiz. Şükür bir problemimiz yok elimiz kolumuz boş. Ama hiçbisey yok. Yine hafta sonu yine evdeyiz yine iki yabancı gibi. Çok üzülüyorum. Çünkü bu sadece cinsellikle alakalı değil. Elimi bile tutmaz sarılmaz bile. Yatağa girince gözünü kapatır iki dakikada uyur . Tabi ben sinir olurum.

Bu benim ikinci evliligim hayattan aman aman cok bi beklentim kalmadi cocuk yok cinsellik olarak kendi isimi kendim goruyorum sevgi ilgi icinde de artik saldim kendimi ama siz cekmek zorunda degilsiniz

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim kimseye anlatamadigim fikir alamadığım bı konu var yardımcı olmanızı istiyorum.
İki senelik evliyim eşimin ilk zamanlarda erken boşalma sorunu vardı ve beni tatmin edemiyordu sorun etmeyip ona zaman veriyordum hatta çoğu zaman tatmin olmasam bile modunun düşmemesi için orgazm oldum diyordum. Sonra hamile kaldigimi öğrendim ve 9 ay boyunca sadece 1 kez birliktelik yaşadık ve bana sürekli bebeğe zarar vermesinden korktuğunu söylüyordu.Dogum sonrası 40im çıktı ama eşimin halla bı cinsel yaklaşımı olmadı hatta şuan doğum yapalı 4 ay oldu ve hiç bir yaklaşımı dahi yok eşim hamilelik döneminde panik atak geçirdi ve ilaç kullanıyor ilaçlardan dolayı kalkmadigini söyledi bı kez ve konu kapandı ne yapmalıyım sizce bu konu artık beni yıpratmaya başladı.
yetişkin bir erkek ortalama 1 hafta kadar ilişkiye girmezse açık rüyalar görür ve rüyasında boşalır yani o cinsel isteğini ne kadar baskılarsa baskılasın 1.haftanın sonunda yapamaz duruma gelir ama eşin nasıl olurda 4 ay hiç yakınlaşmaz, erkek mi değil anlamadım?

yetişkin bir erkek ortalama 1 hafta kadar ilişkiye girmezse açık rüyalar görür ve rüyasında boşalır yani o cinsel isteğini ne kadar baskılarsa baskılasın 1.haftanın sonunda yapamaz duruma gelir ama eşin nasıl olurda 4 ay hiç yakınlaşmaz, erkek mi değil anlamadım?
Birkac kez rüyada bosaldigini yakaladim zaten. O yüzden de kavga ettik. Ama bana gelince yok. Susuyorum söylemek istemiyorum ama biryere kadar dayanıyorum. Sevgisizlikten kuruttu beni. Söylersem de kavga ediyoruz bende küsüyorum oda isine geliyor.

Merhaba,
Bu konuda bende çok dertliyim. Dört yıllık evliyiz eşim basından beri isteksizdi. Ana yine haftada 2 kez falan oluyordu. Son bir yıldır artık kavga etmekten bıktım. Adam bir sene söylemesem bana elini bile sürmüyor. Aylarca yapmadığımız oldu. Böyle olunca ben çok üzülüyorum Neden bir erkek istemez aklım almıyor. Beni mi istemiyor begenmiyor aylarca nasıl duruyor diye kafayı yicem. Söylediğim zaman bastırıyor benim aklım fikrim şeydeymiş hatta sapıkmışım. Ya hangi kadın 4 ay eşininin kendine dokunmamamasına dayanabilir. Bide çok seviyorum eşimi . Ona sarılamıyorum dokunamıyorum elimi dahi süremiyorum. Kendisine dokunacağım zaman elimi tutuyor hatta kavga ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum sinirden hergün ağlıyorum. Sürekli reddedilmek istenmemek çok kötü bişey. Ne yapacağım ben :KK43:
Ya kendinizi suçlamayin sakın. Kendi sorunlarini bastirmak için bir eşlerine ahlaksiz damgasi vurmadiklari kaldi. Bir doktorun bu konu hakkinda vidyosu ve yazisini gonderin eşinize. Izlesin bakalim sorun kimdeymiş. Hadi bende isteksizlik var tedavi olayim, seni uzduyumun farkindayim dese insan eşidir herşeye katlanir ama onlarinki sınırı aşmak

Ya kendinizi suçlamayin sakın. Kendi sorunlarini bastirmak için bir eşlerine ahlaksiz damgasi vurmadiklari kaldi. Bir doktorun bu konu hakkinda vidyosu ve yazisini gonderin eşinize. Izlesin bakalim sorun kimdeymiş. Hadi bende isteksizlik var tedavi olayim, seni uzduyumun farkindayim dese insan eşidir herşeye katlanir ama onlarinki sınırı aşmak
Kabul etmiyor ki. Beni sapiklikla azginlikla suçluyor. Daha neler neler. Sanki yataktan cikmiyor da utanmadan kavga ediyor. Aylarca yok hicbisey yinede ben suçluyum. Yoruldum bıktım artik 😪

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim kimseye anlatamadigim fikir alamadığım bı konu var yardımcı olmanızı istiyorum.
İki senelik evliyim eşimin ilk zamanlarda erken boşalma sorunu vardı ve beni tatmin edemiyordu sorun etmeyip ona zaman veriyordum hatta çoğu zaman tatmin olmasam bile modunun düşmemesi için orgazm oldum diyordum. Sonra hamile kaldigimi öğrendim ve 9 ay boyunca sadece 1 kez birliktelik yaşadık ve bana sürekli bebeğe zarar vermesinden korktuğunu söylüyordu.Dogum sonrası 40im çıktı ama eşimin halla bı cinsel yaklaşımı olmadı hatta şuan doğum yapalı 4 ay oldu ve hiç bir yaklaşımı dahi yok eşim hamilelik döneminde panik atak geçirdi ve ilaç kullanıyor ilaçlardan dolayı kalkmadigini söyledi bı kez ve konu kapandı ne yapmalıyım sizce bu konu artık beni yıpratmaya başladı.
Üzücü bir durum

İki senelik evliyim eşimin ilk zamanlarda erken boşalma sorunu vardı ve beni tatmin edemiyordu sorun etmeyip ona zaman veriyordum hatta çoğu zaman tatmin olmasam bile modunun düşmemesi için orgazm oldum diyordum. Sonra hamile kaldigimi öğrendim ve 9 ay boyunca sadece 1 kez birliktelik yaşadık ve bana sürekli bebeğe zarar vermesinden korktuğunu söylüyordu.Dogum sonrası 40im çıktı ama eşimin halla bı cinsel yaklaşımı olmadı hatta şuan doğum yapalı 4 ay oldu ve hiç bir yaklaşımı dahi yok eşim hamilelik döneminde panik atak geçirdi ve ilaç kullanıyor ilaçlardan dolayı kalkmadigini söyledi bı kez ve konu kapandı ne yapmalıyım sizce bu konu artık beni yıpratmaya başladı

X