Kocamın çevresindeki yılanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

catelynstark

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
18
17
3
35
Selamlar. Anonim kalmak için yeni hesap açtım. 2 gündür aklımı kaybetmeme neden olan bir durum var. Desteğinizi rica ediyorum.

Benim kocam olacak öküzün oldukça dejenere bir arkadaşı var. Arkadaş dediğime de bakmayın kardeşten öteler birbirleri için. Bu arkadaş gelip bana izin ver kocanı bi kadına götüreyim bakalım ne yapacak dedi. Ben de ağzına sıçtım tabii ki ama kocama benim arkamdan bu saçma şakasını devam ettirmiş. Oturduğum yerde kuduruyorum. Kocama güveniyorum ama bu hırsla adamla da kavga edip duruyorum.

Konuştuğumda o ayarsız, dilinin kemiği yok, sen ona ne bakıyorsun diyor da benim kusasım geliyor ne yapmalıyım?

Selamlar. Anonim kalmak için yeni hesap açtım. 2 gündür aklımı kaybetmeme neden olan bir durum var. Desteğinizi rica ediyorum.

Benim kocam olacak öküzün oldukça dejenere bir arkadaşı var. Arkadaş dediğime de bakmayın kardeşten öteler birbirleri için. Bu arkadaş gelip bana izin ver kocanı bi kadına götüreyim bakalım ne yapacak dedi. Ben de ağzına sıçtım tabii ki ama kocama benim arkamdan bu saçma şakasını devam ettirmiş. Oturduğum yerde kuduruyorum. Kocama güveniyorum ama bu hırsla adamla da kavga edip duruyorum.

Konuştuğumda o ayarsız, dilinin kemiği yok, sen ona ne bakıyorsun diyor da benim kusasım geliyor ne yapmalıyım?
Böyle midesiz ahlaksız insanlarla arkadaşlık yapan kocana mi guveniyorsun ?

O kocanıza çok güvenmeyin çok hayırlı bi şey olsa böyle boş beleş herifleri yanında taşımaz. B.k bulaşmasa da kokar .

Çoluk çocuk işler. Bu olaylar lisede kalmadı mı? 🙄 Niye kocanızın g.vşek arkadaşlarıyla muhabbet ediyorsunuz? Görüşmeyin. Eşiniz görüşmeye devam ederse de tavrınızı koyup iletişimi tamamen kesin. Ergen muhabbetlerle yorulmamış olursunuz.

Bu arada bugün artık dayanamayıp kocam olacak öküz sadakatini tescillemeye çalışırken, böyle şeyler karşılıklı sen sadıksan ben de sadığım tebrik bekleme dedim diye birbirimize girdik.
Aklina kendi sadakat anıları gelince bozulmuştur ayı....Sen de benim kadar sadiksan vururum seni demedi mi🤣

Zorunlu bi arkadaşlık olur (iş gibi) neyse, baya kardeş gibi dediğiniz arkadaşlıkta tek suçlu etraftaki yılanlar mı gerçekten?
Birlikte büyümüşler bizimki temiz aile çocuğu o salak sokak çocuğu modunda. Ama tabii ki enayi miyim güveneyim boku yediler gözüm üstlerinde.

Çoluk çocuk işler. Bu olaylar lisede kalmadı mı? 🙄 Niye kocanızın g.vşek arkadaşlarıyla muhabbet ediyorsunuz? Görüşmeyin. Eşiniz görüşmeye devam ederse de tavrınızı koyup iletişimi tamamen kesin. Ergen muhabbetlerle yorulmamış olursunuz.
Ay zaten lise arka dörtlü gibi bi grup. Bir araya gelince salak salak davranıyorlar.

Ne bicim arkadaş? Daha önemlisi sizinle nasıl bu seviyede muhatap olabiliyor?bizimkiler yenge der yanımızda argo bile konuşmaz çok ilginç geldi bana

Bir adam arkadasinin karısına gelip de izin ver koçanı kadına gotureyim nasıl diyebiliyor laçka laçka ilişkiler az saygı az mesafe ya uf
O arkadaşıyla mesafeli konuşun hatta mümkünse merhaba merhaba
Eşiniz de biraz uzaklasmali o kişiden diye dusunuyorum

Ay zaten lise arka dörtlü gibi bi grup. Bir araya gelince salak salak davranıyorlar.
Valla siz anlatınca sanki koca koca adamlar değilde 16-17 yaşında ergenlerden farksız geldi. Kusura bakmayın ama bugün size gelip bunu söyleyen yarın kocana gidip karını iki günlüğune versene bile der. Rezillik diz boyu. Edepsizlik..

Bir adam arkadasinin karısına gelip de izin ver koçanı kadına gotureyim nasıl diyebiliyor laçka laçka ilişkiler az saygı az mesafe ya uf
O arkadaşıyla mesafeli konuşun hatta mümkünse merhaba merhaba
Eşiniz de biraz uzaklasmali o kişiden diye dusunuyorum
Çok katılıyorum çok. Belki kadına göz dikmiş bile olabilir. Bunu söyleyen her ahlaksızlığı yapar. Net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X