- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.044
- 528
- Konu Sahibi catelynstark
Maşallah birbirinize karşı ne kadar da saygılısınızYok ya direkt bırakıp işe nasıl gidiyorsun ya arkandan bi boklar yersem? Sadık olman lütuf mu öküz dedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah birbirinize karşı ne kadar da saygılısınızYok ya direkt bırakıp işe nasıl gidiyorsun ya arkandan bi boklar yersem? Sadık olman lütuf mu öküz dedim.
Vallah ben değilim...Normalde pro üye misiniz?
Valla geliyom özeleAy kimmm
Sen değilsin aşkom. Yay insanına selammmAy kimmm
Yaa banada söyleyinAy kimmm
Her ilişkinin dinamiği farklı. Kendimi ezdirip eğilip bükülmektense dan dun konuşuyorum sinirlendiğimde. Bir zararınj görmedim tavsiye ederim.Maşallah birbirinize karşı ne kadar da saygılısınız![]()
Ben tavsiye etmem saygı gidince seviye bayağı aşağı düşüyor. Şekil AHer ilişkinin dinamiği farklı. Kendimi ezdirip eğilip bükülmektense dan dun konuşuyorum sinirlendiğimde. Bir zararınj görmedim tavsiye ederim.
Sağlamasını yapiyim mi? Yazayım asıl üyeliği buraya. Ben o değilim de diyemez ikinci üyelik konusuna yazamayacağı için. Yazarsa konu patlar. Yazmazsa kendi.Beklemezdim senden böyle anonimlikler püğğ
öfffff şöyle şifreli konuşmayın çatlamayalım gece gece zaten şişiğizzzzzBeklemezdim senden böyle anonimlikler püğğ
Aynen deney womanSağlamasını yapiyim mi? Yazayım asıl üyeliği buraya. Ben o değilim de diyemez ikinci üyelik konusuna yazamayacağı için. Yazarsa konu patlar. Yazmazsa kendi.![]()
Ay kimmişim?Sağlamasını yapiyim mi? Yazayım asıl üyeliği buraya. Ben o değilim de diyemez ikinci üyelik konusuna yazamayacağı için. Yazarsa konu patlar. Yazmazsa kendi.![]()
Sana defalarca boşan dedim. Sakın çocuk yapma bu heriften bak.Ay kimmişim?
Off şey mi yapsaydım gizli gizli telefon karıştırıp, kpss’ye hazırlanırken hamile kalıp ağlayarak buraya mı yazsaydım mesela?Ben tavsiye etmem saygı gidince seviye bayağı aşağı düşüyor. Şekil A
Hamişim ben çocim merak olarak doğar bana da söyleSana defalarca boşan dedim. Sakın çocuk yapma bu heriften bak.
Hamilelik düşünüyordu diye hatırlıyorumSana defalarca boşan dedim. Sakın çocuk yapma bu heriften bak.
Valla mı?Sana defalarca boşan dedim. Sakın çocuk yapma bu heriften bak.
Bdvnin yarısına laf attın şuanOff şey mi yapsaydım gizli gizli telefon karıştırıp, kpss’ye hazırlanırken hamile kalıp ağlayarak buraya mı yazsaydım mesela?
İnsan gibi dert anlattırmıyosunuz ki.Bdvnin yarısına laf attın şuan![]()