Kocamin bu eve artik kinoa girmeyecek demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11. haftada doğurarak literatüre geçersin Cavidan.

Sahur elbisesi (o nasıl bir şey bilen varsa açıklasın lütfen) giyinip, kinoalı omlet yapıp bir de üstüne müzik açmak tertemiz kafa maşallah. Üstüne bir de 11. haftada suyunun gelmesi ve annenin aranmak istenmesi, hiç olmamış bu hikâye

Vah cavidan. E ne yapıcan kız kinoa olmayınca? Chia falan da yasak mı!

Gerçekten bu kadar boş insan olmayı nasıl beceriyorsunuz merak ediyorum komiklik desen değil saçma sapan konular. Bu kadar mı sevgisiz amaçsız boş hayatınız varda bunlarla eğlendiğinizi sanıyorsunuz?

cavidan görumcen yuzunden bebek içerde kurudu cavidan.
sahur kiyafetlerini merak ettim kurdale bagladin mi karnina
gozum yollarda kalmisti seni cok merak ettim.
Sivastan senin gibi bir yigit daha cikmadi Allah o Okanin boynunu altinda biraksin, Allahin Sivasinda kinoali sunnyli maniyli biseyler yapan cavidani bulmus begenmiyor.
bu gece sahura ceza olarak pastirmali madımak yap

Son düzenleme:
bu üye de, konu da troll veya fake, bu konuda bir yaptırım var mı?
bana konu dışı yorum yazdım diye 5 gün ceza vermiştiniz, ama hangi yorum dediğimde de dönüş yapmamıştınız sevgili site yönetimi MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
bu konuyla ilgilenirseniz seviniriz zira burada insanlar gerçek dertlerini de paylaşıyorlar, kimsenin zamanını çalmaya hakkı yok kimsenin.

ay cavidan gelmiş niye söylemediniz öf güldüm sabah sabah

Konulara fake demekte yasak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…