Kocamin bu eve artik kinoa girmeyecek demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gozumde canlaniverdi birden sahur elbiseleriyle cennetten cicekmi topluyorum sarkisi melodisiyle yalniz bi tutamda elti savaslari olsaymis isin icinde daha mi iyi olurmus acaba bilemedim.

Can sıkıntısı insanlara neler yaptırıyor yaa şuraya şunu gece gece senaryo üretip yazmak neyin kafası ben gözümü açıp sahuru zor yapıyorum.Caviden enerjini dha faydalı şeylere harca ya burada alay edilmek küçük düşmek seni mutlu mu ediyor yazık burasıni deşarj yeri değil seni kırmızı odaya alalım

Nasıl bir hayal dünyası. Erkek olduğunuz çok aşikar. Hiç birimiz sahura uyanınca sahur elbisesi giymiyoruz. Eşimizi cennetten çiçek şarkısı eşliğinde uyandırmıyoruz. Duygu özarslan değilsek Tek göz yumurtaya Sunny Side up demiyoruz.
kadın gibi düşünmeye çalışmışsınız ama becerememişsiniz. Otur sıfır

allah yardımcın olsun Cavidan

Valla konuyu açan kişi istediğine ulaşmış .Gece saatkaçta açmış top trend olmuş nerdeyse .Herkes böyle bir şaklabanlık bekliyormuş yorum yapmak için bende dahil .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…