• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Bugunneselibirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
8.204
11.846
248
Kocamla aramız çok uzak sanki. Sürekli olarak bu aralar telefonda okey oynuyor
Bilardo oynuyor.
Ramazan diye eve iftar vaktinde gelse de ramazan ayı dışında hep saat 10 ya da dokuz gibi geliyorlar aile isi.

Bana karşı bir yakınlığını görmüyorum.
Beni sevmediğini düşünüyorum. Şimdi bile uyuyor. Boynuna dokundum hemen öbür tarafa döndü.

Beni gelip bir defa öpmez durduk yere.
Ben giderim öperim sarılırım ama istemez.

Duygusal olarak yıpranıyorum. Dün ailem geldi. Sonra bu telefonla oynamaya başladı. Ben öyle bişey yapsam hemen kızar. Kendisine söyledim. Bana dediği laf
Ben sohbetimi ettim güldüm ama bebeğe daldilar bende oyun oynadım
Dedi.

Saygısızlık diyordun ya dedim. Bende öyle yaparım bundan sonra dedim. Yap istediğini yapıyorsun zaten dedi. Ama öyle bişey olduğunu düşünmüyorum.

Kendini düzelt dedim

Senin düzeltmeye ihtiyacın var dedi. Ben anlamıyorum bunu.

Ne yapmam lazım kızlar.
Git gide kendinden uzaklaştırıyor beni duygusal olarak.. .

Kendimi iyice yalnız hissediyorum..
Ne yaparsam düzelir sorun bilmiyorum.
Saçlarımı kestirecegim bugün
Kaslarimi aldiracagim. Tüm bunlar çözüm mu olacak bilmiyorum.
Ara sıra ruh halimi yazmak için bu konuyu kullanacağım sanırım..

Ayy canım nasıl yaptın ben denedim olmamıştı birde kusura bakmayın olur mu size geri dönemedim ama dün benim büyükk kızım hastalandı ateşi ile uğraşıyorum dünyam döndü resmen çünkü geçen hafta küçük kızım hastaydı polenker yüzünden kronik bronşit problemi yaşıyoruz aama biraz ağır olarak

Kendimi iyice yalnız hissediyorum..
Ne yaparsam düzelir sorun bilmiyorum.
Saçlarımı kestirecegim bugün
Kaslarimi aldiracagim. Tüm bunlar çözüm mu olacak bilmiyorum.
Ara sıra ruh halimi yazmak için bu konuyu kullanacağım sanırım..
Bence de yaz yazalım yani bende çok doluyum artık herşey beni bunaltıyor yemin ederim. Takma kafana diyeceğim ama biliyorum öyle olmadığını. Canım benim kaç yaşındasın çocuk varmı

Kizlaaar kızlar aynısı benimde başımda bu malları takmama çözüm anlayın artık saç kestirmek degil estetik de yaptirsak bunlar boyle.birakin kendi hallerine.ben gecen gun bosanmak istiyorum dedim biraz duzelir gibi oldu ama bilemiyorum tabi ki bu davranışlarının altında yatan neden anlayamıyorum.kardeşim neden evlendim o zaman tek yasasaydin değil mi ama.

Kizlaaar kızlar aynısı benimde başımda bu malları takmama çözüm anlayın artık saç kestirmek degil estetik de yaptirsak bunlar boyle.birakin kendi hallerine.ben gecen gun bosanmak istiyorum dedim biraz duzelir gibi oldu ama bilemiyorum tabi ki bu davranışlarının altında yatan neden anlayamıyorum.kardeşim neden evlendim o zaman tek yasasaydin değil mi ama.
Ben dediğimde asabilesip ne yapmak istiyosan yap diyor.

Ayy canım nasıl yaptın ben denedim olmamıştı birde kusura bakmayın olur mu size geri dönemedim ama dün benim büyükk kızım hastalandı ateşi ile uğraşıyorum dünyam döndü resmen çünkü geçen hafta küçük kızım hastaydı polenker yüzünden kronik bronşit problemi yaşıyoruz aama biraz ağır olarak

Geçmiş olsun

20 yaşındayım beş aylık evliyim daha.
Valla canım evliliğin ilk yılı zaten çok problemli geçer ama daha 5 aylık evli ve ne yapmak istiyorsan yap ne demek.neden evlendi o zaman bu adam seninle.severek mi evlendiniz.yani bunun altinda.mutlaka baska bir neden var bence.yada senin kocan anormal.guzelce oturup konismak istediğini soyle.hamileydi değil mi galiba.keske çocuk için bu kadar acele etmeseydi.

Valla canım evliliğin ilk yılı zaten çok problemli geçer ama daha 5 aylık evli ve ne yapmak istiyorsan yap ne demek.neden evlendi o zaman bu adam seninle.severek mi evlendiniz.yani bunun altinda.mutlaka baska bir neden var bence.yada senin kocan anormal.guzelce oturup konismak istediğini soyle.hamileydi değil mi galiba.keske çocuk için bu kadar acele etmeseydi.

Kocam anormal
Tabi ki. Gece birşeyler yaşamak istedi bende git uyu dedim. Bana dediğin gibi sende uyu dedim. Neyse biraz uğraştı istemediğim için o da döndü kicini yattı.
Sabah sarildim.
Bacagimi kolumu ustunden kaldırdı.
Ben de doktora gidelim dedim bu genç yaşında bu kadar ısteksiz olmak dogru değil dedim. Bende gencim tek sen değil dedim

Sonra telefon geldi babasindan . Kardeşini almaya gitti havaalanindan.

Çocuk var mi yok mu emin değilim. Sadece adettten bir hafta sonra lekelenme oldu

Bu pazar günü evdeyim. Kardeşi şehir dışında okuyor diye havalanindan aldı. Getirdi. Mesajlarima bile cevap vermiyor.

Kız kardeşiyle de burda değilken hiç konuşmuyoruz telefonda
Şimdi geldiği gibi gidip ne yapacağım ki.
Öyle bos boş.
Anasının tavrı da saçma zaten

Kocamın da bu umursamaz tavırlarından çok sıkıldım.
Sadece o iş olacağı zaman sarılır öper

Normal zamanda ne sarılır ne de öper.
Anca birşey isteyeceği zaman.
Bende kadınım
Bu genç yaşımda böyle ilgisizlik ve sevgisizlik ile cezalandiriliyorum.

Bu adamdan ayrılsam ne olur diye düşünüyorum bazen. ..

Ama yeni mezunum. Ne yapacağım o konuda da emin değilim.

Kendimce karar alıp bunu görmezden mi gelsem

Bu seferde anasının laflariyla ugrasicam.
Kendi moralim iyi değilken milletle nasıl uğrasuğrasayim

Acaba gitmesem mi bugün

20 yaşındayım beş aylık evliyim daha.
Sen daha yolun çok başındasın neden böyle oldu acaba ama hepsi aynı ben 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim iki kızım var ama şu hayattan o kadar bıktım ki kendimi yükseklerden aşağılara bırakasım varr birde kızım çok hasta bu aralar herşey üst üste