kocamin amacı ne ?

eşin ruh hastası öncelikle bnu biliyorsun dmi canım. yol yakınken çocuk yokken önlemini al derim

hem ayyas hem aldata bi koca.. yani afedersiniz ipin iki ucu da b*k ... kadın sığınma evleri falan vardır orda bile yaşamayı düşünün ama bu insanla aynı yastığa baskoymayi dusunmeyin
Bi care bulucam artik karakola gitmem lazim tabi once ayrilcam desem yapacaklarni dusunemiyorum

Arkadasim hic mi kimsen yok? Niye bu gencecik yasinda basindan bir evlilik gecmis, pavyonlardan cikmayan, alkolik bir adamla evlendin?
Lise mezunu musun? Calissan kalacak yerin var mi? Teyze, annane falan?

Cok aradin mi bu adami?
Adam demeye bin sahit ister. Amaci ne olacak. Kisi kendinden bilir isi. Bu kadar kafa patlatmaya gerek yok. Boyle kocalardan cok okuduk burda. Kendisi disarda her halti yiyen, ama karisina dunyayi kapatan bir hasta. Hadi gecmis olsun.

Bir de bu adamlar icin piyangodan cikmis gibi konusmayin Allah askina. Iyi adam istedim ama bu cikti filan. Evlenmeden once cok mu farkliydi? Ayniydi. Ya da bir kivam gerisindedir. Illa ki kendilerini gosteriyorlar. Bile isteye evlenip sonra Allah gondermis gibi davranmayin.

Arkadasim hic mi kimsen yok? Niye bu gencecik yasinda basindan bir evlilik gecmis, pavyonlardan cikmayan, alkolik bir adamla evlendin?
Lise mezunu musun? Calissan kalacak yerin var mi? Teyze, annane falan?
Hicbir kimse yok biraksa ben yasarim calisir ederim evlenene kadar hep boyleydi yalnizdim calisiyordum geciniyordum

Sonuna kadar haklisin

Elbet olur neden olmasin ama gazabından korkuyorum peşimi birakmaz
Öncelikle yardım istemelisiniz. Kendinizi canınızı güvenceye almalısınız.
Şiddet de gördüğünüzü tahmin ediyorum. Böyle bir durum varsa mutlaka darp raporu alın.
Yaşadığınız yerdeki kadın sığınma evlerini bir araştırın lütfen.

İlginiz icin cok teşekkür ederim

TE="sonbahar2810, post: 39966270, member: 597717"]Ohoo sen baştan ipin ucunu vermişsin al al tepe tepe kullan demişsin resmen[/QUOTE]
İste beyinsizim

böyle bir adamla hayat geçmez yaşınız da çok genç henüz

Boyle bir adamla evliligini surduruyorsan kusura bakma ama gordugun muameleyi hakediyorsun, seni tuvalette erkeklerle ayak ustu birlikte olacak kadar asagi goren bir adamla ayni yataga girdigine inanmak istemiyorum...