KOCAMI HANGİ KUYULARA ATAYIM ?

HANIMLAR !! Bu arada eşimle dışarı çıkacaktık telefon değiştirmek için , bana laf arasında dedi ki senin mesajlarıma baktığını biliyorum bu hiç hoş bit şey değil ama bir şey demiyorum . Telefonu değiştirirken benim yanımda ekran şifresini verdi yani açıkça . Sonra instagram şifresini felan açıkça girdi . Mail şifresini aynı şekilde

Bazı insanların karakteri böyledir. Eşiniz flörtöz bir tipe benziyor. Ben olsam kaldıramazdım.

Ayrıl bu durumun babanla bi ilgisi yok. Adam kendi derdinde zaten canıyla uğraşıyor belli ki 4. Evre ve senin mutlu olmanı ister öyle biriyle hala durduğunu öğrense çok daha üzülür ben ona okadar eminim ki. Adam resmen kadınlarla felan yazışıyor yada kadınlar hakkında yazışıyor çok çirkin mide bulandırıcı şeyler bunlar 10 ay evliyken bunları görmen yaşaman çok üzücü ben senin adına üzüldüm gerçekten ama demek ki yalancının mumu da buraya kadar mış. Bu şimdi olan bir şey değil belli ki bekarken başlayıp evlenene kadar devam etmiş ve evlendikten sonra da durmamış bu durumlar. Bana hastalık gibi geldi böyle bağımlı gibi sapıkca kusura bakma ne olur bi kusurum varsa affet ama burdan okuyunca da böyle geliyor bana. Hadi ilk gördüğünde kıl oldun Affetinde bari 2.ci gördüğünde bassaydın tekmeyi . Hiç kendini onun için artık yorma yolla boşanma dilekçesini aç davayı bırak ne hali varsa görsün. Seni istemeyen hem cepte tutuyor seni hemde başkalarıyla takılıyor sapıkmıdır nedir buna mı layıksın sen?

Hasta ruhlu bu adam hem yapıyor hem siliyor hemde bak bir şey yok ..Muş gibi yapıyor terbiyesiz koy tekmeyi gitsin söylesene senin yaptığını ben yapsam ne yapardın ş..fsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…