kocamı bebiş istemeye heveslendirecek babalar günü hediyesi

merve6006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
226
1
26
Ankara
Slm canlarım bana yardımcı olur musunuz.Eşim biraz endişeli bebek konusunda onu böyle heyecanlandırıp,heveslendirecek bir hediye almak istiyorum,azıcıkta espri olsun hayatımızda değilmi:)

Espri hoş olabilir ama önce eşinizin bebekle ilgili endişelerini çözümlerseniz daha iyi olacak sanırım.
Bir hevesle evet dese bile varolan endişeleri sorun çıkarabilir sonradan....

Espri hoş olabilir ama önce eşinizin bebekle ilgili endişelerini çözümlerseniz daha iyi olacak sanırım.
Bir hevesle evet dese bile varolan endişeleri sorun çıkarabilir sonradan....

Haklısın ama bebişi istiyo ikimizde çalıştığımız halde maddi olarak yetebilir miyizin endişesinde:):)

Haklısın ama bebişi istiyo ikimizde çalıştığımız halde maddi olarak yetebilir miyizin endişesinde:):)

Birileri belki kızacak bana ama.
Ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım.
bu demek değil ki, işi gücü olmayan insanlar, ya da birçok çocuğu olan insanlar doğursun.
İkiniz de çalışıyorsanız ve sorun sadece maddiyse dert etmeyin.
Biraz daha tutumlu olarak, birazcık fedakarlıkla küçük bir birikim yapabilirsiniz.
Zaten nerden baksanız önünüzde en az 9 ay var.
hemen hamile kaldığınızı varsayarsak...

Birileri belki kızacak bana ama.
Ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım.
bu demek değil ki, işi gücü olmayan insanlar, ya da birçok çocuğu olan insanlar doğursun.
İkiniz de çalışıyorsanız ve sorun sadece maddiyse dert etmeyin.
Biraz daha tutumlu olarak, birazcık fedakarlıkla küçük bir birikim yapabilirsiniz.
Zaten nerden baksanız önünüzde en az 9 ay var.
hemen hamile kaldığınızı varsayarsak...

Evet bitanem bende aynı fikirdeyim bebek gerçekten rızkıyla gelir.Bende düşünüyorum ki hani hissederse varlığını daha emin olur kendisinden.

Babalık ve annelik farklı şeyler bence.
Sanırım babalar dokunmadan, görmeden bizler kadar hissedemiyorlar.
Dilerim sağlıklı, hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.

Babalık ve annelik farklı şeyler bence.
Sanırım babalar dokunmadan, görmeden bizler kadar hissedemiyorlar.
Dilerim sağlıklı, hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.

Amin bitanem inş hayırlı bir evladım olur Allahın izniyle.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Back