kocamdan şiddet gördüm

devam i gelen bir şiddet mi hepsini okumadım öyle ise sıkıntı. devam etmiyorsa belki pisman olmuştur.

Bazı kadınlar farklı yetiştirildiğinden erkeğin her haline katlanarak cennete gideceği küçüklükten beynini kazmışlar , sizin gibi kadınları anlamak istemiyorum

Erkek sinirlenince kadin susar ve sakinlik olustugu zaman konusurlar cözerler durumu ayni sekilde kadin sinirliyse erkek bunu uygulamali.Kalp kirmak bile kabeyi yikmak gibi inancimiz var kadina siddete hayir diyoruz,kadin hassas yaratilmisdir siz kime nedemek istediginizi anlamis degilim ?

arkadaşım sıkıntı bu işte kadın sinirli olunca erkekler sakin mi kalıyo hepsi değilsede geneli daha çok patlıyo o bahsettiğin erkek burda çok yok bulunmuyo kolay kolay bulanada helal olsun

Daha çocuklar küçük dertleride küçük bunların dertlerinden dolayıda adam kadına şiddet dozunuda artırarak uygulayacak bugün yalnızca yarın dahada yalnız olacak

Şiddet yanlısı değilim ama bu konudan tek bir çıkarım yapmak doğru mu bilemedim. Sizde sürekli bu tavırlardaysanız kendinize bir çeki düzen verin. Çocuk ağlıyor diye niye ağlatıyorsun, teselli etsene şeklinde bağırmanı anlamlı bulmadım. Boşanmayı düşündüğüne dair birşey yaznadığına göre boşanmayacaksın. O yüzden kendi hareketlerinide gözden gecir.

İyice sado-mazo fetişe çevirdiniz evliliği.

Konu sahibi, şakacıktan yapmıştır belki, çok da şaapmayın.

İnsanın bir canı var. Bide senin evlatların var..
Ve bunlar kimseden kocanızdan ailenizden kimseden değerli değil..
kendinize bir iyilik yapın, kendinize değer verin.. Böyle bir yuvada çocuklarınızı yetiştirmeyin..

Ya arkadaşım burda boşansın diye ahkam kesmek çok kolay dediğin gibi eğer devamlılığı olmadıysa adam pişmansa ortada iki çocuk var herzaman boşanmak çözüm olmuyor boşan boşan peki boşandıktan sonraki hayat?çokmu güzel olacak iki çocukla çevrenin etkisi dul kadınsan daha dikkatli olacaksın pis zihniyetli adamların dul kadına bakış açısı,evlense üvey baba bence sorunlar bitmiyor dahada çoğalıyor

TAbiii şidddet devamlılık gösteriyorsa çekilmez bir duruma gelinmişse ozaman herşeyi göze alıp boşanmak daha hayırlı ama önce sabır ve dua olmuyorsada zorlamamak lazım

mesajları tek tek okudum ancak uygun bir zaman bulamadığım için tek tek cevaplıyamıyorum. bu nedenle aklımda kalan tüm sorulara yanıt veriyim. öncelikle eşim evlenmeden önce böyle değildi 2. hamileliğimden sonra değişti. iş yükü maddi sorunlar ve yaşamsal olumsuzlukların üstüste binmesi onu çekilmez bir adam haline dönüştürdü. Şu an uzman desteği alıyor. Aile terapisine de başladık olumlu bir sonuç alamazsak ve boşanma yoluna gideceğim ama 2 çocuğumu hatrina öncelikle özrünü kabul edip aile terapisine gitmeyi daha uygun buluyorum. Hepinize değerli yorumlarınız için teşekür ederim. Dilerim kimse Yaşamaz hatta önce bi kendine bak diyen farkinda olmadan şiddeti mesrulastiranlarda dahil.

Evlilikte sözlü yada fiziksel şiddet zor çocuklarda insanın elini kolunu bağlar eşin sana bunu yapacak kadar bunalımdada ola bilir ama senin ve çocukların bunalımı ne olacak bir çocuğun hayatı boyunca aklından çıkmayacak bir olay eşinle konuş en azından çocuklar için kendine hakim olsun allah sana ve çocuklarına yardım etsin

deniyoruz bakalım çocuklar daha küçük ilerde hatırlamazlar ama bilinç altına olumsuz şeyler yüklediğimiz kesin. umarım uzman desteği işe yarayacak. biraz aşama kaydettik gibi

İnşallah en kısa zamanda eşin de anlar seni ne kadar üzdüğünü

Allah yardımcınz olsun ablacim boşanmak kolay değil boşan demek haddime de değil ama tekrarlarsa darp raporu alin yatsın iki gün elaleme bi rezil olsun tutsun elini ayağını inşallah yoluna girer herşey kolaylıklar ve Sabırlar diliyorum

Tanıdığım 2 kadın boşandı 2 side şiddet mağduruydu birinin annesi öldü onun evinde oturuyor çalışıyor çocukta yanında en azında şiddet görmüyor mutlu diğerininde yine annesinin aldı evde oturuyor ama eşiyle tekrar çocuklar yüzünden birleşti , eşide sokakta kalınca süt dökmük kediye döndü sesi soluğu çıkmıyor , o sokakta kadını döverken mahallenin delikanlıları adamı dövmüştü şimdi uslandı

Çocuğunuzun önünde gördüğünüz şiddet onun bilinç altında büyük yaralar açabilir. Kendinizi değilse bile çocuklarınızı düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…