kocamdan şiddet gördüm

En iyisini yapmışsınız. İlerde daha da kötü olabilirdi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Düzgün insanlar çıkar inşallah karşınıza.

Kesinlikle öyle devamı ardı ardına geliyordu daha kötü noktalara ilerlemişti her yönden her şekilden..Çok teşekkür ederim inşallah amin cümlemizin inşallah herkes için

Bence konu sahibi aptal degildir zaten bosanma sebeb varsa bosanir!Hangi kadin agir siddetw razi gelir hemde bu devirde!

Kesinlikle öyle devamı ardı ardına geliyordu daha kötü noktalara ilerlemişti her yönden her şekilden..Çok teşekkür ederim inşallah amin cümlemizin inşallah herkes için
en doğru kararı vermişsiniz. kimse cannın acıtılması,ruhen ve fiziken acı çekmek için evlenmiyor. dünyaya bir kere geliyoruz.

en doğru kararı vermişsiniz. kimse cannın acıtılması,ruhen ve fiziken acı çekmek için evlenmiyor. dünyaya bir kere geliyoruz.

Aynen öyle. Psikolojikmen bile sarsıldım titreme oluyor sinirlenince üzülünce o konuları hatırlayınca vs..hanımına el kaldıran erkekten bir nane cacık olmaz! İstedigin kadar konus saygıdan şundan bundan bahset degismez.bu konuyu konustugum da bile köpürürdü yani.o yüzden insan 7sinde neyse 70inde de odur...gördüm yaşadım!

Allah sabirlar versin bunu yasayan ve bosanan kisilere.Malesef zulüm eden koca cok!Bende dayanamazdim kesinlikle böyle siddete!Yanlis anladiniz ama kesinlikle bu kadini daha cok dinlemeden bosan demem!!

Canım inan çok üzüldüm. .yaşadıklarım canlandi gözümde. .o duyguyu çok iyi bilirim. Rabbim yardimcin olsunnn..Bu şiddet bir kere girdimi eve devamı geliyor...((

Kesinlikle ''darp raporu'' canm..beni arkadasm uyarmisti almamistim. .çok pişmanım. .şimdi olsaydı elimde mecburduher türlü isteğimi yerine getirmeye. .lütfen nn al o raporu ve sakla..lutfennnnnnnn

Neyse ömürboyu devam etirmemişsin düzelir diye bunu düşünen salak kadın çok

Malesefff kim neden niçin dayansın ki istediğin kadar sev aşık ol ama şiddet görüyorsun sen.ruhsal rengesi yerinde olmayan bir öküzle aynı yataga girmeye korkttum ben.zihnime yerlesti cünkü! 5aylık evliyim ve kv ile yasadım. Görümcelerden de kv den de cok cektiiim..bosanıcam ve kurtulacam az öz.

başanmaya karar vermesi için daha ne olmalı hayır yani daha ne olmalı bide o kadar kolay oldu boşanmak diye yazmışsınız gücü yetenin zayıf olanı ezmesi de kolay oluyo işte böyle ne yapsın sineyemi çeksin ya da kocamdır sever de döver de demeliydi dimi

HAYIR!Bakin beni tanimiyorsunuz nasil bir insan oldugumu burdan anliyamassiniz ayni sekilde bu ailenin 24 saatini bilemiyoruz.Konu sahibi bir konu acti gerisi gelmedi anliyamadim yani bosanmak helaldir kapi acik yani kimse tutmaz onu sadece bizim hakkimiz degil diyorum hic birseyi tam 100%bilmeden bosan demek Yanlisdir...

neyi bileceğiz . adam devamlı hırpalıyormuymuş.
evet.
psikolojik şiddette varmıymış.
evet.
son şiddetinde dudağını patlatıncaya kadar darp etmişimi
evet.
bilecek ne kaldı daha..
. herşeyi yazmış konu sahibi.

Doğru karar kimse kocaya kaçmamalı

Evet haklisiniz anormal hareketler affedilmesi zor hareketler!
Konu sahibi karar sizin karariniz yinede haddim degil bosan demek!!

Bu dayak atanın babasıda bir zamanlar annesine ve çocuklarına şiddet uyguluyormuş ki şimdide kendisi hanımına uyguluyor kısır döngü devam ediyor kadın şiddete katlanmamalı dur demeli

ya iyide sonuçta ortada şiddet var şiddette başlıca boşan ma sebebi zaten konu sahibi açtı konuyu gerisi gelmedi diyosunuz ya hani daha ne olsun ben boşan derim ha o canını yolda bulmadıysa boşanır kurtulur o yavrucaklar da o kabus evinden kurtulur

Tamam arkadaslar yorum atmiyorum cünkü suan kadini bilmiyorum gercekden bosanmak istiyormu istemiyormu?
Ben hic demem zaten cocuklar icin katlansin bir kadin sonucda ayni yatagi paylasiyorlar!Gerisi gelmedi derken soruma cevap versin normal muhabbetleri nasil seviyorlarmi birbirlerini ve gercekden siddet varmi yoksa o gündemi böyld cirkin bir olay oldu diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…