• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamdan şiddet gördüm

Bu ne ya okadar kolaymi oldu bosanmak!
Tedavi olmasi sart bu adamin!Esiniz herdaimmi böyle ilk defami oldu kazaylami oldu?Ben bunu kesinlikle savunmuyorum sakin yanlis anlamayin,benim esim bir ters bakarsa bile surat yaparim...ama bosanmak agir bir karar!Esinizle istisare yapin ve evliliginizi gözden gecirin,duygularinizi akliniza takilan ne varsa söyleyin sorun böyle gidemez deyin...

(Hanımlarınızı üzmeyin. Onlar, Allahü teâlânın size emanetidir. Onlara yumuşak olun, iyilik edin!) [Müslim]

Ev isine gelirse bir plan yapim ve hergün az az yapin cocuklarinizla ilgilenin ve ayrica sizde esinizle güzel dille konusun ki yumusasin oda böyle olmaya calisir belki.
Kesinlikle üzüldügünüzü söyleyin ve ciddi olun bu konuda.Ben böyle dayanamiyorum kaldiramiyor psikolojim gibi sözler söyleyin özürdilesin sizden!

Allah askina sesini yukseltti diyee kulak patlatacak disleri dökecek dereceye getirip sonra bir sey yokmus gibi davranan adamla güzel güzel konussun öyle mii? Adam öldürdügü zaman da hakkı helal olsun

Karşılıklı şiddet gördüm ben...

şiddet varsa boşanmak şarrtır. kolay tabii. dudağı patlanış. dişleri dökülecekmiş. devamlı hırpalanıyor. yarın 3cü sayfaya haberi olursa size sorarım bu kadar kolaymı boşanmak lafını.

EVET hergün siddet varsa bende bu bosanma yolunu düsünmeden kabul ederdim!Ama bunu tek bidefami kazaylami yapti bunj anliyamadim,tabiki psikoloji siddet ayni sekil kötü birsey ama biz 24 saatlerink bilmedigimiz bir hanim efendiye bosanin diyemeyiz ne haddimize!Yuva necabukda daglsin isteniyor!
Kardesim simdi esini seviyormu?seviliyormu?Aralarindaki muhabbet hep bu sekildemi oluyor?Kadin nasil davraniyor?Bu olay kazaylami oldu? Bir satir yazmis kadin cabuk bosanin diyorsunuz hele bunu cevaplasin esini bogacak kadar nefret ediyosa sevmiyosa azar her gün görüyorsa buyrun ozaman kapi acik Bosanin!Karar sizin karariniz!

EVET hergün siddet varsa bende bu bosanma yolunu düsünmeden kabul ederdim!Ama bunu tek bidefami kazaylami yapti bunj anliyamadim,tabiki psikoloji siddet ayni sekil kötü birsey ama biz 24 saatlerink bilmedigimiz bir hanim efendiye bosanin diyemeyiz ne haddimize!Yuva necabukda daglsin isteniyor!
Kardesim simdi esini seviyormu?seviliyormu?Aralarindaki muhabbet hep bu sekildemi oluyor?Kadin nasil davraniyor?Bu olay kazaylami oldu? Bir satir yazmis kadin cabuk bosanin diyorsunuz hele bunu cevaplasin esini bogacak kadar nefret ediyosa sevmiyosa azar her gün görüyorsa buyrun ozaman kapi acik Bosanin!Karar sizin karariniz!

Merakla nasıl kaza dayağı atılır onun açıklamasını bekliyoruz şimdi. Hukuken de geçerliliği varsa bildirim dağıtılsın ailelere de yuvaları yıkılmasın bir kaza dayağı yüzünden.

Boşan/boşanma demek için çok fazla şey bilmek gerekir kişinin hayatı, görüşü, aile yapısı vs. hakkında haklısınız ama o kazayla dayak atma savunması oldu beni ikna edemeyen nokta.

konuyu okudunuzmu.. adam devamlı hırpalıyor. kazaylamı dudağını patlatmış.. evet boşan derim. haddimede.
ben bu vebali almaam. siz alın. elinde kslırsa sorarız kk olarak hesabını size artık

Boşanmasın nesilden,nesile şiddet devam etsin , kutsal aile hayatı devam etsin

Bu ne ya okadar kolaymi oldu bosanmak!
Tedavi olmasi sart bu adamin!Esiniz herdaimmi böyle ilk defami oldu kazaylami oldu?Ben bunu kesinlikle savunmuyorum sakin yanlis anlamayin,benim esim bir ters bakarsa bile surat yaparim...ama bosanmak agir bir karar!Esinizle istisare yapin ve evliliginizi gözden gecirin,duygularinizi akliniza takilan ne varsa söyleyin sorun böyle gidemez deyin...

(Hanımlarınızı üzmeyin. Onlar, Allahü teâlânın size emanetidir. Onlara yumuşak olun, iyilik edin!) [Müslim]

Ev isine gelirse bir plan yapim ve hergün az az yapin cocuklarinizla ilgilenin ve ayrica sizde esinizle güzel dille konusun ki yumusasin oda böyle olmaya calisir belki.
Kesinlikle üzüldügünüzü söyleyin ve ciddi olun bu konuda.Ben böyle dayanamiyorum kaldiramiyor psikolojim gibi sözler söyleyin özürdilesin sizden!
Ya nasıl bu kadar basit bir sey gibi bahsediyorsunuz. Dişlerim kırıldı, dudağım patladı diyor kadın. Sizde özür dilesin diyorsunuz pess! Özür dileyince herşey güllük gülistanlık mı olacak yani.

Tamam her konuya boşan diyemeyiz ama, buna şiddeti katmayın lütfen. Şiddet varsa boşanın !

Canim yanlislikla dedigin eli carpmamis kucuk bir tokat ta degil bir sac cekme de değil disleri kirilacak dereceye kadar vuruyosa bayagi bir vurmustur anliyo musun bir de cocuklarinin önünde. Nasılyanlislik buu ayy pardon yyanlışlıkla kulagini sagir ettim pardon sevgilim yanlışlıkla kolunu kirdim pardon kricim yanlislikla seni öldürdüm. .... Ayrıca bir özur bile dilememis h....n hiçbir şey yokggibi davranmis

5 aylık evliliğim şiddet uğruna bitti.. eskisi gibi olmaz artık. Öfke sinir kontrolü olmayan bir öküzle evlilik devam ettirilmez.. ben yapamadım.. bosanıyorum şuan da!

Şuu bosanmak kolay mı diyenleri kocası dövse naparlar acaba kırmızı gecelikle mi kurtarmaya çalışırlar acep yineiliskilerini. Tabii haklisiniz kocaniz bu dover de oldurur de yabancıddeğil yaa aksam da tipis tipis yataga girin iliskinizi kurtarınhey Allahim ne insanlar var

5 aylık evliliğim şiddet uğruna bitti.. eskisi gibi olmaz artık. Öfke sinir kontrolü olmayan bir öküzle evlilik devam ettirilmez.. ben yapamadım.. bosanıyorum şuan da!
En iyisini yapmışsınız. İlerde daha da kötü olabilirdi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Düzgün insanlar çıkar inşallah karşınıza.

Yanlis anlasilmasin gercekden dayaga karsiyim benim esim bir tokat vursa belki o anda hemen bosanmayi düsünürüm dwdigim gibi esim bana ters baksa bile tavrmi gösteriyorum!!
Sadece heryerde ay bosan cabuk kocani demek bukadar kolay olmamasi lazim!!

Yanlis anlasilmasin gercekden dayaga karsiyim benim esim bir tokat vursa belki o anda hemen bosanmayi düsünürüm dwdigim gibi esim bana ters baksa bile tavrmi gösteriyorum!!
Sadece heryerde ay bosan cabuk kocani demek bukadar kolay olmamasi lazim!!
heryerdemi... bu dayaklar hırpalamalar heryerde olan şeylermi.:KK14:

Back