• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kocamda cinsel isteksizlik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dennisgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
5
1
36
29
Merhaba hanımlar,
Ben 25 yaşındayım ve 9 aylık evliyim. Evlendiğim günden itibaren eşimle cinsel yaşantımda bir azalma mevcut. Hatta bu azalma artık yok denecek kadar olmaya başladı. 2 ayda bir falan belki, o da benim zorlamam ile. Ayrıca eşimin beni çok sevdiğini de biliyorum. Benim gibi yaşayan var mi böyle bir şey çünkü ben çok kötü hissediyorum bu durumda kendimi.

Bir doktora gitmenizde fayda var, hormonsal bir durum olabilir .

Bir doktora gitmenizde fayda var, hormonsal bir durum olabilir .
Onu da yaptık 3 kere doktora gittik ve hormonları normal en son gittiğimiz doktor varikosel başlangıcı var gibi dedi ama bu sizi etkilemez bu yönde dedi. Yani aslında tüm sıkıntım eşimin bu konuda konuşmaması benle ve hiçbir şey yapmaması ben konuştuğumda da kavga çıkarması konuyu kapatması.

Onu da yaptık 3 kere doktora gittik ve hormonları normal en son gittiğimiz doktor varikosel başlangıcı var gibi dedi ama bu sizi etkilemez bu yönde dedi. Yani aslında tüm sıkıntım eşimin bu konuda konuşmaması benle ve hiçbir şey yapmaması ben konuştuğumda da kavga çıkarması konuyu kapatması.
Varikosel etkilemez zaten isteği aynen .Terapi alması gerekiyor ala eşiniz yaklaşmıyorsa çok zor , bu şekilde nasıl devam ettirecek evliliğini , sizin isteklerinizi görüyor sonuçta :KK12:

Varikosel etkilemez zaten isteği aynen .Terapi alması gerekiyor ala eşiniz yaklaşmıyorsa çok zor , bu şekilde nasıl devam ettirecek evliliğini , sizin isteklerinizi görüyor sonuçta :KK12:
Sürekli beni seviyor öpüyor işten eve evden işe gelem biri ve sarılmadan öpmeden bile uyumaz. İlk başlarda aldatıyor sandım paranoyak oldum sonra bu konuyu konuşmak istedim zamanla olur zorlama beni sus artık dedi sustum. Yani artık elimden bir şey gelmiyor çocuk gibi elinden tutup doktora götürdüm.. istediği gibi sustum olmadı konuştum olmadı zamana bıraktım yine olmadı. Seks terapisti olduğunu öğrendim bazı psikologların ama bunu ona söylesem bu sefer yine kavga çıkar. Böyle iki ucu ***lu değnek

Belki kafası yoğundur belki iş yerinde vs bir problem vardır ve kendini bu yönde iyi hissetmiyordur oda olabilir yani yada kilo aldıysa etkisi olabilir bununda

Belki kafası yoğundur belki iş yerinde vs bir problem vardır ve kendini bu yönde iyi hissetmiyordur oda olabilir yani yada kilo aldıysa etkisi olabilir bununda
Açıkçası bu konuda evet çok bahanesi var ama işini biliyorum çok kapsamlı ve işçisine değer veren bir yerde çalışıyor. Ve bu corona belası yüzünden bir hafta evde yatış bir hafta çalışma sistemleri var şuan açıkçası yorgunum bahanelerini de yutmuyorum

Back
X