Merhaba arkadaşlar biz eşimle severek evlendik ben okuyordum (eşim askeri personel) okulu bırakıp evlendim okulu bıraktığıma çok pişman oldum ama geçti artık hayırlısı böyleymiş diyelim konuya giriyorum ben eşim kendi ailesine maddi açıdan her türlü şey yapar gönderir alır felan bana hiç söylemez hatta bir kere annemgildeydim kayannamgile gittim o ara internetten temizlik eşyası vs getirtmişler kaynanam msj atmış oğluna esraya ne diyeyim diye oda biz aldık deyin yazmış ben sorduğumda da birinin borcu vardı onu vardı k.babandan habersiz aldım dedi bnde tm dedim hani bir şeyler döndüğünü farkındayım ama anlayamıyorum (bu arda eşimin ailesinin durumu gayet iyi) esimin erkek kardeşi de pmy okulunda okuyor sürekli 300.400 gönderiyor benim kardesimde universite okuyor kardeşime para gönderelim deyince göndermiyor lafi değiştiriyor yada aileme bir şey alacaksak olsama çok ucuz olsa bile param yok diyor ben ne yapmalıyım ne soylemeliyim sizce kendi ailesine var benimkilere yoktur ki ben hiçbir zaman o kadar fazla para gönder vs de demedim çok agırıma gidiyor bu para konuları
bu yazdıklarımdan bahsetmedim eşime. (msjlarına baktım
gördüm telefonuna bakarken eşimin anlattıklarımı )