Kocama baskı yapıyorum galiba :(

Baskaturluseyler

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
12
-2
37
Merhaba arkadaşlar. 9 yıllık evliyim. eşimle iyi anlaşırız genelde pek büyük sorunlarımız yoktur.İyi bir insan.
Çok fazla laubali ve ilgili değildir ama alıştım sanki buna.
Ama bende 30 küsur yaşlara geldiğim için herhalde daha fazla ilgi bekliyorum.kur bekliyordum.acikcasi fantazi bekliyorum.
Yıllardır hafta 2 kere çok nadir 3 kez ilişki yaşarız.Genelde tatmin edici olur uzun sürer.
Ama son 1 aydır ereksiyon problemi yaşadığı için azalttık.Yani bir iki kez olmadı bıraktık.
Şimdi daha az yanaşıyor.
Bitti kalkmıyor , tık yok diyor yatağa girince benle sanki pazarlık yapıyor . Ben de son günler de artık iyi geceler ben yattım deyip yatağa girmesine sinir oluyorum.Yok diye diye yok ettin diyorum. Yine haftada iki kez Zorla oluyor ama ben daha isteriğim. Normal mi diye bu bilmiyorum ama bana az geliyor. Ve sürekli laf sokuyorum . Bazen sanırım ağır da konuşuyorum .Beni neden bu kadar boş bırakıyorsun anlamıyorum diyorum.bir sorun varsa Dr git .stresten diyor
Bu çok canımı sıkıyor.Artik ayrılalım bu sorun benim için ciddi dedim.yine bişey demedi .Haklısın yaşamak istediğin şeyler var falan diyor

Eşinizin kullandığı kelimeler çok itici
Bir sorun olabilir, stres de olabilir, bunu doktor bilir
Bana tuhaf gelen yalnızca bir aydır problem yaşayıp ayrılma noktasına nasıl getirdiniz olayı, adam belki hasta belki sizle ilgili bir derdi var o yüzden böyle…..
O yaşamak istediğiniz şeyleri sadece bir aydır yaşayamıyorsunuz eşinize sadece seks için mi ilgi sevgi duyuyorsunuz hiç anlayamadım sizi

Eşiniz kaç yaşında acaba? Fazla büyük olduğunu düşünmüyorum tık yok artık diyecek yaşta değil bence. Ama şuna katılıyorum pskolojik olarak yok olmuyo şöyle böyle denilip bırakıldığı sürece olmuyor gerçekten denemek lazım. Ama sizde böyle olmayın onu baştan çıkarmaya çalışın belkide bunlara ihtiyacı vardır şu süreçte sonuçta hepimiz farklı farklı dönemlerden geçiyoruz. Ben fanteziye farklılıklara açığım mesela o istemiyorsa siz yapın belki tahrik olur. Ereksiyon olmuyorsada siz bir süre onun grurunu okşayacak şekilde davranın. He şu da var bu konu birden bire olduysa bu da normal değil bir süre eşinizin ihtiyaçlarını siz olmadan giderip gidermediğini araştırabilirsiniz

Doktora gitsin niye gitmiyor? Bunu doktora anlatmak, karini reddetmekten, onun cinsel ihtiyaçlarını görmezden gelmekten daha az utanç verici.

Al doktora gitmedin ne oldu? Karın forumda herkese sordu.

Siz de biraz sakin olun. Hayat streslerinizi siz bilirsiniz. Psikolojik durumunu siz bilirsiniz. Hepsini anlıyorum deyin. Ne olursa olsun yanindayim deyin. Sevginizi ve desteginizi esirgemeyin.
Bosanmayi konusmak için erken. Ama boyle sürüp giderse varacağı nokta o.

Hayır tabi ki de ayrılık noktasına getirmek değil de onun umutsuzluğu bana o lafları dedirtiyor artık . tamam bundan sonra olmayacak modunda

Olmuyor dedikçe olmuyor bende farkındayım ve evet gerçekten olmuyor artık .Tamam bu aralar kullandığı bir ilaç var belki onun etkisidir diyorum ama gerçekten duyguları da yok gibi.Beninle ilgili bir problem olmadığını biliyorum yapmaya heyecanlanıyor ama işte olmuyor .

Doktoru kesinlikle düşünmüyor onun için bir sorun yok ki , olmasa da olur . Ben biraz yakinmasam kafaya da takmıyor.yatiyim uyuyayım işe gideyim.
Ona surekli yanındayım deyince de daha bir rahatlama gelior destek oluyorum bu kez hiç birşey olmamış gibi devam ediyor

Evet özellikle bazı pskolojk ilaçlar yapıyor isteksizlik. Forumda bir sürü fantezi vs başlık var bence bitane kendinize göre bişe seçip uygulamalısınız istemezsede lütfen pes etmeyin

1 aydır yaşadığınız sorun için ,ayrilalim demek de fazla acımasızca olmamış mi? Rahatlatacaginiza iyice germissiniz adami
Ama gerçekten beni sinirlendiriyor ne zaman bu konuyu konuşsak ben böyleyim , senin isteklerin var ama ben de yok.
Anladığım kadarıyla bende bu kadar demek istiyor yani sanki bu tükenen bişey ve 40 yaşına doğru biten bişey.Yasamak isteyenin şeyler vardır ama başka şeylere mutlu ol gibilerinden

Bir aylık sorun olabilir ama şimdi bir aydan beri de benden bu kadar yapabileceğim bu deyip ben konuyu acmayinca asla kafaya takmadığını görmek beni umutsuzluğa itiyor . Bunun çok abes bir öncelik olduğunu söylüyor.Cocugumuz evimiz mutluluğumuz var sen bunu neden kafaya takıyorsun diyor.
Yani ona göre biz ömür boyu sekssiz yaşasak sorun değil gibi konuşuyor.

Genelleme yapmak istemem ama o yaşlarda tam tersi erkeklerde çok daha fazla istek oluyor erkeklerin bir sorunu yoksa yaş ilerledikce daha çok artıyor bence de normal değil ama düzgün iletişim kurarak bunu çizebilirsiniz kaç yıllık evlisiniz mutlaka bir sürü güzel gününüz zorluklarıniz olmuştur bunu da asarsiniz siz nasıl yaklaşırsa iz eşinizde o yönde gelir belki vazgeçmeyin

Evet özellikle bazı pskolojk ilaçlar yapıyor isteksizlik. Forumda bir sürü fantezi vs başlık var bence bitane kendinize göre bişe seçip uygulamalısınız istemezsede lütfen pes etmeyin
Şimdilik bir kaç gece kıyafeti ile başlayacağım bakalım Zaten istediği zaman her şekilde ister.isteksizken önüne nasıl gelsen imkansız kalkmıyor o

Peki sizce hafta da 2 gün (Çarşamba ve Cumartesi ) diyelim genelde öyle
Normal bir ilişki sex rutini midir?
Genelde öyle hiç şaşmaz yıllardır? (Bu ay hariç)
Bana az geliyor yani sanki

Bende öyle bildiğim için çok sinirleniyorum.Neden bu ateşli yaşlarimizi kaçırıyoruz diyorum.
9 yıllık evliyiz.
Zaten sürekli çok ateşli bir evliliğimiz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…