Merhaba arkadaşlar. 9 yıllık evliyim. eşimle iyi anlaşırız genelde pek büyük sorunlarımız yoktur.İyi bir insan.
Çok fazla laubali ve ilgili değildir ama alıştım sanki buna.
Ama bende 30 küsur yaşlara geldiğim için herhalde daha fazla ilgi bekliyorum.kur bekliyordum.acikcasi fantazi bekliyorum.
Yıllardır hafta 2 kere çok nadir 3 kez ilişki yaşarız.Genelde tatmin edici olur uzun sürer.
Ama son 1 aydır ereksiyon problemi yaşadığı için azalttık.Yani bir iki kez olmadı bıraktık.
Şimdi daha az yanaşıyor.
Bitti kalkmıyor , tık yok diyor yatağa girince benle sanki pazarlık yapıyor . Ben de son günler de artık iyi geceler ben yattım deyip yatağa girmesine sinir oluyorum.Yok diye diye yok ettin diyorum. Yine haftada iki kez Zorla oluyor ama ben daha isteriğim. Normal mi diye bu bilmiyorum ama bana az geliyor. Ve sürekli laf sokuyorum . Bazen sanırım ağır da konuşuyorum .Beni neden bu kadar boş bırakıyorsun anlamıyorum diyorum.bir sorun varsa Dr git .stresten diyor
Bu çok canımı sıkıyor.Artik ayrılalım bu sorun benim için ciddi dedim.yine bişey demedi .Haklısın yaşamak istediğin şeyler var falan diyor