Anormal değil. Sizin sitede illa ki bir kiralık/ satılık ev ilanı vardır. Çok merak ediyorlarsa, gitsinler onu gezsinler.Merhaba hanımlar eşim esnaf dükkan komşusu arkadaşı ( Benim hiç görmediğim ve diğer esnafların hiç sevmediği biri eşimin demesine göre) bizim oturduğumuz sitede ev bakıyor evimizin dezavantajlarını söylememize rağmen (balkonu yok, merkeze uzak, yakın bi zamanda sel bastı) vazgeçmedi ve sitede şuan alabileceği ev olmamasına rağmen yakında olduğunu bugün sizin evi gezmek istiyoruz diye aradı eşiyle gelmiş ve ben sabahtan kayınvalidem yakınımıza taşındığı için ona yardıma gittim evim dağınıktı çok yorgundum istemedim sizce bu anormal bir şey mi eşim triplere girdi hiç tanımadığım bir adam ve eşi evimi neden gezecek
Eşiniz emlakçı, eviniz de herkese açıp gösterilen örnek daire mi de eşiniz triplere giriyor?eşim triplere girdi hiç tanımadığım bir adam ve eşi evimi neden gezecek
Karşı taraf düşüncesiz ve belli ki emrivaki yapan insanlar, evin dibine kadar gelince aramak nedir? İlla ki ev görmek istiyorlarsa birkaç gün önceden söylerler nur85’in müsait olduğu bir gün gelir görürler, hadi onlar düşüncesiz eş de düşüncesiz, bu kadın kendi evindeki işini gücünü bırakıp senin annenin evini yerleştirmeye gitmiş, hiç mi düşünmezsin karım bütün gün ev yerleştirdi yorgundur hali kalmamıştır diye, gelecek insanlar çift olarak gelecek arada 2 erkeğin yan yana dükkanlar nedeniyle arkadaşlığı da var, kuru kuru evi gezdirmeyecekti muhtemelen, gelmişken çaya kalın diyecekti çay demle çayın yanına bir şeyler çıkart meyve getir vs deyip zaten yorgun olan kadına bir de iş çıkaracaktı, karıma düşüncesizlik yapıyorum demek yerine trip atıyorMune haklı, aynen öyle söyleyin eşinize. Ele yaranacam diye sizle kötü oluyor.
asıl onun bunu akıl etmesi gerekir.
Benim kocamda çok sever misafir. Çıkın çıkın gelin der. Sormaz hiç bu tatlılar börekler nasıl ortaya geliyor. Bu ev nasıl temiz diye.Karşı taraf düşüncesiz ve belli ki emrivaki yapan insanlar, evin dibine kadar gelince aramak nedir? İlla ki ev görmek istiyorlarsa birkaç gün önceden söylerler nur85’in müsait olduğu bir gün gelir görürler, hadi onlar düşüncesiz eş de düşüncesiz, bu kadın kendi evindeki işini gücünü bırakıp senin annenin evini yerleştirmeye gitmiş, hiç mi düşünmezsin karım bütün gün ev yerleştirdi yorgundur hali kalmamıştır diye, gelecek insanlar çift olarak gelecek arada 2 erkeğin yan yana dükkanlar nedeniyle arkadaşlığı da var, kuru kuru evi gezdirmeyecekti muhtemelen, gelmişken çaya kalın diyecekti çay demle çayın yanına bir şeyler çıkart meyve getir vs deyip zaten yorgun olan kadına bir de iş çıkaracaktı, karıma düşüncesizlik yapıyorum demek yerine trip atıyor
Çat kapı misafir bizde de olur, çat kapı misafiri hasta vb değilsem sıkıntı etmem çünkü evin temizliğinden misafir ikramlığına hiçbir şeyi tek yapmıyorum, eşim aniden birilerini çağırmışsa evi temizler veya ben temizlerim o ikramlıklara girişir, erkekler kafasına göre misafir çağırıyorsa el el üzerinde oturup kendisine ve misafire hizmet beklemeyecek.Benim kocamda çok sever misafir. Çıkın çıkın gelin der. Sormaz hiç bu tatlılar börekler nasıl ortaya geliyor. Bu ev nasıl temiz diye.
Ama oklavayla vura vura akıllandırdım şimdi.
Nedense planımız olmuş oluyor o gün Allahın işine bak sen .
Off kessin ya haklısınMerhaba hanımlar eşim esnaf dükkan komşusu arkadaşı ( Benim hiç görmediğim ve diğer esnafların hiç sevmediği biri eşimin demesine göre) bizim oturduğumuz sitede ev bakıyor evimizin dezavantajlarını söylememize rağmen (balkonu yok, merkeze uzak, yakın bi zamanda sel bastı) vazgeçmedi ve sitede şuan alabileceği ev olmamasına rağmen yakında olduğunu bugün sizin evi gezmek istiyoruz diye aradı eşiyle gelmiş ve ben sabahtan kayınvalidem yakınımıza taşındığı için ona yardıma gittim evim dağınıktı çok yorgundum istemedim sizce bu anormal bir şey mi eşim triplere girdi hiç tanımadığım bir adam ve eşi evimi neden gezecek
Anormal değil gayet haklısınızMerhaba hanımlar eşim esnaf dükkan komşusu arkadaşı ( Benim hiç görmediğim ve diğer esnafların hiç sevmediği biri eşimin demesine göre) bizim oturduğumuz sitede ev bakıyor evimizin dezavantajlarını söylememize rağmen (balkonu yok, merkeze uzak, yakın bi zamanda sel bastı) vazgeçmedi ve sitede şuan alabileceği ev olmamasına rağmen yakında olduğunu bugün sizin evi gezmek istiyoruz diye aradı eşiyle gelmiş ve ben sabahtan kayınvalidem yakınımıza taşındığı için ona yardıma gittim evim dağınıktı çok yorgundum istemedim sizce bu anormal bir şey mi eşim triplere girdi hiç tanımadığım bir adam ve eşi evimi neden gezecek
Eşin olur demiştir senden onay gelmeyince işine gelmemiştirMerhaba hanımlar eşim esnaf dükkan komşusu arkadaşı ( Benim hiç görmediğim ve diğer esnafların hiç sevmediği biri eşimin demesine göre) bizim oturduğumuz sitede ev bakıyor evimizin dezavantajlarını söylememize rağmen (balkonu yok, merkeze uzak, yakın bi zamanda sel bastı) vazgeçmedi ve sitede şuan alabileceği ev olmamasına rağmen yakında olduğunu bugün sizin evi gezmek istiyoruz diye aradı eşiyle gelmiş ve ben sabahtan kayınvalidem yakınımıza taşındığı için ona yardıma gittim evim dağınıktı çok yorgundum istemedim sizce bu anormal bir şey mi eşim triplere girdi hiç tanımadığım bir adam ve eşi evimi neden gezecek
Ah Mune Aplam ah o kadan haklısın ki, belki de şuan dünyadaki en haklı kişi sen olabilirsinÇat kapı misafir bizde de olur, çat kapı misafiri hasta vb değilsem sıkıntı etmem çünkü evin temizliğinden misafir ikramlığına hiçbir şeyi tek yapmıyorum, eşim aniden birilerini çağırmışsa evi temizler veya ben temizlerim o ikramlıklara girişir, erkekler kafasına göre misafir çağırıyorsa el el üzerinde oturup kendisine ve misafire hizmet beklemeyecek.
Eşiniz misafir çağırdığında verin malzemeleri, kek yapsın börek yapsın çayı demlesin, misafir gelince de hayatııım çayımı tazeler misin deyin empati yapmayı öğrenir
Yok canım o kadar da değil ama bizim milletin kadınları erkeklere empati yapar ama erkeklerimizin çoğu kadına empati yapmaktan bi’haberdir özellikle misafir ve aileler vb konularda, düşünmeden misafir çağırırlar sonra da mükellef bir hizmet beklerler.Ah Mune Aplam ah o kadan haklısın ki, belki de şuan dünyadaki en haklı kişi sen olabilirsin
Valla kursa hiç gerek yok. Yapan adam yapıyor. Erkeklerin ortası yok bence. Ya hep ya hiç kafası. Kadına bunu böyle mi aldın diyorum evet böyle geldi bana da diyor. Anasına soruyorum ben birşey yapmadım kendisi yaptı diyorYok canım o kadar da değil ama bizim milletin kadınları erkeklere empati yapar ama erkeklerimizin çoğu kadına empati yapmaktan bi’haberdir özellikle misafir ve aileler vb konularda, düşünmeden misafir çağırırlar sonra da mükellef bir hizmet beklerler.
Kadınlar her şeye yetmek yetişmek zorunda olan süper kahramanlar değiller, o yüzden erkeklere ev işlerinden mutfağa çocuk bakımından misafir ağırlamaya uygulamalı empati kursu vermek gerekiyor:)))
Benimde bu geldi aklımaEsiniz (sitede ev yok dediginiz icin soyluyorum) sizin evi satiyor olabilir mi?