- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
-
- Konu Sahibi maydanozca04
Siz de biscolata erkeklerini indirip indirip izleyin gözüne soka soka..Normalde iyi giden bir evliliğimiz var. Yada kendimi kandırıyorum. Kavgalarımız genel de aile maksatlı olur. Onları da umursamamaya çalışıyorum. İnstagrm denilen sosyal medya da eşimin arkadaşına eşim(27) bu yarı kapalı yarı açık ne olduğu belli olmayan yabancı mankenlerin fotoğrafını gönderdiğini gördüm. Daha doğrusu telefonu elime sonradan aldım instagrm mesajlarına bakarken yakaladım. (Normalde bugüne kadar bakmazdım pek ama bugün elime geçince bakmak istedim. Daha sonra bunu ona söyledim. Yalan atıyor kıvıramadı .... kişisi seviyor diye attım diyor ben de kızdım biraz. Sonuçta o an ortalığı da dağıtsam yapmak istedikten sonra içinde olduktan sonra yine yapacak. Not: (Şifrelerini gizlemez, telefonu hep açıktır, yanımda da bakar mesajları da hiç bir zaman silmez) ne yapacağımı bilmiyorum kızdım ve odaya geldim bundan sonraki tepkim nasıl olmalı) neden böyle bir şey yaptı o da can sıkıcı.
Tam ciplak degil tam giyinmis kadin da degil vucudunun yarisi meydanda isteYarı kapalı yarı açık mankenler nasıl oluyormuş anlamadım? Başında türban olup iç çamaşırıyla poz verenler var öyle bir şey mi?
Şimdide öyle ahlaksızlar çok var. Keşfette çıkıyor anlamsız ca öy saygısız canlılarYarı kapalı yarı açık mankenler nasıl oluyormuş anlamadım? Başında türban olup iç çamaşırıyla poz verenler var öyle bir şey mi?
Aklima esra eroldaki bahar ve islam geldi istemsizce...Normalde iyi giden bir evliliğimiz var. Yada kendimi kandırıyorum. Kavgalarımız genel de aile maksatlı olur. Onları da umursamamaya çalışıyorum. İnstagrm denilen sosyal medya da eşimin arkadaşına eşim(27) bu yarı kapalı yarı açık ne olduğu belli olmayan yabancı mankenlerin fotoğrafını gönderdiğini gördüm. Daha doğrusu telefonu elime sonradan aldım instagrm mesajlarına bakarken yakaladım. (Normalde bugüne kadar bakmazdım pek ama bugün elime geçince bakmak istedim. Daha sonra bunu ona söyledim. Yalan atıyor kıvıramadı .... kişisi seviyor diye attım diyor ben de kızdım biraz. Sonuçta o an ortalığı da dağıtsam yapmak istedikten sonra içinde olduktan sonra yine yapacak. Not: (Şifrelerini gizlemez, telefonu hep açıktır, yanımda da bakar mesajları da hiç bir zaman silmez) ne yapacağımı bilmiyorum kızdım ve odaya geldim bundan sonraki tepkim nasıl olmalı) neden böyle bir şey yaptı o da can sıkıcı.
İnsanın morali bozulur tabi ama açık bi adamsa çok kafana takmaNormalde iyi giden bir evliliğimiz var. Yada kendimi kandırıyorum. Kavgalarımız genel de aile maksatlı olur. Onları da umursamamaya çalışıyorum. İnstagrm denilen sosyal medya da eşimin arkadaşına eşim(27) bu yarı kapalı yarı açık ne olduğu belli olmayan yabancı mankenlerin fotoğrafını gönderdiğini gördüm. Daha doğrusu telefonu elime sonradan aldım instagrm mesajlarına bakarken yakaladım. (Normalde bugüne kadar bakmazdım pek ama bugün elime geçince bakmak istedim. Daha sonra bunu ona söyledim. Yalan atıyor kıvıramadı .... kişisi seviyor diye attım diyor ben de kızdım biraz. Sonuçta o an ortalığı da dağıtsam yapmak istedikten sonra içinde olduktan sonra yine yapacak. Not: (Şifrelerini gizlemez, telefonu hep açıktır, yanımda da bakar mesajları da hiç bir zaman silmez) ne yapacağımı bilmiyorum kızdım ve odaya geldim bundan sonraki tepkim nasıl olmalı) neden böyle bir şey yaptı o da can sıkıcı.
Buda dert etmeyin yahu ne var bunda dalga geçmek için göndermiştir ayrıca yarı kapalı yarı açık manken ne oluyor hiç animsayamadimNormalde iyi giden bir evliliğimiz var. Yada kendimi kandırıyorum. Kavgalarımız genel de aile maksatlı olur. Onları da umursamamaya çalışıyorum. İnstagrm denilen sosyal medya da eşimin arkadaşına eşim(27) bu yarı kapalı yarı açık ne olduğu belli olmayan yabancı mankenlerin fotoğrafını gönderdiğini gördüm. Daha doğrusu telefonu elime sonradan aldım instagrm mesajlarına bakarken yakaladım. (Normalde bugüne kadar bakmazdım pek ama bugün elime geçince bakmak istedim. Daha sonra bunu ona söyledim. Yalan atıyor kıvıramadı .... kişisi seviyor diye attım diyor ben de kızdım biraz. Sonuçta o an ortalığı da dağıtsam yapmak istedikten sonra içinde olduktan sonra yine yapacak. Not: (Şifrelerini gizlemez, telefonu hep açıktır, yanımda da bakar mesajları da hiç bir zaman silmez) ne yapacağımı bilmiyorum kızdım ve odaya geldim bundan sonraki tepkim nasıl olmalı) neden böyle bir şey yaptı o da can sıkıcı.
“Ne olduğu belli olmayan’’ nasıl oluyor, ben de onu anlamadım.Yarı kapalı yarı açık mankenler nasıl oluyormuş anlamadım? Başında türban olup iç çamaşırıyla poz verenler var öyle bir şey mi?
“Ne olduğu belli olmayan’’ nasıl oluyor, ben de onu anlamadım.
“Ne olduğu belli olmayan’’ nasıl oluyor, ben de onu anlamadım.
Yani işte açık saçık bikini var ama o bile yok gibi çıplak
Valla süperdi bu yorumKediler birbirlerine ciğer fotosu atıyor.
O telefonu duvara çiğköfte gibi yapıştırsaydın
Demek ki senin koca bu tarz fotolara bakıyor
Ov bu kız tam muhittine göre diyip ona atıyor
Dostluk