Kocam ve sanal alemi

Benimde çocuğum var. Napalım başa gelen çekilir insanoğlu zamanla herşeyi kabulleniyor. Ne yapacaksınız göz yumun size ve çocuğunuza saygısı olmayan eşe. Gurursuzca yaşamaktır bu. Eşiniz bile bir zaman sonra ben başka kadınlara baktığım yazdığım halde eşim beni terk etmiyor bu nasıl bir şey der. Eşiniz bu arada maşallah haltları yerken çocuklarım var demiyor
Bilmiyorum gecekten soktayım kotuyüm İnanın bunu paylascak kımsem yok aileme anlatamm once eşimle konuscam neyse ne olur beni istemeyeni bende ıstemm tabikide

Ben 28 yaşındayım bu gün evlensem 32 önce yapmam. Kadınların doğurganlık sorunu yoksa yirmili yaslarda bir çocuktan fazla yapmamalı bana göre. Çünkü erkeklerin böyle yüzleri ortaya çıkıyor. Sonra kadın çocuklarla ortada kalıyor.
Wvet ole gercekten gordum

Bilmiyorum gecekten soktayım kotuyüm İnanın bunu paylascak kımsem yok aileme anlatamm once eşimle konuscam neyse ne olur beni istemeyeni bende ıstemm tabikide
Zaten her şey olacağına varır. Söyleceklerinizden ve yapacaklarınızdan çekinmeyin asla

Ben 28 yaşındayım bu gün evlensem 32 önce yapmam. Kadınların doğurganlık sorunu yoksa yirmili yaslarda bir çocuktan fazla yapmamalı bana göre. Çünkü erkeklerin böyle yüzleri ortaya çıkıyor. Sonra kadın çocuklarla ortada kalıyor.
Eşim kaynaklı problemlerim var zaten henüz aile kavramını idrak edebilmiş değil, o istiyor ama ben düzelmeden çocuk yapmama şartı koydum. Çocuk tüm problemlerin tuzu biberi oluyor bana göre.

İnşallah bu akşam ne var ne yok konuscam gerçekten ıstemıyorsa biter bu iş cok yoruldum
Ne konuşacaksın? Yakalamışsın 1 hafta sonra tekrar yapmış. Bu ne demek biliyor musun? Seni umursamıyorum, kaybetmekten korkmuyorum, işine gelirse. Devam edecek yani. Daha sen ne konuşacaksın? Ailenin de durumu iyiymiş destek olurlarmış kızım gitsene ailenin yanına.

Ne konuşacaksın? Yakalamışsın 1 hafta sonra tekrar yapmış. Bu ne demek biliyor musun? Seni umursamıyorum, kaybetmekten korkmuyorum, işine gelirse. Devam edecek yani. Daha sen ne konuşacaksın? Ailenin de durumu iyiymiş destek olurlarmış kızım gitsene ailenin yanına.
İmamın benim içim mesele güç ve durumum değil çoçuklarım için çoğu seye katlandım ama bu sondu hayırlısı neyse o olsun artık

Eşimle 10 yıldır evliyiz 4 cocugumuz var Esim yatakta sadece kendı istedimi olur neyse normaldede hiç ilgilenmez benlen bır kere telefonunu yakaladım gece uyuya kaldı telefonu sürekli şifreli ve gece sohbet siteleri baska uygunsuz video ve kızlar sayfa takıp ettğini gordum çok ağladım uzuldum ve sonradan konustum gelıp geçtiğini takma dedi seni seviyorum dedi bunu mu takıyon dedi neyse sonra gene 1 hafta oldu yakaldım gene ole ıkı kısıye mesaj atmış çoçukları bahane edemez eve glınce uyumus oluyorlar benlen ne vakit gecırmek ıstyor ne de bıryere getirmek çok bunaldım 1 haftadadır aglıyorum nasıl konusma yapıcam napamalıyım bilmiyorum cok yoruldum kımseylede konusmaıyorum bu durumu neden bunu yasıyorum kızlar bilmiyorum lafta sevıyor beni ama ıcraat yok evımde yanlız otruyorum sadece yatmaya gelıyor3 modda iş hayatı çok bunaldım fıkır verin bana

Madem eşiniz bukadar kötü ve ilgisiz 4 çocukta sizi durduran neydi Allah aşkına🤦🏻‍♀️
Bu beyefendiyi bi an önce boşayın. İstediği ile istediğini yapsın.
Azıcık kendinize gelin. Resmen sizi kullanıyor ,evinide otel gibi kullanıyor.

İmamın benim içim mesele güç ve durumum değil çoçuklarım için çoğu seye katlandım ama bu sondu hayırlısı neyse o olsun artık
Valla hiç Bi çocuk annesi böyle hallere düşsün istemez. Sen ister misin aldatan babanı senin için terketmeyip ömür boyu mutsuz olmasını. Ben anneme kıyamam şahsen.

Ne konuscaksiniz bu esle daha fazla? Simdi koca bi destan da anlatsaniz yine bildigini okuyacak zaten. Bosuna dilinizi yormayin bosanmaya gucunuz yetmiyorsa yetene kadar katlanin ayni evde iki yabanci olarak devam edin. Cocuklar biraz buyuyup sizde caliscak duruma geldiginizde de bosanin. Aglayip sizlanmakla bisey duzelmez hayatinizin iplerini elinize alin.

Maşallah allahtan yatakta mutlu edemiyor seni, ?birde etse 10 çocuk yapardın herhalde. Birde bunları nasıl kabul ediyorsun ya şaka gibi hala ilgi bekliyorsun, yüzüne tüküreceğine.. bu arada 5. Ne zaman geliyor?

Benimde şükür ailem durumu iyi gayet ama çoçukalrım bu seyleri yaşasınlar istemıyorum gercekten
Cocuklariniz neyi yasasinlar istemiyorsunuz anlamadim. Sizi aldatan bir adamla onlarla ilgilenmeyen bir babayla mutsuz olmanizi mi isterler cocuklar yoksa? Ailenizin durumu iyiyse bir dakika bile dusunmeniz hata.

E bi cocuk daha yapin? Hamileyken en azindan ilgilenir sizinle. Ilgilenmezse de amaan BUNU MU TAKIYOSUNUZ...
Sakalar sakasi bi konu daha gercekten, hala daha konusmayi care mi saniyosunuz siz. Bosanmayin sakin. Siz kocaniz olmadan yapamazsiniz zaten. Goz yumun baska careniz yok gibi gorunuyor🤝🏻
Uzgunum iyi niyet kotami doldurdum istediginiz yorumlardan yapamiyorum.

Eşimle 10 yıldır evliyiz 4 cocugumuz var Esim yatakta sadece kendı istedimi olur neyse normaldede hiç ilgilenmez benlen bır kere telefonunu yakaladım gece uyuya kaldı telefonu sürekli şifreli ve gece sohbet siteleri baska uygunsuz video ve kızlar sayfa takıp ettğini gordum çok ağladım uzuldum ve sonradan konustum gelıp geçtiğini takma dedi seni seviyorum dedi bunu mu takıyon dedi neyse sonra gene 1 hafta oldu yakaldım gene ole ıkı kısıye mesaj atmış çoçukları bahane edemez eve glınce uyumus oluyorlar benlen ne vakit gecırmek ıstyor ne de bıryere getirmek çok bunaldım 1 haftadadır aglıyorum nasıl konusma yapıcam napamalıyım bilmiyorum cok yoruldum kımseylede konusmaıyorum bu durumu neden bunu yasıyorum kızlar bilmiyorum lafta sevıyor beni ama ıcraat yok evımde yanlız otruyorum sadece yatmaya gelıyor3 modda iş hayatı çok bunaldım fıkır verin bana
Burada mutsuz kadınlar size boşan diyecektir, sakın ha sakın onlara kanıp sürekli aldatılıyorsunuz diye boşanmayın.
Bir hafta ağlamak sizi rahatlatmış olmalıydı aslında. Neyse, akşam gelince "askilotobum beni neden aldatıyorsun yiaaa çoğüzülüyorum" deyin. Size bağlanacaktır.

X