Kocam ve sanal alemi

Arkadaslar evlat cok guzel birsey evet ama yani esinize ayrilan vakti ne kadar cocuk olursa o kadar azaltiyorsunuz bunun farkinda misiniz ? 4 cocuk ne demek ya??
Esım sabah erken kalkar gıder akşama 9 11 evde olur ama uyumuş oluyorlar o hıc vermez cocuk sesi ilgilenme ıste bende buna kzııyorum benimle ılgılensın bende onunla ama o istemıyor artık beynim durudu

Esım sabah erken kalkar gıder akşama 9 11 evde olur ama uyumuş oluyorlar o hıc vermez cocuk sesi ilgilenme ıste bende buna kzııyorum benimle ılgılensın bende onunla ama o istemıyor artık beynim durudu
Bu ara da sonkıler ıkız ıstemszce oldu genelde herkes kızar bu lafa ama beklenmıyordu zaten zor bır gebelık gecrdım

Valizini hazırlayıp koy kapının önüne ama kararlı ol , erkekler en ufacık bi zafiyette olayın ciddiyetinden çıkıyor. Sakin sakin konuşayımdan anlamıyorlar maalesef , benim çoğu sorunum cinnetimden sonra düzeldi.
Dogrudur

Saçmalığa bak. Sen de başka erkeklerle konuşup "bunu mu takıon" desen kıyamet kopardı.
Çocuklar kaç yaşındalar ? Babaları ilgi gösteriyor mu

En iyi ihtimalle kapının önüne koyar. Bu en iyi ihtimal. Zaten erkeklerde ki bu yüzsüzlük bundan. Nasılsa yapıp yanlarına kar kalıyor.
Ben eşimle evlenmeden önce dedim senle ben eşitiz kusura bakma. Ailem var maddi durumum var bu tarz bir hata da seni çekemem. Rezilde eder kapının önüne koyarım seni, Sen bilirsin ona göre karar ver evlenmeye benimle dedim 🤷‍♀️

4 cocuk filan dinlemem diye goz dagi ver cok ciddi ol kendime yepyeni bir hayat kurarim cok ciddiyim de kaybetme korkusu olsun bak onu aşıla biraz.

30 yaşındayım hala düşünüyorum çocuk yapmalı mıyım diye, vallahi medeni cesareti.
Çoçuklarıma gercekten yetıyorum guzel ılgılenıyorum evime ama esim çok soguk onda fazla vaktım oluyor ama o bana karsı hep geri bunaldım artık

Ben eşimle evlenmeden önce dedim senle ben eşitiz kusura bakma. Ailem var maddi durumum var bu tarz bir hata da seni çekemem. Rezilde eder kapının önüne koyarım seni, Sen bilirsin ona göre karar ver evlenmeye benimle dedim 🤷‍♀️
Benimde şükür ailem durumu iyi gayet ama çoçukalrım bu seyleri yaşasınlar istemıyorum gercekten

Saçmalığa bak. Sen de başka erkeklerle konuşup "bunu mu takıon" desen kıyamet kopardı.
Çocuklar kaç yaşındalar ? Babaları ilgi gösteriyor mu
Evet kesınlıkle katılıyorum küçükler 7 yas 6 yas ikizler 3

30 yaşındayım hala düşünüyorum çocuk yapmalı mıyım diye, vallahi medeni cesareti.

Ben 28 yaşındayım bu gün evlensem 32 önce yapmam. Kadınların doğurganlık sorunu yoksa yirmili yaslarda bir çocuktan fazla yapmamalı bana göre. Çünkü erkeklerin böyle yüzleri ortaya çıkıyor. Sonra kadın çocuklarla ortada kalıyor.

Benimde şükür ailem durumu iyi gayet ama çoçukalrım bu seyleri yaşasınlar istemıyorum gercekten
Benimde çocuğum var. Napalım başa gelen çekilir insanoğlu zamanla herşeyi kabulleniyor. Ne yapacaksınız göz yumun size ve çocuğunuza saygısı olmayan eşe. Gurursuzca yaşamaktır bu. Eşiniz bile bir zaman sonra ben başka kadınlara baktığım yazdığım halde eşim beni terk etmiyor bu nasıl bir şey der. Eşiniz bu arada maşallah haltları yerken çocuklarım var demiyor

X