- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi maydanozca04
Çok doğru...
Burnundan getirirdim valla, eve geldiğine pişman olurdu.Kendisi henüz eve gelmedi o yüzden mesajda da yazmadım ona eve gelince konuşacağım
Yani siz yasaklasaniz da adamin icinde var. Bundan sonra daha dikkatli olacaktir yakalanmamak için, gerci ikinciye yakalanmiş cok beceriksiz
Bence bu kapak işinin yumuşatılmış hali,Ekran goruntulerini atip altina "Canim hosuna gittiyse ben de alayim boyle kiyafetler, geceleri giyerim ? Ama bak boyle hos olmadi, keske bana atsaydin boyle giyin diye falan diye; bidahakine unutma emi" Derdim.
Tokat gibi yapistirirdim. Ne oldugunu anlayamazdi.
Adam bu ironiyi gerçek sanıp aa olur valla diye tepki verebilir yalnızEkran goruntulerini atip altina "Canim hosuna gittiyse ben de alayim boyle kiyafetler, geceleri giyerim ? Ama bak boyle hos olmadi, keske bana atsaydin boyle giyin diye falan diye; bidahakine unutma emi" Derdim.
Tokat gibi yapistirirdim. Ne oldugunu anlayamazdi.
Versin iste daha iyi; yaptiklarimin farkinda dikkatli olayim derAdam bu ironiyi gerçek sanıp aa olur valla diye tepki verebilir yalnız
Bir süre sonra o tehditler işe yaramayacak biliyorsunuz demiBunu da yapabilirim aslında yada ayrılmakla tehdit mi etsem :/ bilemedim ki
Şu yorumuzunuzu bir kadın gibi okuyun tekrar. Kadın gibi diyorum bakın.Galiba çoğu erkek bakıyor gözüne hoş gelen kadın gördüğünde. Al giydir karına bak ama yok, erişemediği daha hoş.
Biz kadınlar için vitrinde görüp bayıldığımız bir elbise gibi sanırım, yani bir giydiğimiz var bir de giyemeyip bakmak zorunda kaldığımız. Bize kötü ama onlara göre normal. Kızlar bunun sorumlusu biraz da biziz, en çok görselliğimizle etkilemeye çalışıyoruz, doğum yapıp vücut değişince de adam "en azından ara sıra bakayım bari" diye başka vücutlar arıyor, doğrusu bu maalesef. Biz de biraz seçici olsak, biz de yakışıklılara baksak böyle olmazdı, onlar da beğenilmek uğruna çaba sarfederken gözleri şaşı olurdu şaşıı
Kadın gözüyle yazdğım şeyi erkek gözüyle okuyacak hâlim yok. Yadırgamanız, katılmamanız yapılan eylemi ve erkek beynini değiştirmiyor maalesef. Ben "biz değişelim onlar da değişmek zorunda kalsın"diyorum, zorunuza ne gitti?Şu yorumuzunuzu bir kadın gibi okuyun tekrar. Kadın gibi diyorum bakın.