- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
-
- Konu Sahibi maydanozca04
Kendisi henüz eve gelmedi o yüzden mesajda da yazmadım ona eve gelince konuşacağımKendisi ne açıklama yapıyor bu konuda cok merak ettim
KesinlikleMide bulandırıcı gerçekten, aile bilgisayarından yarı çıplak kızları ss almak da ne bileyim..
Sanirim esim böyle ekran görüntüleri alsa "basitmisin?!" Derim ona. Ne o yani birilerinin ekran görüntülerini almak. Acik konusacaksiniz rahatsiz oluyorsaniz. Bu öyle hemen evi terkedecek bir durum degil.
Bu erkeklerin doyumsuzlugu beni deli ediyor ya evlenmis barklanmis hala kari kiz izliyorlar. Nefsine hakim olmayacaksan evlenme milletin basini yakma ya terbiyesiz. Tavrinizi net koyun sizdeKendisi henüz eve gelmedi o yüzden mesajda da yazmadım ona eve gelince konuşacağım
Ekran goruntulerini atip altina "Canim hosuna gittiyse ben de alayim boyle kiyafetler, geceleri giyerim ? Ama bak boyle hos olmadi, keske bana atsaydin boyle giyin diye falan diye; bidahakine unutma emi" Derdim.4 senelik evliliğimiz ilk olarak bazı anlaşmazlıklar ile sarsılmıştı aynı eve girince ve evlilik öncesi. fakat o günleri yüzde 80 falan atlattık kendi hayatımıza bakıyorduk. Severek evlenmiştik. Ufak tefek problemler dışında güzel gidiyordu en azından benim için öyleydi. Bu tviç denilen bir uygulamadan aldığı ekran görüntülerini gördüm. Maskeli iki kız dans etmiş. Mini etek üstünde büstiyer falan ver kızların. Onları ekran görüntüsü almış. Bilgisayardan alınmış ekran görüntüleri bunlsr. Sinirliyim. Fakat kendimden büyüklerden yardım almak için buraya yazmak istedim. Bi çocuğumuz var. 2 yaşında. Cinsel anlamda bi sorunumuz yok. Bu arada bu ikinci vakası. Ayrılmak için ekstrelerini dolduruyor bende. Siz olsanız ne yapardınız? Kalkıp ailemin yanına gideceğim bir yerde de degilim
Evet öyle yapacağım büyümüyor bu erkekler hepsi için geçerli değil de tabi bi kısmını biz büyütüyoruz büyütürken yaşlanıyoruzBu erkeklerin doyumsuzlugu beni deli ediyor ya evlenmis barklanmis hala kari kiz izliyorlar. Nefsine hakim olmayacaksan evlenme milletin basini yakma ya terbiyesiz. Tavrinizi net koyun sizde
Bunu da yapabilirim aslında yada ayrılmakla tehdit mi etsem :/ bilemedim kiEkran goruntulerini atip altina "Canim hosuna gittiyse ben de alayim boyle kiyafetler, geceleri giyerim ? Ama bak boyle hos olmadi, keske bana atsaydin boyle giyin diye falan diye; bidahakine unutma emi" Derdim.
Tokat gibi yapistirirdim. Ne oldugunu anlayamazdi.
Ya ayrilmak biraz agir gelir su durumda. Bence tetikte kal. Ayik oldugunu bilsin , gozunun ustunde oldugunu falan hissetsin. Bir daha korkar bakamazBunu da yapabilirim aslında yada ayrılmakla tehdit mi etsem :/ bilemedim ki
Çok doğru...Evlenmek hatta cocuk yapmak herkese uygun birsey degil aslinda, ondan oluyor tum bunlar.
Gecen kiz arkadaslarimdan biriyle sohbet ediyorduk kendisi evli cocuklu. Cocugumu seviyorum ama evlilik, cocuk bana gore hiç değilmiş demişti ama boşanmayi da dusunmuyor disardan bakinca mutlu gibi yasiyor. Kimisi kendine bile itiraf edemez.
Öyle işte.
Bence güzel fikirKaslı yakısıklı italyan erkeklerin ss'lerini alıp telefona duvar kağıdı yapardım ben olsam. Görsün bakalım ne kadar gurur kırıcıymış yaptığı saçmalık