- 17 Mart 2015
- 11
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi minikserce94
Kv acaba esini mi doldurusa getiriyor kolay kolay hicbir kv gelininin disariya cikmasini istemezArkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...
Konu bana hiç basit gelmedi hem kv ile kalıyorsun hem de eşin dışarıda geziyor ne güzel iş! Arkadaşlarınla çıkmana da kızıyo.Arkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...
En yakın arkadaşımın erkek arkadaşı kendi gözünden bile kıskanıyordu 5 yıldırda birlikteler bugün aldattğını öğrendik resmen şoktayız ben bile ona çok güveniyordum.yani özetle kıskanç erkeklee herkesi kendi gibi bildğinden kıskanç .. sakın güvenmeyin emin olun rahat durmuydur dışarda sizde onca zaman verdiğniz tavizlerle ödünlerle kalırsınızArkadaşlar smdi söyle bi durum var dışarı çıkması denek illa beni aldatcak yada bana yanls yapcak anlamına gelmiyor bn 1.5 yıllık evliyim ama ondan öncede 2.5 yildr birlikteydik şu zamana kadar en ufak yanlsını görmedim öyle pısırık bi kadında deilim herseyini bilirim sorgularim tek sorun kiskancligi ...oda o durumunu insanlardan korkuyorum sana zarar gelmesinden korkuyorum diyor ... benim sorunum ise onun her hafta çıkması cnkuu o olmayınca evde çok canm sıkılıyor .onun çıkması bana hakszlik gibi geliyor cnkuu kayinvalidemle iki yabancı gibiyiz 4 duvar arasnda sürekli kndi odamdayim... amaa ne bilim umutlarım var en azından ada olsa herseyin degscegine dair.. bi işe girsem belki bu kadar umursamam
valla benimde erkek arkadasım sürekli arkadaslarıyla takılıyodu onceden bana izin vermiyodu ben baya karşı cıktım yasaklamaya calıstıgı seyleri inadına yaptım ve artık karısamıyo evlensekte karısamaz gibi biraz üstüne gitseniz acaba cokmu sert tepki verirArkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...