Kocam ve ben:(

Arkadaşlar smdi söyle bi durum var dışarı çıkması denek illa beni aldatcak yada bana yanls yapcak anlamına gelmiyor bn 1.5 yıllık evliyim ama ondan öncede 2.5 yildr birlikteydik şu zamana kadar en ufak yanlsını görmedim öyle pısırık bi kadında deilim herseyini bilirim sorgularim tek sorun kiskancligi ...oda o durumunu insanlardan korkuyorum sana zarar gelmesinden korkuyorum diyor ... benim sorunum ise onun her hafta çıkması cnkuu o olmayınca evde çok canm sıkılıyor .onun çıkması bana hakszlik gibi geliyor cnkuu kayinvalidemle iki yabancı gibiyiz 4 duvar arasnda sürekli kndi odamdayim... amaa ne bilim umutlarım var en azından ada olsa herseyin degscegine dair.. bi işe girsem belki bu kadar umursamam

dışarı çıkmana izin vermeyen adam
çalışmana izin verecek mi gerçekten?

Evlilik o kadar denge isteyen birsey ki insan denge kurmak isterken yoruluyor.Ama kendi her akşam arkadaşlarıyla çıkan bir adam karısına gelince neden kıskançlıgin arkasına siginiyo ki anlamış değilim. Bende 1 senelik evliyim benim esimde arkadaslariyla dışarı çıkıyor giderken de izin aliyor aynı şekilde bende öyle yapıyorum.Belki evdeki durumlardan rahatsız oluyor olabilir ama her akşam çıkması saçma ben izin vermem.Mesela benim eşimin arkadaşları yazın eşlerini ve çocuklarını bırakıp tatile gittiler ve ben böyle birşey yapmasına asla izin vermem söyledim de bekarken ne yaptıysa yaptı ama şimdi iki kişiyiz yakında 3 kişi kismetse aile olmak için evleniyorsun tatile de esinle gidersin dedim.Bence evlilikte hersey karşılıklı ve anlayışlı olmali

Sizi eve hapsetmesine musade etmeyin sessiz kalmayin tepkinizi ortaya koyun esinizin huyunu sz daha iyi bilirsiniz eger bunlara ters teper dusuncesndeysenz tatli dille yaklasin alttan alttan esinizi sindirmeye calisin hersey zmanla olur esinizi yavastan yavastan alstirin bu duruma bu arada kaynvalidenz esinizi dolduruyor olabilirrr evleri ayrmak dogru kararr

Size sabır diliyorum, aileniz yakın mı? Onlarla daha sık görüşün size de iyi gelir..

kıskançlık bahane.kv beraber yasıyorsan o yüzden çıkarmıyordur anası laf eder die

Arkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...
evdeki sorunlardan kaçıyor bence KV le aranda olan herşeyi eşine yansıtma... birde sen arklrnle değilde ilk esinle dışarı çıkmayı dene esin mutlu olduktan snra sende rahat rahat davranır din gezerdinde tozarsinda...

Kizar bakın cidden yanls anlaşılmlar var her akşam.kesinlikle çıkmaz sadece haftada bir çıkıyor bana cidden çok iyi yani ben agladigimda benimle oturup Ağlamış bi adam oo... sadece eskiden arksdyla bu kadar sık bulusmazdi o duruma şasiriyorum ve bu evde annesyle çok problemlerimiz oldu bu yüzden o olmadan burda huzurlu deilim ... zamana bırakmaktan başka çarem yokkk ...Bu arada evlilik bekarlığı karstrmayn kızlar aynı ev olunca hersey çok degisioo sewqilyken kiskanmasi ada olsa hosunuza gider bide evliklikteki gibi karisamazkii bn o kiskansada sewqilyken gidiodum istedigim yere akrabalar arkdslar okul falan bu kaadr evde kalmiodum ...

Kizar bakın cidden yanls anlaşılmlar var her akşam.kesinlikle çıkmaz sadece haftada bir çıkıyor bana cidden çok iyi yani ben agladigimda benimle oturup Ağlamış bi adam oo... sadece eskiden arksdyla bu kadar sık bulusmazdi o duruma şasiriyorum ve bu evde annesyle çok problemlerimiz oldu bu yüzden o olmadan burda huzurlu deilim ... zamana bırakmaktan başka çarem yokkk ...Bu arada evlilik bekarlığı karstrmayn kızlar aynı ev olunca hersey çok degisioo sewqilyken kiskanmasi ada olsa hosunuza gider bide evliklikteki gibi karisamazkii bn o kiskansada sewqilyken gidiodum istedigim yere akrabalar arkdslar okul falan bu kaadr evde kalmiodum ...

E siz çözümü bulmussunuz neden konu actiniz anlamadim sorun nedir tam olarak? Ne yazmamizi istersiniz?

Tatlim çözümü bulmadım ben nasıl engel olcam her hafta çıkmasına ?guzellikle konstum olmadı kavga ettim olmadı ...burda bazı arkadaslar cidden tuhaf knsyrlar onlara kndimi ifade etmekten derdimi geçtim :KK48: iyi şeyler düşünmeye calisiyorum napim

Tatlim çözümü bulmadım ben nasıl engel olcam her hafta çıkmasına ?guzellikle konstum olmadı kavga ettim olmadı ...burda bazı arkadaslar cidden tuhaf knsyrlar onlara kndimi ifade etmekten derdimi geçtim :KK48: iyi şeyler düşünmeye calisiyorum napim

Evlenmeden önce de boyleydi ama en azından sürekli bnle gezerdi oda sanırım kaynanam ve benimm Aramda kaldı ve fazlaca bunaldı benle de çıkıyor ama ayda bir ama arkadaşlarıyla her hafta olunca iyice sinirlerim bozuldu
bak canim, keske senin derdin bende olsa, bana kizma ama, esini kendine baglamaya Calis, aranda kaynanan varsa, isin icinde siddet ne yoksa, Tatli yolu dene.

X