- 4 Aralık 2021
- 68
- 30
- 28
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
Merhaba hanımlar. Ben 25 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ama evlendiğime pişman oldum desem yeridir. Hem eşim hem ailesi beni ayrı ayrı çıldırtıyorlar. Eşim çok nazlı çok alıngan birisi önceden katlanabilir seviyedeydi ama şuan çok aşırı bir hal aldı. Çok çabuk alınıyor küsüyor günlerce konuşmuyor. Bn evde bir çocuğa ders veriyorum matematik dersi.gecen gün o isteydi bende ders veriyordum beni aradı çok acıktım yemek yapar mısın dedi sabah da kahvaltı yapmamıştı düzgün. Bende çocuğun dersinin bitmesine yarım saat kalmıştı ders bitsin öyle yaparım dedim. O da yarın saat sonra geleceğini söyledi Sonra dersi bitirir bitirmez yemek yapmaya başladım ama çok yorulmuştum. O geldiğinde 10 15 dj geçince ayran yapar mısın yemeğin yanına dedim o da ters ters baktı ayran icmeyecegim dedi( ayran her yemeğin yanına ister o yüzden kendisi yapsın istedim) bnde kırildim ama belli etmedim çünkü çok yorulmuştum ve akşam bile olmadan yemek yapmaya başlamıştım.daha öğrencim evden çıkmadan basladm yemek yapmaya. Birde yapım gereği çabuk yorulan halsiz düşen biriyim. O gunden beridir benimle konuşmuyor bende onunla knusmuyorm sadece önemli bişey olursa konuşuyoruz. Neden benimle knusmuyorsun diye sordum gerekirse konuşuruz dedi bana. Bnde gerekmedikçe knusmuyorm yaklaşık 5 gün falan oldu. Eltilerim yüzünden ailesiylede aram bozuk. Eltim bnm bir lafımı aldı başka türlü anlattı kayınvalideme. Kendi dediklerini ben demişim gbi anlattı yani apaçık bana iftira attı.bende evine gttim hesap sordum bana şaka gbi cevaplar verdi bn kimseye yalan soylemedim senin iyiliğini düşündüm falan dedi. Kayınvalidemle ordaydi orda o gelinini savundu sen bana nasıl böyle şeyler dersin dedi. Ben kayınvalidemle konuştum hallettim bana inandı o gelinim hep aynı yalanlari söylüyor herkese hiç şaşırmadım dedi fakat o iftira attığı halde el üstünde hala. Kimse ona bişey demiyor herkesle iyi anlaşıyor ta ki diğer eltimede yanlış yapana kadar. Ailede herkesi bana nisanliykenden beri kötüledi (kendi kocası dahil.) Kocası da sorunca niye konuşuyorsunuz diye benim kendisine iftira attığimi söylemiş ama ben esimede anlattım neler oldugunu. Onlar ailem bişey diyemem dedi... Diğer eltimlede arasını bozmuş. Eltimin kocasının kendilerine para verdiğini falan söylemiş kocan bizi besliyor demis. O eltimde kocasıyla tartışmış.kocasi hemen benim eşimi aradi bundan sonra eşleri gorusturmeyecz dedi hepsi şeytan, karın bize gelmesin alır onu sokağa atarım dedi bnde kızdım eşime herkes kime sinirlendiyse ondan çıkarsın niye seni arıyorlar bn bişey yapmadığım halde dedim işte abim hep böyle sinirlenince böyle oluyor dedi yine bişey demedi ailesine ama bn herşeyden bıktım daha 6 aylık evliyim başıma bunlar geldi evde durup dururken. Şimdi hanımlar nasıl bir politika izlemeliyim etrafa karşı eşime karşı bana yardımcı olun bı fikir verin lütfen