İlahi just. yaa o kadar kaynana aramış sinirler tavan adam saçmalıyor imlaya gıcık oldun yanlışlıkla olmuştur kafası yerinde değildir belki :)
Anlaşmalı boşanmak imkansız gibi görünüyor uğraştaracak seni sankisen sana ulaşmalarını engelle daha fazla sıkmasınlar canını :/
bana da cok kil olanlar cikti sitede, yazim hatasindan oturu. Editor mu tutsam ne kendime.
Sagol arkadasim
Onu tanidigim icin diyorum her yolu deneyip keser onumu 2 aydir hic konusmadik nereden cikartmis olabilir ki kendi kendine oyle inanmis o bence iki haftadir arayip mesaj atiyordu cevaplamadim
Ne oldugu belli de acik yazmiyim simdi ... ban falan yerim beni sinir eden hala kendini sucsuz sanmasi ve beni ciddiye almamasi ! Ben onca uzuldum aci cektim iyilesiyorum da hizla iyiyim artik ama hala naz trip diye olayi kucuk biseymis gibi gormesi bu ne kendini begenmislik oyle de bi biter oyle de bi yikicam ki o guveni ofkemi kamciliyolar boyle sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok o hep oyle yaziyor kulturlu universite mezunu gecinen hanzo .
Ben simdi ona kilim ya ondan batiyor bana sana bir laf carpmak istemedim ablacim
Sen kararını verdin canım benim, artık gerisi fasa fiso...Beni sinir eden de bu! Nerden geliyor bu guven? Ayrildim hala eziliyorum gozlerinde cok canimi sikiyor bu. Bu kadar eminler...
Estagfurullah :) Biliyorum ben seni. Demek ki o kullanicilarda bana baska konuda kil olup ordan vurdular desene hep birlikte :)
Boşanma olana kadar kabullenmez ve inanmaz..Sonunda konustuk, konusmak zorundaydik ama ben kaciyordum. Bana dun mesaj atti "just" diye iki kez. Bir sey oldu sandim "???" Yazdim sadece sonrasi aynen boyle:
-is nasil gidiyor
-cevap yazar misin lutfen
- bu kadar trip yetmezmi artik hic bisey yokken dunyayi yiktin (mi birlesik)
+daha neler? Hicbisey yokken? Ve bunu trip saniyosun? Bitti artik
-ne bitti artik ne yaptim ben
+siddetin affi yok istemiyorum artik seni
-siddetmi sen daha fazlasini yaptin ustelik o gun sana vurmadim seni mutlu etmek icin yapmadigim sey kalmadi ama sen beni hep asaladin (evet mi birlesik ve asaglamak degil "asalamak")
+tamam tartismicam git istemiyorum
-tamam
-bende.
-uf ya.
Bunlar da son uc mesajiydi
Bugun de isyerindeyken annesi aradi rezil oldum herkese. Once naz yapmayi birakip yuvama donmemi soyledi. Naz yapmiyorum anne biz artik bi araya gelemeyiz dedim Bir suru laf saydi ogluyla alay mi ediyomusum para mi koparcakmisim onlardan (sanki cok parasi var da ben de para icin 40 yasinda adamla evlenicem bosanicam yani) ogluna benden genc gelin bulurmus da ben alkolik etmisim de benim yuzumden icmeye baslamis mahvetmisim oglunu sakin kalmaya cabaladim terbiyemi bozmayacagim dedim en son susar misiniz artik diye bagirdim ailecek psikopat yapiskan bunlar
Ben kocamin yuzunu iki aydir gormuyorum sesini duymuyorum ve hic iletisimimiz olmadi. Saka gibi annesi naz etme diyo kocam trip yapma diyo bi de. Annemi cok kizdirmissin donsen de eskisi gibi olmaz sana karsi dedi mesajla ben cevap vermedim ama gercekten soktayim bunlar neyine guveniyorlar bu kadar? Nasil bu kadar emin olabiliyorlar? Ben 2 ay boyunca ayriydim bu naz miydi trip miydi avukat tutmamdan bunu mu anlamis.. ben kendi kendime mi gelin guvey mi olmusum.. daha ne yapmak lazim ciddiyetimi anlamalari icin..
Sen kararını verdin canım benim, artık gerisi fasa fiso...
Ağzı olan konuşur, eşininki inat aslında sevgi değil. Terkedilmenin acısını çıkarmaya çalışıyor. Hiç dinleme bile.
Sana iyilikle yaklaşıverir, bi anda değişir sonra.
Gücü kadına yetiyor bi tek aciz varlığın
Ofkende haklisin, ama ofke ilk etapta verilen bir reaksiyon olsa hatta kurtarici bir rolu olsada bazi durumlarda, fazlasi zarar canim biliyorsun. O yuzden artik sakinlesmeye calis. Sadece izliyecegin yolu ciz ve avukatinla konus ise basla.
Birak ne halt ederse etsin.
Estagfurullah :) Biliyorum ben seni. Demek ki o kullanicilarda bana baska konuda kil olup ordan vurdular desene hep birlikte :)
Sen kararını verdin canım benim, artık gerisi fasa fiso...
Ağzı olan konuşur, eşininki inat aslında sevgi değil. Terkedilmenin acısını çıkarmaya çalışıyor. Hiç dinleme bile.
Sana iyilikle yaklaşıverir, bi anda değişir sonra.
Gücü kadına yetiyor bi tek aciz varlığın
Boşanma olana kadar kabullenmez ve inanmaz..
sanırım bu aşamalarda muhattap olmamak en güzeli
hattını degiştir
sen sus avukatın konuşsun
ıyyy aileye bak genç yaşında bir kadının hayatını mahvettik demiyolar da, öfff denilecek hiçbi şey yok yani. kültürsüz domuz yazmaya bak üniversite bitirmiş, aşalamak ne.
just her sefirnde onun arkasını toplayıp ger döndüğü için naz yapıyor yine geri dönecek sanıyor adam onun rahatlığı içerisinde şuanda. sevdiğine de inanmıyorum ben, just onun için altın değerinde hem genç hem güzel hem de her derdini çekiyor o sebepten peşinde.
2 ay konuşmadığınız halde hala trip attığını sanıyorsa kafasında sorun var demektir.
Şiddetin bencede affı olmaz.
Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun hep yüzün güler ...
Ise temmuzdan sonra baslayabiliyorum malesef :/ onu bekliyorum
Hic aci cekiyor gibi degil valla bi kez pismanim dedi o kadar bi ara iltifat mesajlari yaziyodu
Esprini cok begendim :)
Bari yerine de bali yaziyorhayvan gibi davrandigina gore bana kasaptan almis diplomayi.
Insana da o koyuyor biliyor musun hani pismanim uzgunum falan dersin de bu ne bicim tavir soru da su "barismak istiyon mu" lafa bak ya. Lutfedicekler bana. Belki de annem asagladi diye yedirememistir simdi boyle kendini agirdan satiyordur ama insana dokunuyor ben burda aci cekerken debelenirken o bunlari trip sanmis rahata vurmus resmen donecegim diye..
Sagolun...
Ayyy adamın içinde kro varmış o yüzeye çıkmış just, hee istiyom deseydin sen de 😨😨😨😨😨😨
Insana da o koyuyor biliyor musun hani pismanim uzgunum falan dersin de bu ne bicim tavir soru da su "barismak istiyon mu" lafa bak ya. Lutfedicekler bana. Belki de annem asagladi diye yedirememistir simdi boyle kendini agirdan satiyordur ama insana dokunuyor ben burda aci cekerken debelenirken o bunlari trip sanmis rahata vurmus resmen donecegim diye..
Sagolun...
Istemez dedim
Siz kararinizi daha tam vermemissiniz sanirim. Yani kocaniz kaldiginiz evin onune bir kamyon dolusu cicek dokse bir de 'cok ozur dilerim, beni affet' diye yazsa sokagin ortasina, affedersiniz. Belki ben yanlis anlamisimdir ama bana oyle geldi. ( sen oyle mi yapardin diyorsunuz belki icinizden:) ben bir de kafasinda tumor falan oldugunu yazan raporu gormek isterdim. Hani o yuzden oldu bunlar diye inanmak icin)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?