Kocam ve ailesi hala olanlarin farkinda degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok o hep oyle yaziyor kulturlu universite mezunu gecinen hanzo .

bana da cok kil olanlar cikti sitede, yazim hatasindan oturu. Editor mu tutsam ne kendime.

Ben simdi ona kilim ya ondan batiyor bana sana bir laf carpmak istemedim ablacim

Ofkende haklisin, ama ofke ilk etapta verilen bir reaksiyon olsa hatta kurtarici bir rolu olsada bazi durumlarda, fazlasi zarar canim biliyorsun. O yuzden artik sakinlesmeye calis. Sadece izliyecegin yolu ciz ve avukatinla konus ise basla.
Birak ne halt ederse etsin.

Beni sinir eden de bu! Nerden geliyor bu guven? Ayrildim hala eziliyorum gozlerinde cok canimi sikiyor bu. Bu kadar eminler...
Sen kararını verdin canım benim, artık gerisi fasa fiso...
Ağzı olan konuşur, eşininki inat aslında sevgi değil. Terkedilmenin acısını çıkarmaya çalışıyor. Hiç dinleme bile.
Sana iyilikle yaklaşıverir, bi anda değişir sonra.
Gücü kadına yetiyor bi tek aciz varlığın

Estagfurullah :) Biliyorum ben seni. Demek ki o kullanicilarda bana baska konuda kil olup ordan vurdular desene hep birlikte :)

O kullanicilar bir grup kurmuşlar ve kendileri dışında hata yapanlara saydiriyolar. Samimi olduklari adam kesip konu acsa " ayy sekerim uzulme, unutursun" derler.
İlginc site vesselam..

Boşanma olana kadar kabullenmez ve inanmaz..

sanırım bu aşamalarda muhattap olmamak en güzeli
hattını degiştir
sen sus avukatın konuşsun

ıyyy aileye bak genç yaşında bir kadının hayatını mahvettik demiyolar da, öfff denilecek hiçbi şey yok yani. kültürsüz domuz yazmaya bak üniversite bitirmiş, aşalamak ne.

just her sefirnde onun arkasını toplayıp ger döndüğü için naz yapıyor yine geri dönecek sanıyor adam onun rahatlığı içerisinde şuanda. sevdiğine de inanmıyorum ben, just onun için altın değerinde hem genç hem güzel hem de her derdini çekiyor o sebepten peşinde.

2 ay konuşmadığınız halde hala trip attığını sanıyorsa kafasında sorun var demektir.
Şiddetin bencede affı olmaz.
Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun hep yüzün güler ...

Ise temmuzdan sonra baslayabiliyorum malesef :/ onu bekliyorum

Estagfurullah :) Biliyorum ben seni. Demek ki o kullanicilarda bana baska konuda kil olup ordan vurdular desene hep birlikte :)

Hic aci cekiyor gibi degil valla bi kez pismanim dedi o kadar bi ara iltifat mesajlari yaziyodu

Boşanma olana kadar kabullenmez ve inanmaz..

sanırım bu aşamalarda muhattap olmamak en güzeli
hattını degiştir
sen sus avukatın konuşsun

Esprini cok begendim :)

ıyyy aileye bak genç yaşında bir kadının hayatını mahvettik demiyolar da, öfff denilecek hiçbi şey yok yani. kültürsüz domuz yazmaya bak üniversite bitirmiş, aşalamak ne.

Bari yerine de bali yaziyor hayvan gibi davrandigina gore bana kasaptan almis diplomayi.

Insana da o koyuyor biliyor musun hani pismanim uzgunum falan dersin de bu ne bicim tavir soru da su "barismak istiyon mu" lafa bak ya. Lutfedicekler bana. Belki de annem asagladi diye yedirememistir simdi boyle kendini agirdan satiyordur ama insana dokunuyor ben burda aci cekerken debelenirken o bunlari trip sanmis rahata vurmus resmen donecegim diye..

2 ay konuşmadığınız halde hala trip attığını sanıyorsa kafasında sorun var demektir.
Şiddetin bencede affı olmaz.
Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun hep yüzün güler ...

Sagolun...

Ayyy adamın içinde kro varmış o yüzeye çıkmış just, hee istiyom deseydin sen de 😨😨😨😨😨😨

Insana da o koyuyor biliyor musun hani pismanim uzgunum falan dersin de bu ne bicim tavir soru da su "barismak istiyon mu" lafa bak ya. Lutfedicekler bana. Belki de annem asagladi diye yedirememistir simdi boyle kendini agirdan satiyordur ama insana dokunuyor ben burda aci cekerken debelenirken o bunlari trip sanmis rahata vurmus resmen donecegim diye..

Sagolun...[/QUOTE]

Siz kararinizi daha tam vermemissiniz sanirim. Yani kocaniz kaldiginiz evin onune bir kamyon dolusu cicek dokse bir de 'cok ozur dilerim, beni affet' diye yazsa sokagin ortasina, affedersiniz. Belki ben yanlis anlamisimdir ama bana oyle geldi. ( sen oyle mi yapardin diyorsunuz belki icinizden:) ben bir de kafasinda tumor falan oldugunu yazan raporu gormek isterdim. Hani o yuzden oldu bunlar diye inanmak icin)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ayyy adamın içinde kro varmış o yüzeye çıkmış just, hee istiyom deseydin sen de 😨😨😨😨😨😨

Istemez dedim

Siz kararinizi daha tam vermemissiniz sanirim. Yani kocaniz kaldiginiz evin onune bir kamyon dolusu cicek dokse bir de 'cok ozur dilerim, beni affet' diye yazsa sokagin ortasina, affedersiniz. Belki ben yanlis anlamisimdir ama bana oyle geldi. ( sen oyle mi yapardin diyorsunuz belki icinizden:) ben bir de kafasinda tumor falan oldugunu yazan raporu gormek isterdim. Hani o yuzden oldu bunlar diye inanmak icin)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü[/QUOTE]

Bu da bi gelisme olurdu ama zaten problem de bu degil mi? Degismemesi. Hala eli kolu bagli oturup egoist egoist konusmasi hicbir seyi halletmemis olmasi hala bu olanlari naz, trip olarak algilamasi.. insan degismiyor demek ki bosuna uzulmusum.

Bu da bi gelisme olurdu ama zaten problem de bu degil mi? Degismemesi. Hala eli kolu bagli oturup egoist egoist konusmasi hicbir seyi halletmemis olmasi hala bu olanlari naz, trip olarak algilamasi.. insan degismiyor demek ki bosuna uzulmusum.[/QUOTE]

Yok insanlar degismez, torpulenebilir ama degismez. Ya da numara yapar ama eninde sonunda maskesini cikarir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…