just bosanma davasi acildim??i
Yani senin şu yaptıklarını hala naz niyaz olarak algılıyolar öyle mi?
Ve bi de seni tehdit ediyor aklınca, annem sana eskisi gibi davranmaz diyerek. Hala bişeyleri zorla yaptırmaya çalışıyolar.
Ne tuhaf bi ana oğul
Bu kadar da yuzsuzluk ayip yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sadece mal bunlar diyesim geldi............
Niye muhatap oluyosun ki? Ne munasebet. Hattini degistir, degistirmiyosan numaralarini engelle. Onu da yapmiyosan muhatap olma.
Siteye aylardır girmedim neler değişmiş böyle. Başta senin konularını okuyunca şoka girdim, hiç beklemiyordum. Bence artık hiçbir şekilde muhattap olmamalısın değiştir hattını ver avukata o halletsin artık çünkü böyle oldukça sen daha çok yıpranacaksın.
neredeeen nereye just.
Muhatap olmamakta fayda var.
Hele anasiyla hic muhatap olma. Ona ne oluyor? Naz maz ne ayak bu k.valide :))
Hattınızı değiştirmek size ulaşmasını engellemek en mantıklısı hey yarabbim..
Yalnız anlamadığım bir şey var yazım hatalarına neden dikkat çekmek istediniz ?
Adam seni resmen dövdü bir de hala ne yaptım ben diyor. Yuh yani. Kocana ayrı yuh anasına ayrı yuh diyorum.
Bence daha fazla iletişime geçme hiçbiriyle...
Temmuzdan sonra 1 yili dolunca anlasmali bosanmak istiyorum bu gidisle de zor gibi.
Sonunda konustuk, konusmak zorundaydik ama ben kaciyordum. Bana dun mesaj atti "just" diye iki kez. Bir sey oldu sandim "???" Yazdim sadece sonrasi aynen boyle:
-is nasil gidiyor
-cevap yazar misin lutfen
- bu kadar trip yetmezmi artik hic bisey yokken dunyayi yiktin (mi birlesik)
+daha neler? Hicbisey yokken? Ve bunu trip saniyosun? Bitti artik
-ne bitti artik ne yaptim ben
+siddetin affi yok istemiyorum artik seni
-siddetmi sen daha fazlasini yaptin ustelik o gun sana vurmadim seni mutlu etmek icin yapmadigim sey kalmadi ama sen beni hep asaladin (evet mi birlesik ve asaglamak degil "asalamak")
+tamam tartismicam git istemiyorum
-tamam
-bende.
-uf ya.
Bunlar da son uc mesajiydi
Bugun de isyerindeyken annesi aradi rezil oldum herkese. Once naz yapmayi birakip yuvama donmemi soyledi. Naz yapmiyorum anne biz artik bi araya gelemeyiz dedim Bir suru laf saydi ogluyla alay mi ediyomusum para mi koparcakmisim onlardan (sanki cok parasi var da ben de para icin 40 yasinda adamla evlenicem bosanicam yani) ogluna benden genc gelin bulurmus da ben alkolik etmisim de benim yuzumden icmeye baslamis mahvetmisim oglunu sakin kalmaya cabaladim terbiyemi bozmayacagim dedim en son susar misiniz artik diye bagirdim ailecek psikopat yapiskan bunlar
Ben kocamin yuzunu iki aydir gormuyorum sesini duymuyorum ve hic iletisimimiz olmadi. Saka gibi annesi naz etme diyo kocam trip yapma diyo bi de. Annemi cok kizdirmissin donsen de eskisi gibi olmaz sana karsi dedi mesajla ben cevap vermedim ama gercekten soktayim bunlar neyine guveniyorlar bu kadar? Nasil bu kadar emin olabiliyorlar? Ben 2 ay boyunca ayriydim bu naz miydi trip miydi avukat tutmamdan bunu mu anlamis.. ben kendi kendime mi gelin guvey mi olmusum.. daha ne yapmak lazim ciddiyetimi anlamalari icin..
Temmuzdan sonra 1 yili dolunca anlasmali bosanmak istiyorum bu gidisle de zor gibi
Beni sinir eden de bu! Nerden geliyor bu guven? Ayrildim hala eziliyorum gozlerinde cok canimi sikiyor bu. Bu kadar eminler...
Demek ki ayrilana kadarmis iyilik.
Cunku kil oluyorum. Bari yerine de bali yazmisti universite mezunu adam.
T
Cunku kil oluyorum. Bari yerine de bali yazmisti universite mezunu adam.
Neden bosanma noktasina gelince cirkinlesiyorlar ki ya
Valla Allah cc yardimciniz olsun. Her adiminizda kendinize dikkat edin.
Iyi de adam sana israr etmemis ki soyle bir yoklamis seni. Zorlamaz merak etme. Ama gonlun yoksa muhatap olma. Nazlaniyosun imaji veriyosun.
Sekerim piskolog olan sensin, daha iyi bilirsin. Ama bunun adi denial deyilmiydi ?
Bosver gitsin, daha sanirim yeni yeni ciddiyetinin farkina varmislar da yediremiyolar kendilerine. Cocugu nasil avutup iki azarlar eve getirirsin, ki cocuk haklidir aslinda ama kendini haksiz sanir zavalli, sana yapmaya calisiyorlar.
Ailece normal deyillermis yani. Sanirim esinin niye boyle oldugunu anlamissindir. Iste hersey aile, hersey ailede ve verdigi egitimde bitiyor.
Kurtulursun umarin en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?