- Konu Sahibi blondewoman
-
Sanki boşanmaktan korkuyorum gibi adlediyorsunuz. Öyle olsa ilk eşimden neden boşanayım ? Şuanki evliliğim girebildiği yere kadar gider. Sonu geldiği zaman boşanırım dünyanın sonu değil. Anne olmaktan da pişman değilim. Çocuklarımı çok seviyorum. Bu hayatta babam yok bir kardeşim yok. Annem ikinci kocasıyla çok mutlu beni aklına bile getirmiyor aramıyor sormuyor. Ben bunlara rağmen güçlü kalmaya çalışıyorum.
Bende en cok buna delirdim.keske bakiciya biraksaymis.uvey kaynanaya birakmis.kadinin istenmeyen gelin,cocugun istenmeyen uvey torun olduguna eminim ama ispat edemem.bakiciya en azindan bir kamera koyar izlersin...kimbilir neler etti o cocugaYa bir de şey demiş mesajımı alıntılayıp devir kötü kimseye güvenemedim ondan annesine baktırdım. Adama demezler mi iki yaşında konuşmayan çocuğu bu devirde nasıl yabancı insanla aynı evde nasıl yaşattın. Verilen cevapları okudukça acayip canım sıkıldı. Blonde yerine blind uygun olurmuş diyorum daha da bu konuya yorum yapmak istemiyorum.
Ağzına geleni saymış sütten çıkmış ak kaşıklarBu ne iğrenç bir varsayım. Nasıl böyle bir şey ima edebiliyorsunuz, soru bile olsa.
Öyle şey mi olur. Neden çocuğunuzun haklarını korumuyorsunuzBiz ilk eşimle evlendikten sonra zoraki bir şekilde nüfusuna aldı çocuğu ama biz boşandıktan sonra seni de seni hatırlatan hiçbirşeyi de görmek istemiyorum çocuğu nüfusuna al dedi. Bende sonradan kızımı nüfusuma aldım
Kızına katlanmak zorunda mıyım demiş
İnşallah sadece sinir ile söylenmiştir.
İşin kötüsü adam zengin değil ortalama biri
Keşke zengin olsaydı.
İlkinden daha vicdanlı sadece ( ilkinden diyorum)
Bakıcı tutamamış ama annesine baktırmış üvey kızını.
Oğluna bakıcı tutamamış ortak bakıyorlar.
Karısını çalıştırıyor.
Araba alamıyor
Ev alamıyor
Ama ilkinden iyi çünkü ilki işsiz
Zengini; boşanmak istiyorum ama boşanırsam adam çocuğunu alır diye yalan söylerken uydurdu
Yoksa fasfakir
Yanlış anlamayın, ama anlattıklarınız çok ilginç geliyor. Normalde varlıklı zengin erkekler çocuklu kadınlarla evlenmiyor hele kendisi daha önce hiç evlilik yapmamışsa çocuklu kadınla evliliğe aileleri asla müsaade etmiyor. Nasıl oldu da ailesi sorun çıkarmadı
Cunku kiziniz bilerek kucuk bir bebege zarar veriyor? Tersi olsa misal onun kizi sizin uvey kiziniz bebegi isirsa siz napardiniz? Cok mu sevecen yaklasirdiniz?Merhaba arkadaşlar benim ilk evliliğimden 5 yaşında bir kızım var. Kızımın babası ile görüşmüyoruz. 3 sene önce ikinci evliliğimi yaptım.İkinci eşimden de 9 aylık bir oğlum var. Bu zamana kadar ikinci eşimin kızımın üzerinde çok emeği geçti ben hemşireyim çalışıyorum kızıma hep ikinci eşimin annesi yani üvey babannesi baktı.Oğlum doğunca eşim çok değişti önceden evin tek çocuğu kızımdı şimdi papucu dama atıldı. Geçen gün kızım kardeşinin elini ısırmış. Oğlum ağlamaya başladı. Eşim kızıma bağırdı. Ne yaptın sen diye. Bende sakin ol dedim. Önceden kızımın üstüne o kadar titreyen ben babasıyım onun diyen adam çok değişti. Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi. Ben kızıma da kızamıyorum sonuçta o daha çocuk yanlışı doğruyu bilmiyor ikiside benim evladım ayrım yapamam ama eşim şimdiden öz ve üvey ayrımına başladı inanamıyorum ondan hiç beklemezdim.Bu adam neden değişti böyle?
Merhaba arkadaşlar benim ilk evliliğimden 5 yaşında bir kızım var. Kızımın babası ile görüşmüyoruz. 3 sene önce ikinci evliliğimi yaptım.İkinci eşimden de 9 aylık bir oğlum var. Bu zamana kadar ikinci eşimin kızımın üzerinde çok emeği geçti ben hemşireyim çalışıyorum kızıma hep ikinci eşimin annesi yani üvey babannesi baktı.Oğlum doğunca eşim çok değişti önceden evin tek çocuğu kızımdı şimdi papucu dama atıldı. Geçen gün kızım kardeşinin elini ısırmış. Oğlum ağlamaya başladı. Eşim kızıma bağırdı. Ne yaptın sen diye. Bende sakin ol dedim. Önceden kızımın üstüne o kadar titreyen ben babasıyım onun diyen adam çok değişti. Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi. Ben kızıma da kızamıyorum sonuçta o daha çocuk yanlışı doğruyu bilmiyor ikiside benim evladım ayrım yapamam ama eşim şimdiden öz ve üvey ayrımına başladı inanamıyorum ondan hiç beklemezdim.Bu adam neden değişti böyle?
Hemşire değil miydi
Aşkım ciddiye alma bunu ne dediği belirsiz tuhaf bişi buHemşire değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?