- Konu Sahibi muge cakir
-
kızlar rahatsız olmuyor anlamadım neden seviyorum diyor başkada bişey demiyor yani bir cinsel zevk mi alıyor diye düşünmeden edemiyorum ama korkutucu geliyor sorunca da saçmalama diyor zaten bilemiyorum
Eglenip eglenmedigi muamma ama kendisinn wc ile mukemmel bir birlikteligi var benim disimda butun gununu wc de gecirebilir o kadar düskun wc ye anlatammBence eşlerinize sorun konu sahibi ve kulgamze, siz wc deyken, eğleniyonuzmu diye
merhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Aynn bu konu altinda konusmak bile tuhaf geldi bana kocami hemen yola getrmm gerekEtiketlere bak; fantazi iç giyim, koca, sapık, tuvalet
Eşinin biberonla uyuduğunu söyleyen bir üye vardı onu hatırladım.
Bu konu da en az onun kadar tuhaf, böyle kaldım
mesajı okur okumaz gulme krızıne gırdım gece gece oyyy allahım
Ayyyy aldı beni bi gülmeelaale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum
Bence baya tiksinçAn itibariyle hortlatıyorum bu nasıl bir fantazidir
Hahaha:)) millette ne fantaziler var ama o yuzden evlilikleri diri kaliyo demek:))Ayyyy aldı beni bi gülmee
Neden?An itibariyle hortlatıyorum bu nasıl bir fantazidir
Yaaa kuzu demiHahaha:)) millette ne fantaziler var ama o yuzden evlilikleri diri kaliyo demek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?