- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
- Konu Sahibi muge cakir
Ben böyle şey ne duydum ne gördüm
insan rahat edemezki
insan rahat edemezki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercektir canm bende de var ole bi koca ama o tamamen rahatsiz etmek icin yapar ve asla gitmez yani iceri biraz pskolojisi bizuk galiba bnm kocannEşim banyodayken çişimi yaparım ama ötekisiyse sıkıntı büyük ihtimalle fetişi vardır kocanızın tabi konu gerçekse bide
Hahaytttt allahim yarabbim tek bende yokmus yasasinnn yani benim esim lavoboya gittgmde surekli kapiyi acmaya calisiyor yada bnde geliyim diye israr ediyo bende kapiyi kitleyip lavoboda konusmann gunah oldugunu soyleyip hic cvp vermiyorum en guzeli cikincada hic bisey olmams gibi bence huy meselesi ve cok sacma bi davranis iste
Yok yahu. Sadece pırlanta diye bahsetmenizle dalga geçti okadar. Nerden nereye vardınız çok saçma.yazmadan edemedim.ben pırlanta gibi adamı lafın gelişi kullandım sizin bu sorunuzdaki ima çok belli değil mi çocuk mu kandırıyorsunuz lale hanım
Ya sapiklikla alaksi yok bence onceden bole bi insan degildi tabiki hani aklindan da suphem yok tabi ama bn cok korkan bi insanm ve sadece korkutmak icin yaptigini biliyirum kapiyi acmaya zorlar falan bnde bagirrm napiyon sacmalama git falan diye ama ddgm gibi iceri girmez asla senin esin benimkinden bi boy buyuk galiba ddgm gibi pskolojik buluyorumgamze hanımcım çok rahatladım yalnızca benimkinde var sanıyordum sizde de benzer birşey görmek hiç değilse teselli oldu siz ne yapmaya çalışıyorsunuz sizide rahatsız ediyormu
burada insanlar sapık falan diyor ama başka sorunumuz yok yani anlamaya çalışıyorum sadece
Bide konu sahibi her ikisindede girmek mi istiyor yoksa özellikle bir tanesindemi
Ne saçma konu böyle. Sallamasyon yapacaksanız bununda bir Raconu var.
İşsiz misiniz?
Anlayamadim bakiyorum benim esime tamamen rahatsiz etmek icin cunku lavobaya tlfnla giriyorum bazen sanirim birazda guvensizlik var ama sizinkinn sizi izlemesi biraz tuhaf geldi anlayamadimsadece kusura bakmayın bu ifadeyide kullanıcam ama çişimi yaparken geliyor evet sapık falan değil ama bi fantazi galiba bu gelip beni izliyor yada kapıdan sesi dinliyor tamamen bu ileri gitmedi hiç zaten
Yok efendim böyle şeyler olmaz hayatta. Hayal dünyanızda yaşatırsanız bilemem ama.sallamasyon değil nun hanım bir derdim vardı paylaşmak istedim sadece böyle şeyler olabiliyor hayatta kimimiz yaşamasa da