Kocam tatmin etmiyor

... Kızlar burayı da bir okuyun. G noktasını bilmeyen varsa okusun hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşıyorum çok aç olmama rağmen sofradan hep aç kalkıyorum. Ben de artık sofraya oturmamaya karar verdim. Ne olur ne biter bilemiyorum ama cinsellik çok önemli. İnsan bi yerden sonra oha ben neden bu kadar kudurugum diyor. Sabret sabret sabret nereye kadar.

Eşiniz sizi aldatmış olmasın ozman aklıma o geldi neden sizden kaçıyor siz onun için özenip süsleniyorsunuz ayrıca ön sevisme geçin hemen ilişkiye girmeyin öpüşün koklasin kendini hazırla hem vücudunu öp kokla

allah yardımcınız olsun

İsteksizlik .İstekli bir insan erken boşalmaz bence. Benim eşim de öyleydi doktora zorladım 1 sefer geldi daha gelmedi ve artık boşanıyorum. gerçi benim eşimde öpme sarılma da yoktu temas sevmiyormuş
Elif merhaba ben de eşimde erken boşalma sorunu yaşıyorum . Evlilik 4. Yıl. Sen boşandın mı ? Ben çok bunaldım arttık bıktım üroloğa gitti ama cinsel terapiye başlayacağız ama tabi göreceğiz başlıcak mıyız. Patlıcsk bomba gibiyim mutsuzum umutsuzum sen sürecini paylaşır mısın. Teşekkür ederim

Kocanın ve senin burçlariniz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…