Kocam sanırım beni aldatiyor

sanırım değil maalesef aldatıyor. bundan sonra n eyapcağınıza siz karar verin..

Öncelikle hatayı kendinizde ya da evliliğinizi aramaktan vazgeçin. Bu bir karakter meselesi. Sürekli neden neden diye sormanız ancak kendinize zarar verir. E siz mutsuz olunca doğal olarak bu da çocuğunuza yansıyacak. Çocuğunuz ve siz böyle bir hayatı hak etmiyorsunuz.

Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de geçen burada bir üyeden görmüştüm. Arama geçmişlerini silse bile aşağıya yazdığım adresten kişinin arama geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

Google- my activity
Ya ordanda sildiyse.🤔

Afedersiniz.. Ne eşek adamlar var ya..

100 gram için 5 seneyi, çoluğu çocuğu gözden çıkarıyorlar.

Böyle insanlar evlenmemeli gidip istedikleriyle yatıp kalksınlar.

Konu sahibi, yakasını kolay kolay bırakmayın her anını burnundan getirin.

Bugün sen ayrılmazsan yarın o ayrılacak. Öyle tek gecelik olay değil bu bariz geçmişte kapanmamış gönül ilişkisi kaptırmıştır kendini bir gün çıkıp aşık oldum ne yapayım diyebilir siz ise ayrılmadığınız ile kalırsınız

Herkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Aldatıyor. Daha araştırma her şey ortada zaten... Ben şunu sevmiyorum annesinin babasının yanında aratıp kıza bir daha görüşmüceksiniz diye arama mantığını... bu mu gerçekten sizin değeriniz o olayda böyle uğraşmak yerine yollarınızı ayırmanız gerekirdi. Siz zannediyorsunuz ki her şey sizde bitiyor siz engelleyince birdaha yapmayacak ancak size sus payı verir yapan adam yine yapar uğraşmana değmez. Çözüm belli BOŞANMAK.

Laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım .
Bu yazdığınız yazı bile aldattığının en büyük kanıtı :KK43:( Sanırımı fazla arkadaşım

Herkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Aldattıgı cok nette . Senin ekonomik ozurlugun varsa ayrıl tabıkı ama eknomık ozurlugun yoksa yapıcak pek bsy kalmıyor affettim sakın bodaha yapma demekten baska malesef

Kızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.

Arama geçmişini temizliyorsa net delillerle yakalanana kadar inkar edecek , agresifleşecek , uzaklaşacak tam bir çin işkencesi psikolojini bozacak zaten bir adamı dedektif gibi bir ömür takip etmek delirme sebebi olur psikolojinizi sağlam tutun , kendi hayatınıza odaklanın öyle bir raddeye getirinki giderken boşluğu hissedilmesin

Merhaba
Önce karar verin.
Ayrılacak mısınız?

Ayrılmayacaksanız -ki kontrol dürtülerinizden anlaşılan ayrılmayacaksınız. -

Dürtülerinizi frenleyin. En az bir iki hafta. Çünkü bu aldatmayı aşan bir duruma benziyor. Sanki ortak bir ev durumuna geçilmiş gibi. Size ikrar ettiklerinin yüzde doksanı hedef saptırmadır.

Aldatıldığınıza dair sebepler aramayı bırakın. Siz kendinizi nerelerde aldatıyorsanız bulun. O zaman durum tümüyle tersine döner. Mesela son dönemde maddi boyutunuz aşırı hale gelmiştir vs.

Sonra eşinizle yüzleşmeden konuşursunuz. Bu durumu bir daha yaşamak istemiyorum diye.

Ayrılmaya karar verdiyseniz yine dürtülerinize fren uygulayın. Kanıt toplayın. Uzatmadan.

Her şekilde geçecek. 🎈🎈🎈

Ayrilmalisiniz.Eski sevgili cinsel ilişkiye isteksizlik ve sizi gunubirlik aldatması bunlar normal değil.
Affedersiniz aynı ev içerisinde birbirinize saygınız kalmaz.

.laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu.
bir erkek suçu arkadaşının üzerine atmaya çalışıyorsa kesinlikle yalan söylüyordur. hatta arkadaşına sizi aratıp, ben gittim dedirtebilir. gördük biz bunları hep :)

Sevişmek istemiyor ( en kırıcı nokta bu olmalı bir kadın için) yalan söylüyor, başkasına gelince gülücükler saçıyor sizinle mesafeli..
Ayrılmasanız devam etseniz ne paylaşacaksınız bu adamla? Ben yerinizde olsam güzel avukat bulur, aldattığını kanıtlar bir güzel de tazminat alır onu bin pişman ederdim.
Mesleğiniz var düşmeyin böyle tiplerin üzerine düzelir diye.
Siz de hayat kurun değmez yani yine siz bilirsiniz yine de ama yıllar sonra daha zor olur hayat kurmak sonra pişman olmayın.

X