Kocam sanırım beni aldatiyor

Herkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??

Sanıyor musun hala? Sanırımla sınırlı değil bu mesele alelen.

Bana karşı hiç bı zmn çok aşık değildi kilolarım var maalesef hasimato yüzünden buna bağlıyordum soğukluğunu.neysr herkese teşekkürler kararımı verdim

Herkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??

Bu arkadaş bahanesi de hiç eskimiyor :KK47:

Bana karşı hiç bı zmn çok aşık değildi kilolarım var maalesef hasimato yüzünden buna bağlıyordum soğukluğunu.neysr herkese teşekkürler kararımı verdim
Kiloyla hiç alakası yok. Karşı tarafın karaktersizliğiyle ilgili bir şey aldatmak. Kendinize bi iyilik yapın ve boşanın

Ya niye kilolarınıza bağlıyorsunuz.
İncecik zayıf hanımlar da aldatılıyor.
Ne kiloya ne güzelliğe bakmıyor bunlar.

Bu sizin eksikliğiniz değil kocanizın eksikliği. Sevmesini becerememiş işte.
Kendine karısına saygısı olan adam böyle kaypak işler yapmaz ki.

Ya niye kilolarınıza bağlıyorsunuz.
İncecik zayıf hanımlar da aldatılıyor.
Ne kiloya ne güzelliğe bakmıyor bunlar.

Bu sizin eksikliğiniz değil kocanizın eksikliği. Sevmesini becerememiş işte.
Kendine karısına saygısı olan adam böyle kaypak işler yapmaz ki.
Angelina Jolie çok mu kiloluydu ya bu erkeklerin salaklığı.

Aldatıyor herşeyi kendinde anlamışsın zaten.Bence düzelmesini beklemen kendine yaptigin en büyük haksızlık olucak.Düzelir umuduyla barışanlarında sonun görduk.Zaten o kafasinda seni bitirmişki sevmiyor sevse yaparmiydi?

Aşık değilse begenmiyorduysa evlenmeseydi madem. Hatta üstüne birde çocuk yapmasaydi bir zahmet !
Aldatılmak sizinle ilgili değil karşı tarafla ilgili bir şeydir.
Öyle olsa Adriana Lima, Angelina Jolie, Hülya Avşar gibi kadınlar aldatilmazdi değil mi ?

Ama size tavsiyem rahat bırakın adamı siz rahat biraktikca o dikkatli davranmayı bırakır zaten.
Kanıtı tam olarak ne için istiyorsunuz nafaka durumu falan için mi bilemiyorum ama hala arama geçmişini silip temizliyorsa zaten bir b.klar yiyordur değil mi ?

Kızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.
dikkatli olduğuna emin misin ya
suratında salak bi sırıtma ile biriyle mesajlaşıyor yani en çok ele verebileceği konu bu bence
zaten sana da yaklaşmıyor
eve geç geliyor
hani dikkat eden adam bunlara dikkat eder adam aleni biçimde yapıyor senin anlayıp anlamaman umurunda değil

Kızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.
Öncelikle hatayı kendinizde ya da evliliğinizi aramaktan vazgeçin. Bu bir karakter meselesi. Sürekli neden neden diye sormanız ancak kendinize zarar verir. E siz mutsuz olunca doğal olarak bu da çocuğunuza yansıyacak. Çocuğunuz ve siz böyle bir hayatı hak etmiyorsunuz.

Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de geçen burada bir üyeden görmüştüm. Arama geçmişlerini silse bile aşağıya yazdığım adresten kişinin arama geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

Google- my activity

Aldatmış ve devam ediyor gibi görünüyor her şeyi temizleyip durduğuna göre. Ayrılmayacaksanız aileleri katmasaydınız işin içine keşke durumu başka boyuta taşımışsınız. Bu arada ben aldatan eş konusunda her zaman eşi suçlu bulurum, karşıdaki değil eşiniz size sadakat sözü verdi evlenirken karşı tarafı ararıp görüşmiceksiniz demeniz pek işe yaramaz eşiniz adam olsun

Boşanın ya da boşanmayın diyemem ancak lütfen aldatılmanın sebebi olarak kendinizde kusur aramayın. Kilolarınızın olması aldatılmayı hak ettiğiniz anlamına gelmiyor. Kararınız ne olursa olsun öz güveninizin ve öz saygınızın eksilmesine izin vermeyin. Hayatınızdaki en kıymetli insan kendinizsiniz.

boşanın. aldatıyor.

X