- 16 Ocak 2024
- 8
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Boluluguzel
Yani aldatıldığından eminsen kendini küçük düşürme bence tartışmayla biyere varamazsınız adam soğumuş diyorsun belliki kafasında bitirmiş al karşına konuş ayrılıcaz böyle giderse de güzellikle konuş yani bakalım ne dicek hayırlısı olsun hakkınızdaHerkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Bir buçuk ay önce yakaladımNe desem bilemedim ... Bu emlakci gezme işi geçmişte mi olmuş yoksa bu günde mi? Bence en bastan sessiz kalmalıydın, biliyorum zor. Ama şimdi siz her şeyi anlayınca eskisi kadar rahat olamayacak ve dikkat edecek kendine . Bu sebepten de delil bulamazsınız fazla. Yerinizde olsam zamana bırakır, delilleri toplar ve tekmeyi basardim
Bas tekmeyi o zaman . Elinde yeterince delil var mı?Bir buçuk ay önce yakaladım
Yani başka seçeneğiniz var mı?Adam buz gibi aldatıyor ve öyle ayar vermekle olacak işler değil bunlar,ne yazık ki sevgi de yok.Cahil bir insan da değilsiniz,eğitimli bir kadınsınız.Biran önce boşanın.Herkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Kendin için olmasa bile bizler için ayrıl nolurHerkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Kızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.Şüphe insanı yer bitirir. Aldatma durumunda ayrılırım diyorsanız eğer kavga etmeden sakince bekleyıp daha somut delil bulmaya çalışın.
Sürekli alma telefonu hatta güvensizliğini unuttur . Elbet bır yerde açık verir.Kızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.
Allah cezasını versin inşallahHerkese merhaba ! Beş yıllık evli bir çocuğumuz var. Ben çalışıyorum makina mühendisiyim kocam işe mühendis, herşey bundan üç ay önce başladı eşimin bana soğukluğunu fark ettim telefonla yüzünde güller açarak biriyle yazıstigini fark ettim.eve geç gelmeler işi bahane etmeler cinsel hayatımız ise ben yaklaşsam da ret ediyor ya da oldukça isteksiz....laptop geçmişin de Beylikdüzü günlük otel apart aramalarını yakaladım hesabını sorduğum da ise arkadaşının üzerine attı suçu. Neyse bundan Bir ay önce yine bir olayını yakaladım sözde Lise zamanında flört ettiği bir kız ailesi eşim doğulu diye vermemişler o zmn)))) ,kızı ailesi evden kovmus bu da kıza yardım amaçlı emlakçı fln gezmiş neyse tabii kıyamet koptu annesini babasını çağırdım yanımda arattım kıza söyle bidaha görüşmuceksiniz diye aradı iste,ama içim rahat değil her gün birbirimizi yiyoruz sürekli kavga gürültü sizce ayrılsam mi ??
Off böyle şeyler okuyunca kimseye güvenim kalmıyorKızlar o kadar dikkatli ki sürekli arama geçmişini tenizliyor artık yakalanmıyor. Bana bunu nasıl yapar hala anlamıyorum ikimizde birbirimiz için ilktik..her konuda. Asla gözü dışarıda değildi.