İnşallah öyledirKuruntu ya. Adam naptığını bile bilmiyor
En fazla halay çeker rüyasında hatunlarlaİnşallah öyledir
Ya bazen de sayikliyor ben uyurken ona sarildigim zaman sayikliyor gel buraya bebeğim gibi cümleler kuruyor ve eşim asla o kelimeyi kullanmaz bebeğim demez bana şüphem daha da artmış oldu yaniAsıl soru neden bu kadar şüphelendiniz. Gün içinde davranışlarında bi değişiklik mi var?
Davranışları normal biraz sorunlarımız oldu düzeldi sanıyordum galiba duzelememis çok yoruldum artıkAsıl soru neden bu kadar şüphelendiniz. Gün içinde davranışlarında bi değişiklik mi var?
Ciddi mi ne demek istedin yaEn fazla halay çeker rüyasında hatunlarla
Enişte beyimiz bu mübarek günde takkesini takar gözüne kadar kapatır halay çeken kadınlara bile bakmaz rüyasında diyorumCiddi mi ne demek istedin ya
Araştırdığımda rüyasında dışarda etkilendiği güzel bir kadın gördüğünde bilinç altına yatıyor Muş ve onunla yapıyormuş çok üzücübu tarz bi kac konu daha vardi benim kocamda gece uykusunda yapiyor bunu sariliyor öpüyor ama ilerisi yok sabah uyandigimizda soruyorum hatirlamadigini soyluyor bence netten arastirin bunun rüya ile alakasi yok bosuna evham yapıyorsunuz
Ya çok guldurdun beniiiiBir daha olursa bence videoya al qlalsğslelelel sen neden böyle yapıyosun de.
Benim sürekli horlayan erkek arkadasım vardı. Allah affetsin aslan gibi kükrüyodu. Bide kükreye kükreye beni duvara sıkıştırırcasına uyuyup elini sürekli bi yerlerimde gezdiriyodu. 1 değil 2 değil o kadar dedim neden yapıyosun diye inanmadı uydurma diyordu. En sonunda video çektim.
Anaaaaaaaa diyerek izlemişti. Ne bilim diyip durdu deli bunlar
3 aydır böyle mübarek gunle alakası yokEnişte beyimiz bu mübarek günde takkesini takar gözüne kadar kapatır halay çeken kadınlara bile bakmaz rüyasında diyorumEndiselenmeyin diyorum
Gusul alsın uyumadan önce3 aydır böyle mübarek gunle alakası yok
Erken boşalma diyelim benceBen rüyada sevistigimi görsem gözümü acmadan sevismem.
Hadi rüyayı devam ettirdim diyelim sonunu görmeden bırakmam
Bence o rüya değil adamın seks yapası varmış vazgeçmişdir
Araştırdığımda rüyasında dışarda etkilendiği güzel bir kadın gördüğünde bilinç altına yatıyor Muş ve onunla yapıyormuş çok üzücü
Ay çok etkileyici kızYa bazen de sayikliyor ben uyurken ona sarildigim zaman sayikliyor gel buraya bebeğim gibi cümleler kuruyor ve eşim asla o kelimeyi kullanmaz bebeğim demez bana şüphem daha da artmış oldu yani
Peki azda olsa rahatladımyok ya oyle birsey hepimizin kocasimi yalan soyluyor burda konu vardi hatta bu tarz olan cok sayida insan var hicbiri ruya gormuyor ve sabahinda hatirlamiyor bence bosuna uzuluyorsunuz
Hiçte etkileyici değil bunu bana gözlerime bakarken söylemesini isterdim ama öyle olmuyor uyku anında aniden biseyler oluyor gözünü açınca gerisi yok sanki başkasına demiş gibiAy çok etkileyici kız
Keşke kocam evde olsaydı heyecanlandım
Eski konusunda sorunlari uzun uzun anlatmisti. Abla gibi yol gosterdik hepimiz.Asıl soru neden bu kadar şüphelendiniz. Gün içinde davranışlarında bi değişiklik mi var?
YaaaEski konusunda sorunlari uzun uzun anlatmisti. Abla gibi yol gosterdik hepimiz.