sız ilıskıye gırmıyomusunuz?? Sanırım butun erkekler ruyalarında bısıler yapıp sabahına bosalmıs uyanabılırler Ama duzenlı ılıskı varsa bu dedıgım cok nadır olur. Baskasını gordugunu nerden bılıyosun da sen sanmıs oluyo o baskasını.. Ve sen oldugunu anlayınca bırakması?? Bu senın dusuncen mı kocan mı dedı? Ve ayrıca sadece opup sarılıyor dıye cınsellık yasamak mı oluyorMerhaba kizlar bişey sorcam direk konuya giriyorum uzun yazıp başınızı şişirmek istemiyorum kocam 2_3 aydır sanırım rüyasında cinsellik yaşıyor nerden anladın diye sorarsanız ben eşimi her uyandırmaya gittiğimde önce böyle hemen sarılıyor öpüyor gözü kapalı bir şekilde sonra ben olduğumu görünce bırakıyor neden yapıyor bunu ya kendisine de sordum bilmiyorum diyor
sız ilıskıye gırmıyomusunuz?? Sanırım butun erkekler ruyalarında bısıler yapıp sabahına bosalmıs uyanabılırler Ama duzenlı ılıskı varsa bu dedıgım cok nadır olur. Baskasını gordugunu nerden bılıyosun da sen sanmıs oluyo o baskasını.. Ve sen oldugunu anlayınca bırakması?? Bu senın dusuncen mı kocan mı dedı? Ve ayrıca sadece opup sarılıyor dıye cınsellık yasamak mı oluyorve ve ve erkekler sabah erekte uyanır zaten bısy gormesıne gerek yok . O ılk cumleyı cınsellık yasıyor demene ıstınaden yazdım
[/QUBaya rüyasında ne yapıyorsa artık ben onu öpüp uyandırmak istediğimde hızlı bir şekilde kucağına alıyor sonra da gözünü açınca bırakıyor kalkıyor işte görüyorum gözümle tuhaf bişeysız ilıskıye gırmıyomusunuz?? Sanırım butun erkekler ruyalarında bısıler yapıp sabahına bosalmıs uyanabılırler Ama duzenlı ılıskı varsa bu dedıgım cok nadır olur. Baskasını gordugunu nerden bılıyosun da sen sanmıs oluyo o baskasını.. Ve sen oldugunu anlayınca bırakması?? Bu senın dusuncen mı kocan mı dedı? Ve ayrıca sadece opup sarılıyor dıye cınsellık yasamak mı oluyorve ve ve erkekler sabah erekte uyanır zaten bısy gormesıne gerek yok . O ılk cumleyı cınsellık yasıyor demene ıstınaden yazdım
Neden güldünRüyada bir şeyler görmesi değil de, sen olduğunu görünce bırakması üzdü.
Uyandırmak için yanına gittiğimde yanağını öptüm ve hadi uyan dedim sonra gözü kapalı bir şekilde hızlıca kucağına aldı sevişmeye başladı açık konusuyorum kb sonra gözünü açınca hiç bişey olmamış gibi kalktıPeki siz bundan dolayi rüyasinda cinsellik yasadigini nerden cikardiniz
Yok be bilmiyorum neden böyle yapıyor aklıma takıldıAcaba şeytana mı bürünüyosun kız adam korkuyo herhalde
Öpmekten sevişmeye geçti, adam da mübarek kış uykusuna yatıyor demekUyandırmak için yanına gittiğimde yanağını öptüm ve hadi uyan dedim sonra gözü kapalı bir şekilde hızlıca kucağına aldı sevişmeye başladı açık konusuyorum kb sonra gözünü açınca hiç bişey olmamış gibi kalktı
Ne bilim ayıptır söylemesi bir gülme geldi hala gülüyorumNeden güldün
Hani basligi görünce bende Şaban'ın filmi var ya rüyasında at adlarını sayıklıyo öyle bişey zannettim
Daha fantastik biseyler düşünmüştüm
E ne güzel işte sjsjshshUyandırmak için yanına gittiğimde yanağını öptüm ve hadi uyan dedim sonra gözü kapalı bir şekilde hızlıca kucağına aldı sevişmeye başladı açık konusuyorum kb sonra gözünü açınca hiç bişey olmamış gibi kalktı
Bir daha olursa bence videoya al qlalsğslelelel sen neden böyle yapıyosun de.Yok be bilmiyorum neden böyle yapıyor aklıma takıldı
Hani basligi görünce bende Şaban'ın filmi var ya rüyasında at adlarını sayıklıyo öyle bişey zannettim
Daha fantastik biseyler düşünmüştüm
Rüyasında rahat birak ne gorurse görsün. Uyurgezer olmasinda sarılsın opsun nikahlı kocan uyandırma bide öyle dene sonu gelecek mi
Kuruntumu yapıyorum acaba kafamdaBir daha olursa bence videoya al qlalsğslelelel sen neden böyle yapıyosun de.
Benim sürekli horlayan erkek arkadasım vardı. Allah affetsin aslan gibi kükrüyodu. Bide kükreye kükreye beni duvara sıkıştırırcasına uyuyup elini sürekli bi yerlerimde gezdiriyodu. 1 değil 2 değil o kadar dedim neden yapıyosun diye inanmadı uydurma diyordu. En sonunda video çektim.
Anaaaaaaaa diyerek izlemişti. Ne bilim diyip durdu deli bunlar
Kuruntu ya. Adam naptığını bile bilmiyorKuruntumu yapıyorum acaba kafamda