Daha önce aldatmş ve kabul etmişsiniz zaten hanımefendi, ve kocanız basbaya yapıyor belliki hala devam ediyorKızlar Kocam gece yarısı rüyasında konuşurken yakaladım yaş kaç benimle olmak istermisin şeklinde konuşma yapıyordu cevap verdiğimde beni itti ve uyumaya devam etti daha önce aldatma olayları olduğu için güvenmiyorum konuşulanlar bilinç altında var demekki konuştu hatasını kabul etmiyor rüya bu diyor ne yapmalıyım
Rüya konusunda sizin tepkiniz ne olurduDaha önce aldatmş ve kabul etmişsiniz zaten hanımefendi, ve kocanız basbaya yapıyor belliki hala devam ediyor
Siz ne tepki verirdiniz ne yapardinizAdamin ici disi bir yalniz, ruyasinda bile mokunu pusurunu sacmaktan cekinmiyor. Hic vazgecmemis demek ki...
Tepkiniz ne olurdu rüya bu sen ruh hastasisin abartma vs vs şeyler dediBu gerçek mi ya? Biraz zorlasanız kızın dış görünüşünü tarif edip biyografisini bile yazarmış bu nasıl uykuda konuşma
Rüyalar çoğunlukla günlük yaşadığımız olayların bir parçası ya da bilinçaltına attığımız şeylerin gün yüzüne çıkması. Beni boşverin siz ne yapacaksınız onu düşünün.Tepkiniz ne olurdu rüya bu sen ruh hastasisin abartma vs vs şeyler dedi
Sonuçta eşiniz sizi daha önce aldatmış zaten. Adam işi büyütüp rüya aleminde de aldatıyor. Bu durumda verilecek en güzel tepki boşanmakTepkiniz ne olurdu rüya bu sen ruh hastasisin abartma vs vs şeyler dedi
Adam gerçek hayat rüya alemi ayırt etmeksizin aldatıyormuşRüyalar çoğunlukla günlük yaşadığımız olayların bir parçası ya da bilinçaltına attığımız şeylerin gün yüzüne çıkması. Beni boşverin siz ne yapacaksınız onu düşünün.
Konu sahibi sizinle aynı durumu yaşayanlar boşanıyorNe yapacağımı ne tepkiler vereceğimi bilmediğim iicn sizlere soruyorum
Siz ne tepki verirdiniz ne yapardiniz
Daha önce aldatmış affetmişsiniz.Kızlar Kocam gece yarısı rüyasında konuşurken yakaladım yaş kaç benimle olmak istermisin şeklinde konuşma yapıyordu cevap verdiğimde beni itti ve uyumaya devam etti daha önce aldatma olayları olduğu için güvenmiyorum konuşulanlar bilinç altında var demekki konuştu hatasını kabul etmiyor rüya bu diyor ne yapmalıyım
Yani Allah kmseye yaşatmasn ama sert olurdu tepkim sonuc olarak insan ne yaşarsa dusunurse ruyalarina genel olarak oyle seyler gelir, aptall yerine koyamazdi beni asiri sert olurdu.tepkimRüya konusunda sizin tepkiniz ne olurdu