- 1 Ekim 2023
- 4.019
- 14.349
- 128
- Konu Sahibi denizgozlum99
Çocuklar anneye emanet değildir. Babaya da emanettir. İkisine birden emanettir. Çocuklarımın ağzını aramak kocamdan şüphelenmek falan! Minicik şüphem olsa asla aynı evde kalmam birlikte olmam. Bu normal bir bakış açısı değil. İnsan eşini tanır, tanımıyorsa sorun ondadır. Kocam çocukları yıkar, her yere gider, evde onlarla kalır ben bir yerlere giderim, 11 yıllık evliyim bir gün aklıma böyle bir şey düşmedi çünkü düştüğü an o kocayı boşarım, demek ki bir şüphe olmuş.Elbette bakılmalı, elbette şüpheyle yaklaşılmalı. Benim eşim dünyanın en efendi insanıdır, yine de çocuklar küçükken defalarca ağızlarını aradım, sürekli gözüm üstlerindeydi. 14 yıllık evliyiz, çocuklar büyüdü. Eşim , zamanında bu şekilde çocukları kontrol ettiğimi bilse bugün bile boşanır benden.
Evet korkunç birşey ama kimse ben pedofiliyim diye gezmiyor ortalıkta. Çocuklar anneye emanettir. Neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Çocuğun varsa ne eşine ne de babana gözü kapalı güvenmeyeceksin. Yakıştıramamak gözünü kapatmak demek. Biz böyle bir şeye şahit olup yıkılmayalım diye çocuklar harcansın mı?
Konu sahibi ne diyeceğimi bilemedim. Gerçekten çok acı bir durum. Bir kere iki kere olsa başka bir durum var, denk gelmiştir diyeceğim ama sürekli olması çok mide bulandırıcı. Emin değilseniz gözlem yapmaya devam edin. Ama sakın gözünüzü çocuğunuzun üzerinden ayırmayın.
Sizin ki de hiç sağlıklı bir düşünce değil kusura bakmayın, ne demek çocukların ağzını aramak?
Yok artık! Bu çocuklar büyüyecek ve hiçbir şeyi unutmuyorlar bilmem farkında mısınız?