Kendisiyle konuştunuz mu bu konu hakkındaBaşka erkekler sexse düşkün ben istemezsem sexs kocamın umrunda değil öpmesem öpmüyor seni seviyorum demiyor iki yıllık evliyiz bebek olduktan sonra çok ilgisizleşti makyaj yapıyorum saç rengimi değiştiriyorum çirkin bir bayan da değilim açık kıyafet giyiyorum çocukla ilgilenir sever ama beni asla
Evet yorgunum işlerim yoğun hep bu bahaneyi sunduKendisiyle konuştunuz mu bu konu hakkında
İlişkiniz ne sıklıkt oluyor acaba önceden de öyle miydiEvet yorgunum işlerim yoğun hep bu bahaneyi sundu
Çocuk olmadan önce üstüme titredi heryerde öpmeye çalışan sarılan yatakta sarılamadan uyuyamayan adam gitti çocuk çok değiştirdi şimdi de ikincisini istiyor ama ben istemiyorumÖnceden nasıldı ?
Yok çocuktan önce hafta da 3 defa en az şimdi ayda 2,3 defa artık bende gurursuz olmak istemediğinden istemiyorum çocuk istiyorum dedi onu da ben istemiyorumİlişkiniz ne sıklıkt oluyor acaba önceden de öyle miydi
Hamilelik sürecinde nasıldı ilişkiniz?Çocuk olmadan önce üstüme titredi heryerde öpmeye çalışan sarılan yatakta sarılamadan uyuyamayan adam gitti çocuk çok değiştirdi şimdi de ikincisini istiyor ama ben istemiyorum
Çocuk istememeniz iyi olmuş bence çünkü ozaman sadece çocuk olsun diye birlikte olucak sizinle hakikaten çok gurur kırıcı peki eşiniz doktora gidip tedavi olsun belki piskolojiktirYok çocuktan önce hafta da 3 defa en az şimdi ayda 2,3 defa artık bende gurursuz olmak istemediğinden istemiyorum çocuk istiyorum dedi onu da ben istemiyorum
Hayır saçmalama benim bşyim yok diyor öyle söyleyince öpüyor sanki zorla konu kapanıyorÇocuk istememeniz iyi olmuş bence çünkü ozaman sadece çocuk olsun diye birlikte olucak sizinle hakikaten çok gurur kırıcı peki eşiniz doktora gidip tedavi olsun belki piskolojiktir
Kabul etmiyor demekki hayatta böyle sürmezki orta yolu bulmanız lazımHayır saçmalama benim bşyim yok diyor öyle söyleyince öpüyor sanki zorla konu kapanıyor
O süre içersinde nasıl giderdi ihtiyacını ?O zaman da çok ilgilenirdi öperdi koklardo düşük tehlikem olduğu için ilişkiden uzak durduk
Yok hep geçmişini kontrol ederdim uykuda oluyordu kendisi banyo olup gidiyordu işe yani özellikle bşye bağlı değildiO süre içersinde nasıl giderdi ihtiyacını ?
Bunu şu yüzden soruyorum Mesela o süreçte video izleyerek bağımlı hale gelmiş olabilir ve kendini halen o şekilde rahatlatıyor olabilir.
Benim durumumu anlatmışsınız resmenBaşka erkekler sexse düşkün ben istemezsem sexs kocamın umrunda değil öpmesem öpmüyor seni seviyorum demiyor iki yıllık evliyiz bebek olduktan sonra çok ilgisizleşti makyaj yapıyorum saç rengimi değiştiriyorum çirkin bir bayan da değilim açık kıyafet giyiyorum çocukla ilgilenir sever ama beni asla
Sanirim hamilelikte soğumuş cinsellikten. Bir erkek için enteresan bir durum ama başka seçenek göremiyorum.Yok hep geçmişini kontrol ederdim uykuda oluyordu kendisi banyo olup gidiyordu işe yani özellikle bşye bağlı değildi
O zaman da çok ilgilenirdi öperdi koklardo düşük tehlikem olduğu için ilişkiden uzak durduk
Yok hep geçmişini kontrol ederdim uykuda oluyordu kendisi banyo olup gidiyordu işe yani özellikle bşye bağlı değildi