Kocam niye böyle

Narsev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
117
56
30
Başka erkekler sexse düşkün ben istemezsem sexs kocamın umrunda değil öpmesem öpmüyor seni seviyorum demiyor iki yıllık evliyiz bebek olduktan sonra çok ilgisizleşti makyaj yapıyorum saç rengimi değiştiriyorum çirkin bir bayan da değilim açık kıyafet giyiyorum çocukla ilgilenir sever ama beni asla

Kendisiyle konuştunuz mu bu konu hakkında

Çocuk olmadan önce üstüme titredi heryerde öpmeye çalışan sarılan yatakta sarılamadan uyuyamayan adam gitti çocuk çok değiştirdi şimdi de ikincisini istiyor ama ben istemiyorum
Hamilelik sürecinde nasıldı ilişkiniz?

Yok çocuktan önce hafta da 3 defa en az şimdi ayda 2,3 defa artık bende gurursuz olmak istemediğinden istemiyorum çocuk istiyorum dedi onu da ben istemiyorum
Çocuk istememeniz iyi olmuş bence çünkü ozaman sadece çocuk olsun diye birlikte olucak sizinle hakikaten çok gurur kırıcı peki eşiniz doktora gidip tedavi olsun belki piskolojiktir

Çocuk istememeniz iyi olmuş bence çünkü ozaman sadece çocuk olsun diye birlikte olucak sizinle hakikaten çok gurur kırıcı peki eşiniz doktora gidip tedavi olsun belki piskolojiktir
Hayır saçmalama benim bşyim yok diyor öyle söyleyince öpüyor sanki zorla konu kapanıyor

O zaman da çok ilgilenirdi öperdi koklardo düşük tehlikem olduğu için ilişkiden uzak durduk
O süre içersinde nasıl giderdi ihtiyacını ?
Bunu şu yüzden soruyorum Mesela o süreçte video izleyerek bağımlı hale gelmiş olabilir ve kendini halen o şekilde rahatlatıyor olabilir.

O süre içersinde nasıl giderdi ihtiyacını ?
Bunu şu yüzden soruyorum Mesela o süreçte video izleyerek bağımlı hale gelmiş olabilir ve kendini halen o şekilde rahatlatıyor olabilir.
Yok hep geçmişini kontrol ederdim uykuda oluyordu kendisi banyo olup gidiyordu işe yani özellikle bşye bağlı değildi

Benim durumumu anlatmışsınız resmen

Bende ayni İnci hanim gibi düşünüyorum hamilelik donemin de kendini ona alıştırmis olabilir yani baska anlam çıkmıyor hamilelik bi erkegi nasil etkiler ki hormonal degisiklik olmuyor bebegide onlar taşımıyor yani ne olabilirde birden sogur adam

Yok hep geçmişini kontrol ederdim uykuda oluyordu kendisi banyo olup gidiyordu işe yani özellikle bşye bağlı değildi

Silmistir yaaa bende bazen cinsellik ile alakali birsey merak edersem bakiyorum siliyorum yani silmek zor birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…