kocam kiloma taktı!!!

tuyan25

cümle mühendisi
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
502
5
Bu aralar kocam olacak anlayissiz şahıs kilomla dalga geçiyor. Sabahta kahvaltıda aynı şeyi yaptı '' nutella bitmis kiloların nasıl alındığı belli! ''. Halbuki 1 haftadır elimi surmuyorum. Doğum yapalı 3 ay oldu ve bayrama kadar iyi kilo vermistim ama bayramda kilo aldım ve veremiyorum. Havalar soğuduğu için dışarda yürüyüşte yapamıyorum. Plates yapıyordum ama o da sıktı. Yani caresiz kaldım eşimden de sürekli kilolusun az ye lafları duymaktan gına geldi. Kocası böyle laflar eden var mi varsa nasıl tepki veriyorsunuz?

Çocuğum için vücudum şekil değiştirmiş. . Hiç te üzülmem . . .
Benim evladım herşeye değer. . . :KK14:

Ayrıca çocuk emdikçe istesenizde istemesenizde kilo kaybediceksiniz. . Hiçbir çaba sarf etmeden 8-9 ay içerisinde 20 kilo verdim

bnm kocamda babam yıllarca dınlredım psıkolojımı bozdu babam olcak adam ve sonunda anladımkı o ruh hastasının ne dedıgının hıc bır onemı yok onemlı olan bnm ne ıstedıgım sende tıka kulaklarını o adama ...yılların dıyetısyen tecrubesını ozetlıyım sana
hergun aynı saatte yemek yıyeceksın oglen sebze aksam et yanında ekmek yogurt salata aralardada meyve 3beyaz yok 1kg sebzeye 3yemek kasıgı yag yapabıldıgın kdr spor ....bunu basarabılırsın kocana en gusel cevabı vermıs olursun

benim fikrim..
karşıda ki eş bile olsa kim olrsa olsun umursamadığını göstermektir..
bence bir gün de size aynı şeyi söyledğinde gülümseyin ve "seninde saçların dökülmeye başladı" gibi bişeyler bulun
ama cidden bozulmadan yapın bunu..şakalaşır gibi
eminim işe yarayacak ve sizin takılmadığınızı gördükçe söylemleri azalacaktır..

birde kilo her bayanın sorunu..ama zorda olsa birazda bizim elimizde hangi erkek kilolu bayanı çok beğenir ki?
kilo vermek için biraz daha çaba gösterin bence

KEŞKE SENDE BANA BİR EVLAT VEREBILSEYDINDE DILEDIGINCE KILO ALABILSEYDIN..!!

demen yeterlidir bence...
sanki babanın evınden getırdın o cocugu
sankı toprakta yetısıyor..
hayret yaa

gecen kıstan bu yana 23 kılo verdım. ama eşim için degıl. kendım ıcın verdım. merdıven cıkımaz oldum agırlastım hareketım kısıtlandı, eşim bısey soylemedı ama kendıme ne yaptım boyle dedım, eger bısey soyleseydı cok zoruma gıderdı:KK14:

tavsıyem beyaz ekmegı kes ve 6 tan sonra meyve dahı hıç bisey yeme 3 gun sonra alısacak bunye buna kendını tut motıve et. o lafları yedır eşine azminle, yemeklerın suyundan yeme, yeşil cay tüket.

daha yeni doğum yapmışsın ve kocanın böyle demesi çok anlamsız.. söyle ona ben manken değilim defileye çıkmıyorum yeni doğum yaptım vücudum bir yılda ancak kendine gelecek.
anacım bu erkeklerin hepsi kütükten biraz yontulmuş ( iki üç gündür eşime kızgınımda:KK4::KK4:)

Kocanın yaptığı büyük densizlik.
Sen bi çocuk dünyaya getiriyosun o da senin vücudunla dalga mı geçiyor.

Diyemedin mi sen doğuraydın da göreydik diye
Hem yeni daha 3 aymış, verirsin.

Takma kafana, lafını ver otursun aşşa.

Kocalar boyle oluyor heralde. Hamileligimde herkes hiç degişmedin demişti. onun dısında:)
Dogurduktan sonra kilo almaya başladım ben . Aldım dedigim de 63 kilo idim boyumda 1,63. Pehilvan gibi oldu lolların demişti:)))
Ben hiç sallamadım tabiki işe başlayınca eski halime geri dondum 9 kilo falan verdim. Biraz zaman gerekiyor 3 ay çok yeni. Zamanla verirsin.
Ben o donemki fotolarıma bakınca bile tuhaf oluyorum ama alışkın olmadıgım için kiloya. Kendin için ver , benim gibi. Kendini daha iyi ve özguvenli
hissetmek için. Kim ne derse desin bosver. Bu arada bizim eve hiç nutella girmez:) Alışkanlıkları degiştirmek cok onemli. Nutellayı yedigin yer ekmek
ve zaten başlı başına karbonhıdratt:S

Ya kafaya takmiyorum ama adam sinirimi yıprattı artık. Kendiside çok zayıf değil tosun gibi diyorum ben yine çocuk dogurdumda aldım kiloları sen ne yaptın? Sen kafaya takiyorsun ben şaka yapıyorum diyo böyle şaka mi olur ya geliyor gidiyor gobegimi sıkıyor. Sürekli koca g.tlu hamilemisin kaç aylık ay bak sinir oldum yine :KK43: yemek yemeye korkuyorum artık sayesinde sutum kesilirse vebalini nasıl ödeyecek bakalım.

takma kafana tatlım bende hamileyim şuan herkes diyorki ne güzel kilo almamışsın ,bir tek kocam diyor kilo aldın diye aman çokta tın yani :KK52:kolaysa onlar doğursun gül geç bence ben öyle yapıyorum emzirmeye devam et zayıflarsın bide 3 beyazı uzak tut akşam 6 dan sonra yemek yemedinmi tamam işte olay bitmiştir En Büyük KK

ohoooo bilmem ne koca popolu yok göbek sIkmak,

yok ya kendine yedirtme bu laflari,hareketleri,

sen ona cocuk hediye et,bir can dogur,o 3 ay sonra böyle davransin,pardon ama saka yapacakken sana bu sekilde,o zamani cocugnla agucuk gugcuk yapip eglensin:KK53:

hic kendine stres yapma,kilolarini zamanla verirsin....bende pilates dvd aldim deniyecegim az sonra :)

karsina al ve deki sen cok mu komik saniyorun kendini?

ben kilolarimdan dolayi zorluk cekerken sen dalga mi geciyorsun,cok mu komik?

Kocalar boyle oluyor heralde. Hamileligimde herkes hiç degişmedin demişti. onun dısında:)
Dogurduktan sonra kilo almaya başladım ben . Aldım dedigim de 63 kilo idim boyumda 1,63. Pehilvan gibi oldu lolların demişti:)))
Ben hiç sallamadım tabiki işe başlayınca eski halime geri dondum 9 kilo falan verdim. Biraz zaman gerekiyor 3 ay çok yeni. Zamanla verirsin.
Ben o donemki fotolarıma bakınca bile tuhaf oluyorum ama alışkın olmadıgım için kiloya. Kendin için ver , benim gibi. Kendini daha iyi ve özguvenli
hissetmek için. Kim ne derse desin bosver. Bu arada bizim eve hiç nutella girmez:) Alışkanlıkları degiştirmek cok onemli. Nutellayı yedigin yer ekmek
ve zaten başlı başına karbonhıdratt:S

Kepek yiyoruz artık beyaz yasak. Nutellayi da kendisi alıyor hemde 1 tanede değil ben durdurmazsam. 3 kavanoz alacak alma diyorum yeme sen diyo ay şaka gibi adam ya. Kilo almama neden olan kendi ailesi ve benim ailem. Her gittiğimizde evlerine sofraları doldurdular bende hamileyken kendime hakim olamadım ve tam 21 kilo aldım :KK43:(

Daha 3 ay olmuş doğum yapalı...Kilonun kalması normal..Zamanla verirsin...

Sen de eşine "kaç ay geçti doğuramadın gitti ....Göbeğini ,kilonu diyorum..." de,bıyık altından gülerek....:KK53:

Öyle nutella espirisine böyle cevap....Hiç kusura bakmasın............:KK19:

Kepek yiyoruz artık beyaz yasak. Nutellayi da kendisi alıyor hemde 1 tanede değil ben durdurmazsam. 3 kavanoz alacak alma diyorum yeme sen diyo ay şaka gibi adam ya. Kilo almama neden olan kendi ailesi ve benim ailem. Her gittiğimizde evlerine sofraları doldurdular bende hamileyken kendime hakim olamadım ve tam 21 kilo aldım :KK43:(

Hiç üzülme bende 21 kilo aldım . . .kafana taktığın sürece daha çok alırsın :26:

özellikle oda şişmansa sende onunla dalga geç. . ilk başta takmıyor gibi görünür ama onada dert olur :KK47:

bende doğum yapalı 3.5 ay oldu doğumdan 1 hafta sonra sadece 3 kilo fazlam vardı suan ise gebe kalmadan önceki kilomdan 2 kilo daha zayıfım ama eşime göre doğum kilolarım duruyomuş öyle diyo artık tınlamıyorum onun söylediklerini :KK70:

Daha yeni doğum yapmışsın elbet verirsin.

Sanki kendi filinta gibide sana laf ediyor.

Ben doğum yaptım da göbeklendim sen naptında göbeklendin de.:KK19:

iki hamileliğimdede aldığım 19 kiloyu vermek tam 1 yılımı aldı.bu süreçte eşim kilolarım yüzünden kendimi mutsuz hissettiğim herzaman sen böyle daha güzelsin bence bu kiloda kal gibi yalancı sözlerle hiç değilse moral veriyordu ve hergün yaptığım 1 saatlik yürüyüşte yanımda olarak bana destek veriyordu senin kocan çok sinir, nedir yani yediğin şeyin bitmesini farketmesi nekadarda rencide edici sen süt emziriyorsun ve günde ne kadar kan ve kalori kaybın var o biliyormu gayette yiyip içmene bakmalısın.ben olsaydım ona bu kiloları sana bir evlat vermek için aldım ve evladımı anne sütünden mahrum etmek yani süt kalitesini düşürmek istemem ve kilolarım zamanla gidecektir fakat bu süreçte senin bana yaptıkların hiç geçmiyecek de.

Eşin de kiloloymuş daha ne ? :)

Sen de onunla dalga geç:)

Ama aslında sen zayıfla sonra onunla dalga geç bence çok iyi olur..

Ben senin yerinde olsam kendimi zorlar denerdim :) Çocuğa bakarken zaten ev içinde hareket ediyorsundur, ben bir ara çok kilolu idim, zamanla kilo verdim :)

Uzun zamana yayarak verilen kilo daha iyi hemen geri almıyorsun, bir de verilen kiloyu korumak da çok önemli uzun süre, yoksa bir işe yaramıyor.

Akşam 6.30 dan sonra hiç yemek yeme , çok acıkırsan meyve ile geçiştir, bol su iç, sabahları bitki çayı iç aç karnına mesela yeşil çay çok etkili...
Tatlıyı bir süre kes, belli aralıklarla hediye niyetine ye...
Aslında kendini odaklasan tatlıdan nefret etmeyi başarsan ...

Ben öyle olmuştum, çok çikolata yiyen ben bir ara kendimi nasıl şartladıysam çikolata görünce midem kalkıyordu istemiyordum :)

Beyaz ekmeği azalt...

Makarna ve pilav çok yeme

Zaten zayıflarsın, ben spor yapmadan böyle zayıflamıştım

X