- 1 Şubat 2024
- 255
- 106
- 18
- 30
Merhabalar. Biz severek evlendim eşimle. 7 aylik evliyim. 2 buçuk aylık hamileyim. Kocamın ailesiyle aynı binada oturuyoruz altlı üstlü ilk zamanlar her şey iyi gidiyordu fakat artık gerçekten bazı durumlar canımı sıkmaya başladı. Kayın pederim eşimin hesabına kitabına karışıyor gelinlere gelince de bizde gelinler ogullarimin erkeklerin hesaplarına karışamaz diyor. Tabii ven asla buna izin vermiyorum susmuyorum kocamın parası bizim paramız deyip lafı çarpıyorum. Kayinpederim sürekli alttan alttan laf sokuyor bana. Kocamın yanında da bana iyi davranıyor. Kocamla en ufak tartismamizda ben tek başıma kalıyorum o beni çok sevdiğini söyleyen arkamda duracağını söyleyen annesi bile eşimden taraf olup gerçekleri saptiriyor. Eşime burdan tasinalim dedim tasinmiyor annesi babası yaşlı diye kalıcı olarak kalmayı düşünüyor fakat ben böyle bir şey olursa bosanacagjmi soyledim. Çünkü ben burda yapamiyorum burda insan ihtiyaçlarını bile karşılaşamıyoruz öyle bir yer. En yakın kuaför bile yarım saat uzaklıkta. Bende çocuklarımı burda büyütmek istemediğimi söylüyorum. Bu yüzden de sürekli eşimle tartışıyoruz. Biz tartışnca kayinpederimin çok hoşuna gidiyor. Onlar olmayınca gerçekten eşimle çok iyiyiz ama maalesef onlar olunca ve biz burda kaldığımız sürece de eşimle gittikçe aram daha çok açılıyor. Ne yapabilirim fikirlerinizi benimle paylasirsaniz çok memnun olurum