Kocam gelinimize niye böyle?

bacım sen bu konuyla kafayı bozmuşsun
ya bi git yardım al ya kocayı boşa
miden bulanmış bi kere aklına yazık

Ya bu kaçıncı kocam ve kardeşimin eşi temalı konunuz?

Bu kadar net, bu dedikleriniz yaşanıyorsa, kardeşiniz armut mu toplamakla meşgul?

Gelin derken? Oğlunuzun eşi mi? Oğlunuzun eşi ile kocanız arasında bir şeyler olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?

ben miyim saf olan gercekten cok sasirdim. aklimin ucundan gecmedi aldatma olabilecegi, gelininizin esinizden haz etmedigini dusundum.

Valla sen bu gidişle belki de olmayan bi şeyi olduracaksın.insan böyle bi şeyi eşine yada gelinine nasıl yakıştırabilir siz bence bi psikoloğa falan görünün
Psikoloğa gorunecek birşey göremiyorum eğer böyle birşey varsa kadın yakistirmasa bu gercekleri değiştirecek mi böyle şeyler yaşanmıyor değil ayrica

Diğer konularınızı da hatırlıyorum - ya fake bir konu açtınız ya da taktınız ve olmayan bir şeyin üstünde duruyorsunuz.

Konu fakemi bilmem ama bu gercekse tam emin olmadan bunu esine sorarak yanlış yapmışsın belki eşinin aklında yoksada aklına koymuşsun

bence bir sorun var ortada dikkat etmek ve emin olmak lazım emin olmadan hareket etmeyin bence

Gelini suçlayanları anlamadım. Kız surat asmış uzaklaşmış daha ne yapsın ? Açık açık söylese kötü olan o olacak diye de sesi çıkmıyor belliki. Kocanızda gelinin etrafinda dört dônüyor belli ki. Bence kocanız yerine gelinle konuşun aklınızda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…