eşinzin önceden böyle birşeyini yakaladınızmı ?Diyorum kabul etmiyor tabi
Kendini kapatıyor duymamazliktan geliyor az görüştüğümüz içinde o aileyle araya zaman giriyor ama ne zaman görse ağzı kulaklarinda
Hayır... Yani bu durum bana biraz duygusal gelmeye başladı artıkeşinzin önceden böyle birşeyini yakaladınızmı ?
Psikoloğa gorunecek birşey göremiyorum eğer böyle birşey varsa kadın yakistirmasa bu gercekleri değiştirecek mi böyle şeyler yaşanmıyor değil ayricaValla sen bu gidişle belki de olmayan bi şeyi olduracaksın.insan böyle bi şeyi eşine yada gelinine nasıl yakıştırabilir siz bence bi psikoloğa falan görünün
Diğer konularınızı da hatırlıyorum - ya fake bir konu açtınız ya da taktınız ve olmayan bir şeyin üstünde duruyorsunuz.Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?
bence bir sorun var ortada dikkat etmek ve emin olmak lazım emin olmadan hareket etmeyin benceKizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?
Konu sahibi yeni nick le aramızda