Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?
Çok zorEşin sizin geline koşuyor.Gelin de eşine boş değil belli ki.
Gercekten çok zor cocuklar var ortada çok kolay bir şey değilValla sen bu gidişle belki de olmayan bi şeyi olduracaksın.insan böyle bi şeyi eşine yada gelinine nasıl yakıştırabilir siz bence bi psikoloğa falan görünün
kiz abi diyor üstelik.. Benimki buna tutulduysa isim yasNiye bu kadar gözlüyorsun açık açık de kocana da geline de kardeşine de ben tirahatsız oluyorum de kesin inkar ederler seni de kötü Berlerler ama en azından bu her neyse önüne geçersin sadece sen değil kardeşinin de hayatı önemli çoçuklar falan aldatacaksaşarda başkasını bulsunlar asla görüştürme
Söyle öyle bile olsa kız uzak tutsun kendini aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz ki bence bu kuşkuyla yaşayacağına yak gemilerikiz abi diyor üstelik.. Benimki buna tutulduysa isim yas
Diyorum kabul etmiyor tabivalla kocan gelininize bakıyorsa o kocanı alcan evire çeviri boşucaksın karaktersiz.... eğer konun doğruysa ben doğru oldugunu düşünüyorum bir insan zamanını böyle boş şeyler için defalarca harcamaz şimdi ben böyle bir ortamda kalmak istemem ama senin çaren burası değil kocanı sen biliyorsun otur konuş böyle birşey hissediyorum bakma de rahatsız oluyorum de de de de koca senin istediğini diyebilirsin
Ay eşiniz için bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz?Hadi kurdunuz nasıl bir arada olabiliyorsunuz?Belki gelin eşinin dansa kaldırmasını bekliyordu ona bozuldu.Birde kardeşinize nasıl sorabildiniz?kiz abi diyor üstelik.. Benimki buna tutulduysa isim yas
Hala inanıyorsunuz bu adama yaaAy eşiniz için bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz?Hadi kurdunuz nasıl bir arada olabiliyorsunuz?Belki gelin eşinin dansa kaldırmasını bekliyordu ona bozuldu.Birde kardeşinize nasıl sorabildiniz?