Kizlar cok sıkıldım cok. Aslinda bir çözüm de beklemiyorum ama dertlesmek icin yaziyorum. ucretsiz izindeyim su an esimin aile apartmanina tasindik. ben hic istemedim kocamin zoruyla tasindim kocam beni ikna etmek için yok biz ayri bir ev olacaz yok kapiyi cektikmi soyle olur böyle olur. ama yok ben biliyordum boyle olacagini. aksam eve geliyor dogru duzgun yemek yemiyor yarim saat bile durmadan ben sofrayi kaldirirken yukari çıkıyor kv nin yanina mac izliyorlar kp ile. resmen tek basimayim. eskiden gezerdik pazarlari simdi bin yilda bir. kendim gezeyim diyorum burasi uzak avm lere gidemiyorum kendim, kenar mahalle cok sıkılıyorum. eski mahallemi özlüyorum. resmen tek basimayim.
Bu konuyu 2 hafta once konustum sikayetimi dile getirdim hic paylasimimiz yoktu yemegi bile yukarda yiyordu bende inadina cikmiyordum tokum deyip ayni evin icinde küs gibiydik yatmadan yatmaya geliyordu zaten. KOnusunca bana soz verdi cikmayacam beraber vakit gecirelim dedi uc dort gece film falan izledil muhabbet ettik ama simdi mac var deyip kaciyo yukari verdigi sozleri tutmuyor. esimin problemi bu verdigi sozleri hic tutmuyor iki gun sonra yine keyfine duskun okuze dönüşüyor ( o iki gün harika bi adam oluyor ama) hos bazen iki gun de surmuyor da.
Velhasil kendimi evli gibi hissetmiyorum cok yalnizim. çok sıkıldım... varsa bi çözüm oneriniz dinlerim. Teşekkürler
Bu konuyu 2 hafta once konustum sikayetimi dile getirdim hic paylasimimiz yoktu yemegi bile yukarda yiyordu bende inadina cikmiyordum tokum deyip ayni evin icinde küs gibiydik yatmadan yatmaya geliyordu zaten. KOnusunca bana soz verdi cikmayacam beraber vakit gecirelim dedi uc dort gece film falan izledil muhabbet ettik ama simdi mac var deyip kaciyo yukari verdigi sozleri tutmuyor. esimin problemi bu verdigi sozleri hic tutmuyor iki gun sonra yine keyfine duskun okuze dönüşüyor ( o iki gün harika bi adam oluyor ama) hos bazen iki gun de surmuyor da.
Velhasil kendimi evli gibi hissetmiyorum cok yalnizim. çok sıkıldım... varsa bi çözüm oneriniz dinlerim. Teşekkürler